Podanie MR.
- Mr.Świstak
- Szeregowiec
Podanie MR.
1. Nick : Mr.Świstak .
2. Wiek : Skończone 20 . Już nie długo 21 wiosna na karku będzie .
3. Klika słów o sobie : Mam na imię Konrad . Interesuję się sportem nie mam jakiegoś ulubionego , sporo czasu spędzam "grzebiąc" w internecie w celu pozyskania potrzebnych mi informacji . Hmm z czasów szkolnych , jestem po ukończonym techników samochodowym . Mieszkam w województwie lubelskim , dość blisko
Lublina .To by było chyba w takim skrócie o mnie na tyle ;) Na czyjeś pytania dotyczące mnie chętnie odpowiem :D
4. Poprzednie klany : Brak
5. W ET gram jakieś 1,5 roku około .
Proszę o rozpatrzenie mojego podania .
Pozdrawiam
2. Wiek : Skończone 20 . Już nie długo 21 wiosna na karku będzie .
3. Klika słów o sobie : Mam na imię Konrad . Interesuję się sportem nie mam jakiegoś ulubionego , sporo czasu spędzam "grzebiąc" w internecie w celu pozyskania potrzebnych mi informacji . Hmm z czasów szkolnych , jestem po ukończonym techników samochodowym . Mieszkam w województwie lubelskim , dość blisko
Lublina .To by było chyba w takim skrócie o mnie na tyle ;) Na czyjeś pytania dotyczące mnie chętnie odpowiem :D
4. Poprzednie klany : Brak
5. W ET gram jakieś 1,5 roku około .
Pozdrawiam
Re: Podanie MR.
Rozpatrzymy. Wędruje do obrad.Mr.Świstak pisze:

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
- Mr.Świstak
- Szeregowiec
Dokładnego momentu gdy tu przyszedłem ( dnia i godziny hihihi ) nie pamiętam . Ale trawiłem na wasz serwer za namową pewnej osoby co zakończyło moje błąkanie się po innych serwerach . Staram się być codziennie na serwerze tak od 1,5 h do 3 h różnie to bywa . Myślę że z jakieś 4 miesiące jestem regularnie na serwerze może trochę więcej .
- Mr.Świstak
- Szeregowiec
KonDzio pisze:Masz plusa za imię :P
;)
Wiem wiem fajne jest ;]
Większość klanowiczów mówi że Cię nie zna.
Wieć podanie rozpatrzone negatywnie.
Wieć podanie rozpatrzone negatywnie.

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "