To juz przechodzi ludzkie pojecie!!! Najpierw z Justyna, teraz z Miyana... Zostawic Was na kilka dni... i juz sobie znajdujecie nowe kolezanki! Z kim jeszcze mnie zdradzacie...?!
Noobuś pisze:
No przecież się umawialiśmy. Ultra bedzie wdzieczny, Noob powie dziekuje, Timek zostanie Twoim niewolnikiem. Starczy raczej. Chyba, że tak nisko Timka oceniasz?
bMary pisze:To juz przechodzi ludzkie pojecie!!! Najpierw z Justyna, teraz z Miyana... Zostawic Was na kilka dni... i juz sobie znajdujecie nowe kolezanki! Z kim jeszcze mnie zdradzacie...?!
Noobuś pisze:
No przecież się umawialiśmy. Ultra bedzie wdzieczny, Noob powie dziekuje, Timek zostanie Twoim niewolnikiem. Starczy raczej. Chyba, że tak nisko Timka oceniasz?
Timus na zawsze pozostanie mi wierny, tylko mi!
No widzisz! I wez tu ufaj facetom Ale spokojnie,wszyscy sa Twoi ;)
bMary pisze:To juz przechodzi ludzkie pojecie!!! Najpierw z Justyna, teraz z Miyana... Zostawic Was na kilka dni... i juz sobie znajdujecie nowe kolezanki! Z kim jeszcze mnie zdradzacie...?!
Noobuś pisze:
Timus na zawsze pozostanie mi wierny, tylko mi!
No widzisz! I wez tu ufaj facetom Ale spokojnie,wszyscy sa Twoi ;)
2 late
Two beer or not two beer?
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.