http://www.wolfenstein.pl/viewtopic.php?f=82&t=2449
Lecimy.
Troszkę za wcześnie na powiedzenie tak, ale jak na razie sprawia bardzo dobre wrażenie.Przygodę z forum zaczął od działu przedstaw się i na serwerze zachowuje się ok.Ogarnięty gość i jest o czym z nim pogadac.Przetrzymajmy go dłużej, zobaczymy jak to zniesie
Xp ma strasznie malutko więc trzeba go przytrzymać ja osobiście z nim gadałem i jest w porządku poza jedną drobną rzeczą że jest za realem ale to tak na marginesie Ogólnie był bym na tak ale trzeba trochę poczekać
Coś w tylu "nie znam, głosuję na nie".
Jak na razie, pozytywnie oceniam, ale nie spełnia kryterium 60k xp, i myślę, że wypadałoby, żeby lepiej nas poznał, a my jego.
Nie.
Ja się przyznam że miałem zamknąć z jakimś miłym tekstem typu "huura trzymam kciuki kiedy nabijesz 60k". Ale jestem w pracy i mnie wyprzedził Ultra :)
A teraz się nie wypowiem widziałem na serwerze ale kto to jest nie mam pojęcia .
"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
Ja też byłem w 5 klanach i się póki co u Was utrzymałem :P A kolega był w Armii Krajowej... no no. Tak czy siak poczekajmy, aż dobije do XP właściwego poziomu.
W$-klan założony 1 listopada z inicjatywy Sp33diego, Timka,Nooba,Czarka, Ultry, pierwotna nazwa Extreme Team tag: eT. Zmieniona na W$ po kilku godzinach i nawiązująca do dnia powstania 1 litopada (dzień Wszystkich $więtych )
Popełniłem błąd wrzucając już do obrad, mogłem poczekać do limitu xp, sorki. Wstrzymajcie się z postami typu, nie znam wstrzymuję się, poznajcie i wydajcie opinię.
@1.Amcka uwaga cenna, karierowicz latający po klanach ?
@2.Był w AK, tam raczej ogarniętych przyjmują jak Spidi zauważył, można zapytać Phazera o niego.