Profil w SinglePlayerze wygląda bardzo ładnie. Mamy dokładnie napisane, ile czasu już gramy, ile ubiliśmy nazistów, jakie posiadamy bronie itp. Mamy screen z menu gry (w X360):
widać, że kolo w nieco ponad 4 godziny przeszedł 36% gry. To wychodzi na to, że koleś przejdzie grę w jakieś 12 godzin. Zależy jak mu idzie i na jakim poziomie trudności gra.
Szacun :P
Tego mi brakowało w RTCW, zawsze lubiłem w grach statsy. Szczególnie w Mythie, jeśli na końcu pojawiał się komunkat: BEZ STRAT! To był szpaaaan...
Racja, teraz można szpanować wynikami na forum po ukończeniu gry ;) W RTCW tego brakowało, a zawsze byłem ciekaw, ile przeciwników ubiłem czy jak szybko mi poszło. Teraz wszystko mamy na tacy. Jedyne co bym usunął to % ukończenia gry, bo trochę psuje zabawę i zdradza kiedy możemy spodziewać się finału.
[ Dodano: 2009-06-26, 22:05 ]
UPDATE!
Na ekranie podane zostaną informacje ilu przeciwników w jaki sposób zabiliśmy. Czyli -ilu zabiliśmy poprzez np. rozczłonkowanie, ilu poprzez spalenie czy poprzez porażenie prądem.
Podano też, że w grze będzie można zabić mniej więcej... 1700 nazistów. krew poleje się strumieniami. Co byśmy zrobili bez naszego Blazkowicza ;)
W wolfie 3d był tzw. Par Time - czyli wyżyłowany czas na zrobienie poziomu, coś takiego w w Wolfenstein mogli by dodać ale dostępne po przejściu gry jako osobny tryb.