PDrasta

Chcesz należeć do klanu? Pisz!
Awatar użytkownika
Hassan
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

PDrasta

Post autor: Hassan »

Hej. Po transformacjach i tuningu piszę podanie drugi raz. Więc dla tych, którzy nie przeczytali mojego powitania, powtórzę że nazywam się Daniel, mam 17 lat i mieszkam w Suwałkach, czyli tam gdzie termometr puka do drzwi i prosi żeby go wpuścić. Powiem krótko o sobie. Moją pasją jest muzyka. Kolekcjonuje sprzęt muzyczny, począwszy od trójkątów po gitary i perkusje. Dla odmiany chodzę do technikum informatycznego, dokładniej grafik komputerowy. Jestem osobą spokojną i opanowaną, nawet riflą czy panzą ciężko mnie wyprowadzić z równowagi. Moja przyszłość, hmm, zapewne będę bezrobotnym muzykiem :).Wcześniej grałem jako Hassan, więc sądzę że większość mnie zna, teraz gram pod nickiem PDrasta.

Staż w ET: Dzisiaj mija 2 i pół roku odkąd gram, doliczając 3 msc przerwy. Wcześniejsze klany? Hm. Byłem "może" w e3x. Dlaczego może? Nie nazwałbym nawet tego klanem,słaba stronka, 0 zaangażowania i nosiłem tylko ten tag. Byłem tam nie całe 2 dni. Na chwile obecną mam 51k XP ale piszę podanie teraz, ponieważ gdy będziecie obradować a ja będę dobijał te 60k, chciałbym dać bliżej poznać się tym,którzy do końca mnie jeszcze nie znają.

Do Maćka: Już odkładam na dotacje. Spokojnie. :)

Pozdrawiam, do zobaczenia na serwerze.
Awatar użytkownika
Volin
Młodszy major
Młodszy major
Nick w ET: Vol'jin
Kontakt:

Re: PDrasta

Post autor: Volin »

Podanko leci do obrad :D ale masz dobić do 60k.
zer0
Kapitan
Kapitan
Nick w ET: ETPlayer

Post autor: zer0 »

pamiętam Cie z e3x.
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
Awatar użytkownika
Pablo
Pierwszy sierżant
Pierwszy sierżant
Nick w ET: ETPlayer

Post autor: Pablo »

Gratulacje zostałeś nowym członkiem W$,życzę ci udanego sylwestra i szczęśliwego nowego roku :)
Zablokowany