Nie mam żadnych serwerów
-
- Poborowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Nie mam żadnych serwerów
Witam wszystkich
Od pewnego czasu nie mogę grać w ta grę ponieważ nie wyskakuje mi żaden serwer. Zainstalowałem całą grę od początku i nic. pb zaktualizowałem przez inny program również który znalazłem na jakieś stronie i nadal nic.
czy może mi ktoś dać jakieś wskazówki co mam zrobić żebym widział chociaż jeden serwer?
ps. jak ręcznie wpisuje serwer to też lipa np. pierwszy który znalazłem 80.72.37.13:27960
pozdrawiam
Od pewnego czasu nie mogę grać w ta grę ponieważ nie wyskakuje mi żaden serwer. Zainstalowałem całą grę od początku i nic. pb zaktualizowałem przez inny program również który znalazłem na jakieś stronie i nadal nic.
czy może mi ktoś dać jakieś wskazówki co mam zrobić żebym widział chociaż jeden serwer?
ps. jak ręcznie wpisuje serwer to też lipa np. pierwszy który znalazłem 80.72.37.13:27960
pozdrawiam
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Re: Nie mam żadnych serwerów
http://wolfenstein.pl/viewtopic.php?f=12&t=1618 http://wolfenstein.pl/viewtopic.php?f=12&t=1641 takietematy znalazłem na forum... czy po użyciu konsoli gra łączy się z serwerem?
Padł serwer etmaster, dlatego lista serwerów w grze nie działa. Nie wiadomo kiedy to naprawią. Polecam korzystać z zewnętrznych wyszukiwarek serwerów, takich jak xfire lub HLSW.
- Ultra...
- Podchorąży
- Nick w ET: ETPlayer
Po włączeniu gry wciskasz tyldę (to pod esc) i tam wpisujesz:
/connect 79.133.192.44:27968
i wszystkie Twoje problemy znikają z serwerami :)
/connect 79.133.192.44:27968
i wszystkie Twoje problemy znikają z serwerami :)
Ostatnio zmieniony 2012-12-28, 14:38 przez Ultra..., łącznie zmieniany 1 raz.

Bo znajdujesz najlepszy serwer na świecie NN :)

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
-
- Poborowy
nadal nie działa wyskakuje jakiś błąd
czy możecie podać mi kilka podstawowych serwerów może spróbuje jeszcze raz oki dzięki bardzo
czy możecie podać mi kilka podstawowych serwerów może spróbuje jeszcze raz oki dzięki bardzo
Lista nie będzie działać dopóki mastery nie zostana naprawione.
Co do błędu jaka jest jego treść?
Co do błędu jaka jest jego treść?

Lista działa już chyba od wczoraj.kris pl pisze:Lista nie będzie działać dopóki mastery nie zostana naprawione.
Aż sprawdziłem bo sam mam xf.TimOOn pisze:Lista działa już chyba od wczoraj.kris pl pisze:Lista nie będzie działać dopóki mastery nie zostana naprawione.