Okres świąteczny i obiecane awanse o jeden levelek w górę:
-Luux
-XSET
-Maciek
-Spidi von Marder
-Nec
-Diessere
-bMary
-Siny
-Qrwi$
-Volin
Levele przyznane za ogólną aktywność, działalność..., wzorem aktywności na NN może być Qrw (już ponad 300 k xp) & Volin ( wraz z Adasiem działają na portalach społecznościowych).
O lvl up drzeć się na serwie, bo my zgredy zapomnieć możemy
Bardzo miły gest ze strony adminów dziękuję i życzę wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT i smacznego jajka - a nie sorry nie te święta oby każdy znalazł pod choinką chociaż 1 upragniony prezent
Ultra... pisze:Okres świąteczny i obiecane awanse o jeden levelek w górę:
-Luux
-XSET
-Maciek
-Spidi von Marder
-Nec
-Diessere
-bMary
-Siny
-Qrwi$
-Volin
Dziękuje, nigdy nie korzystałam z funkcji admina, ale może mi się kiedyś przyda ;>
Ja życzę Wam na święta, na cały kolejny rok i na całe życie, żebyście byli zawsze zdrowi, żebyście byli szczęśliwymi ludźmi, odnaleźli sens swojego życia, spotkali ludzi, których pokochacie i mieli dużo pieniędzy. :)
Również chciałbym wam podziękować, gdyż się nawet nie spodziewałem, że po tak krótkim czasie awansuję, oraz za ten rok, wspólnego pykania w ET.
Z okazji zbliżających się świat, życzę wam: dużo łusek w portfelu, smacznego bigosu, i czasu spędzonego, w miłej rodzinnej atmosferze.
Dziękuję bardzo. Na życzenia w tym roku nie mam pomysłu... niech raz ktoś inny się tym zajmie :) Od siebie powiem, że może w nowym roku napiszę o Was jakieś opowiadanko.
Co do awansów należał się o również Pablo, lecz on zrezygnował z leveli na NN (stał się pro pełną gębą ).
No i należy podziękować za aktywności osobom z max levelem: zer0 & Adaś.Szkoda, że reszta się gdzieś zapodziała i jest mniej aktywna.
Myślę, że tworzymy bardzo fajną grupę i jeszcze wiele awansów i wspólnych godzin dobrej zabawy przed nami.
Ultra... pisze:Co do awansów należał się o również Pablo, lecz on zrezygnował z leveli na NN (stał się pro pełną gębą ).
No i należy podziękować za aktywności osobom z max levelem: zer0 & Adaś.Szkoda, że reszta się gdzieś zapodziała i jest mniej aktywna.
Myślę, że tworzymy bardzo fajną grupę i jeszcze wiele awansów i wspólnych godzin dobrej zabawy przed nami.
Przecież powróciłem do lvl admina od wstawienia silenta :P
Ultra... pisze:Co do awansów należał się o również Pablo, lecz on zrezygnował z leveli na NN (stał się pro pełną gębą ).
Przecież powróciłem do lvl admina od wstawienia silenta :P
Wobec tego niniejszym awansuje cie, drogie dziecko, o jeden lvl w góre. O! Siej strach i zniszczenie w imieniu klanu Wesołych Świąt!
Two beer or not two beer?
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.
Życzę Wam wszystkich zdrowia, pieniędzy, spełnienia marzeń i żeby nikomu nie znudziło się ET :D. No i oczywiście wujaszkowi życzę, jak najczęstszych fulli :D
Wesołych Świąt <3
W$-klan założony 1 listopada z inicjatywy Sp33diego, Timka,Nooba,Czarka, Ultry, pierwotna nazwa Extreme Team tag: eT. Zmieniona na W$ po kilku godzinach i nawiązująca do dnia powstania 1 litopada (dzień Wszystkich $więtych )