Deathmatch "episode 1"
- Ultra...
- Podchorąży
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
Deathmatch "episode 1"
|NO NAME SERVER| & |W$| Clan
Zapraszają na Deathmatch "episode 1"
27.12.2012 !
Godzina 20.00 !
Deathmatch !
4 mapy do 150 fragów !
Gramy dla dobrej zabawy !
Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych do wspólnej zabawy.Tryb rozgrywki - deathmatch.Dla nie wtajemniczonych wyjaśnię, iż nie ma podziału na teamy, lecz każdy gracz jest sam i liczy na swoje umiejętności.Gramy 4 mapy (Goldrush,Caen,Bremen,Supply), gdzie każda zakończy się w momencie osiągnięcia przez najlepszego gracza 150 fragów, czyli 4 mapy morderczej zabawy.
Punktujemy pierwsze 10 miejsc z każdej mapy, cały turniej wygrywa osoba, która uzbiera najwięcej pkt z 4 map.Miejsce pierwsze-10 pkt, dziesiąte-1 pkt.
Zapraszamy & powodzenia !
@.Cała zabawa odbędzie się na modzie N!tmod (do pobrania z serwera, 4,58 mb), więc tylko na te 4 mapki zniknie silEnT.Nie ma żadnej listy, zapisów, więc kto się pojawi pierwszy ten gra (28 slotów).
Statystyki z każdej mapy, oraz generalną z całej zabawy oczywiście opublikujemy i jeśli tego typu zabawa przyjmie się na NN zastanie rozwinięta (sniperwar,panzerwar),oraz zagości u nas na stałe np. co weekend.
Zapraszają na Deathmatch "episode 1"
27.12.2012 !
Godzina 20.00 !
Deathmatch !
4 mapy do 150 fragów !
Gramy dla dobrej zabawy !
Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych do wspólnej zabawy.Tryb rozgrywki - deathmatch.Dla nie wtajemniczonych wyjaśnię, iż nie ma podziału na teamy, lecz każdy gracz jest sam i liczy na swoje umiejętności.Gramy 4 mapy (Goldrush,Caen,Bremen,Supply), gdzie każda zakończy się w momencie osiągnięcia przez najlepszego gracza 150 fragów, czyli 4 mapy morderczej zabawy.
Punktujemy pierwsze 10 miejsc z każdej mapy, cały turniej wygrywa osoba, która uzbiera najwięcej pkt z 4 map.Miejsce pierwsze-10 pkt, dziesiąte-1 pkt.
Zapraszamy & powodzenia !
@.Cała zabawa odbędzie się na modzie N!tmod (do pobrania z serwera, 4,58 mb), więc tylko na te 4 mapki zniknie silEnT.Nie ma żadnej listy, zapisów, więc kto się pojawi pierwszy ten gra (28 slotów).
Statystyki z każdej mapy, oraz generalną z całej zabawy oczywiście opublikujemy i jeśli tego typu zabawa przyjmie się na NN zastanie rozwinięta (sniperwar,panzerwar),oraz zagości u nas na stałe np. co weekend.

- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
- KonDzio
- Porucznik
Re: Deathmatch "episode 1"
No nareszcie! Stary dobry DM :). Na 100% bede. Miło, że i w końcu na naszym serwie zawita tego typu rozgrywka. Każdy będzie mógł sprawdzic się jako "RAMBO"- ja to tak nazywam. Dziękuje wam za ten gest :). I liczę, że pocisnę Luuxa :D
War, war never changes ...
- Szkarłatny***
- Plutonowy
- Nick w ET: SzkarwaT
- Kontakt:
Miła niespodzianka. :)
Sądzę, że wezmę udział, zawojować raczej nie zawojuję, ale będę liczył na niezłą zabawę. :)
Sądzę, że wezmę udział, zawojować raczej nie zawojuję, ale będę liczył na niezłą zabawę. :)
"Każdy dodatek do gazety, bateria do odtwarzacza, knedle – nic tam nie było, grzejniki i karmazyn, na wszystko ktoś rzucił zapytanie czemu dżemu nie ma."
No w końcu nareszcie się doczekałem :)
-
- Sierżant zbrojmistrz
- Kontakt:
No fajne, fajne. Niestety wyniki są już ustawione
1.SinY
2.Qrwi$
3.Qrwi$
4.Qrwi$
5.Qrwi$
6.Qrwi$
7.Qrwi$
8.Qrwi$
9.Qrwi$
10.Qrwi$
Hah
Żartuje oczywiście i zapraszam do zmierzenia się ze mną :P

1.SinY
2.Qrwi$
3.Qrwi$
4.Qrwi$
5.Qrwi$
6.Qrwi$
7.Qrwi$
8.Qrwi$
9.Qrwi$
10.Qrwi$
Hah

...

Czity Siny instalujesz? :D Przecież każdy wie że będę pierwszy :d

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
no to trochę poćwiczę jednak granie ;)
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
Bitch, please. Wiadomo, że Noob bedzie pierwszy. Chyba, że zechce dać komuś innemu wygrać.kris pl pisze:Czity Siny instalujesz? :D Przecież każdy wie że będę pierwszy :d
Two beer or not two beer?
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.
Mam chytry plan jak oszukać i wygrać :DNoobuś pisze:Bitch, please. Wiadomo, że Noob bedzie pierwszy. Chyba, że zechce dać komuś innemu wygrać.kris pl pisze:Czity Siny instalujesz? :D Przecież każdy wie że będę pierwszy :d

-
- Sierżant zbrojmistrz
- Kontakt:
Oj ale Wy macie problemy...
Przecież wiadomo że ja na 1 będe bo cyganka na dworcu mi tak wywróżyła -.-
Wątpi ktoś w cygańskie wróżby?
Ps. Kris i Noobek, dogadujcie sie z Qrwisiem to was gdzieś tam wciśnie w top 10

Wątpi ktoś w cygańskie wróżby?

Ps. Kris i Noobek, dogadujcie sie z Qrwisiem to was gdzieś tam wciśnie w top 10

...

Żadnego uczciwego mataczenia! Trzeba bardziej chytry plan :D

- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Oj byście się nie zdziwili z wynikami. DM to zupełnie inne zasady, środowisko i statystyki postaci. Inne taktyki i spawny.
Wszyscy wiecie, jakim jestem duelowym cieniasem... a deathmatche na TP wygrywałem grając riflą bez nadów, Stenem czy nawet MG42 :P Więc może nagle się okaże, że jakieś serwerowe cieniasy nas wykończą :P
Wszyscy wiecie, jakim jestem duelowym cieniasem... a deathmatche na TP wygrywałem grając riflą bez nadów, Stenem czy nawet MG42 :P Więc może nagle się okaże, że jakieś serwerowe cieniasy nas wykończą :P
Czyli Ultra ma wygrać? Come on!SPIDIvonMARDER pisze:Oj byście się nie zdziwili z wynikami. DM to zupełnie inne zasady, środowisko i statystyki postaci. Inne taktyki i spawny.
Two beer or not two beer?
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.