W$ 2
- Rybsa
- Starszy sierżant
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: Mangek
W$ 2
Yo wszystkim z tej strony Hatake, wychodzę z propozycją zrobienia (nie wiem jak nazwać) drugiej dywizji. Miała by ona polegać na zmniejszeniu liczby XP potrzebne do dołączenia do klanu (moja propozycja to 30k XP) i testować nowych graczy pod względem kultury zachowania na serverze itd.
Oczywiście gracze drugiej dywizji nie mieliby takiej samej "władzy" jak ci z W$
Można by dodać im pare komend które ułatwią utrzymanie porządku na servie.
Proponowałbym żeby XP potrzebne do dołączenia do W$ (60k XP) zostało zniesione.
Reasumując W$2 byłaby akademią przygotowującą do dołączenie do W$.(Członkowie klanu metodą demokracji ustalają kto zasłużył sobie na noszenie tagu W$)
Nie wiem czy dobry temat bo jest to propozycja dotycząca klanu anie servera.
Oczywiście gracze drugiej dywizji nie mieliby takiej samej "władzy" jak ci z W$
Można by dodać im pare komend które ułatwią utrzymanie porządku na servie.
Proponowałbym żeby XP potrzebne do dołączenia do W$ (60k XP) zostało zniesione.
Reasumując W$2 byłaby akademią przygotowującą do dołączenie do W$.(Członkowie klanu metodą demokracji ustalają kto zasłużył sobie na noszenie tagu W$)
Nie wiem czy dobry temat bo jest to propozycja dotycząca klanu anie servera.
Re: W$ 2
Pomysł jak z jakiejś gry przeglądarkowej typu plemiona. Nie należę do klanu, ale jak dla mnie, to jest głupi pomysł. Zamiast zrobić po prostu okres próbny dla gracza, który chce dołączyć tzw "Try-out period", którego tagiem byłoby tutaj "T-W$" żeby było wiadomo, że gracz jest na okresie próbnym, to ty chcesz robić jakieś zamieszanie z czymś takim. Pewno chciałbyś tym jeszcze przewodzić jako, że jesteś "twórcą" tego "oryginalnego" pomysłu, co skutkowałoby zapewne tym, że sam byłbyś w W$. Zapewne jeszcze potrzebowałoby to miejsca na forum (czyli dodatkowa niepotrzebna robota), a zmniejszenie wymogów oznacza zazwyczaj więcej dzieci, a to natomiast większy burdel. Znając życie, to jakby to weszło w życie to po jakimś czasie, byście się oderwali od W$ i stworzyli własny klan.
Ten pomysł raczej nie sprawdza się w tego typu grach.
Ten pomysł raczej nie sprawdza się w tego typu grach.
- KonDzio
- Porucznik
- Nick w ET: ETPlayer
Ten pomysł wydaje mi się niepotrzebny. Szanuje twoje chęci ale coś w tym rodzaju już jest. Klanowicz na start otrzymuje 120lv, na którym jest mniej komend. Jeżeli klanowicz będzie uczestniczył w życiu klanu dostanie awans, a co za tym idzie wyższy lv itp. Na 120 lv jest wystarczająca ilośc komend, które pozwolą utrzymac serwer w porządku. Z resztą po co coś w rodzaju "T-W$" ? Jeżeli "odpowiednie władze" uznają, że gracz nie spełnia wymogów na klanowicza to po prostu go wywalą i tyle. Wracając do tego 120 lv. Mniej, więcej to jest ten okres próbny. Przynajmniej ja tak to odczuwam. Trochę chyba poplątałem ale to tyle jeśli chodzi o moje zdanie na ten temat. Po za tym to jak mogłeś zauważyc to obradujemy długo nad tym czy ktoś dołączy do klanu. Nikt przecież nie przyjmie kogoś kto na serwerze zachowuje się jak jakiś cham.
Podzro :)
Podzro :)
War, war never changes ...
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
W związku z ostatnimi problemami wewnątrz-klanowymi, postanowiliśmy podwyższyć limit XP. Jest to nieodwołalne, gdyż jak stwierdzono, 25K, które było wcześniej, różne podejrzane osoby nabijały po niezbyt długim okresie intensywnej gry i nie dawały się poznać. 60K to już sporo. Jak ktoś wytrzyma tyle, to znaczy, że mu zależy, a my mamy czas.
Twoja propozycja nie jest głupia, nie jest zła. Po prostu akurat w przypadku takiego klanu 4fun jak nasz, nie potrzebujemy jej.
A klanowicz po dołączeniu do klanu ma i tak dość ograniczone spektrum.
Jednakże dzięki za propozycję i aktywność! :D
Twoja propozycja nie jest głupia, nie jest zła. Po prostu akurat w przypadku takiego klanu 4fun jak nasz, nie potrzebujemy jej.
A klanowicz po dołączeniu do klanu ma i tak dość ograniczone spektrum.
Jednakże dzięki za propozycję i aktywność! :D
Tag testowy też był "rW$" i też z czasem padł ten pomysł.
Zapewniam was że każdy punkt działu rekrutacji jest przemyślany. Moje zdanie jest takie że jeżeli coś jest proste to po co wprowadzać zmiany.
Zapewniam was że każdy punkt działu rekrutacji jest przemyślany. Moje zdanie jest takie że jeżeli coś jest proste to po co wprowadzać zmiany.

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
- Rybsa
- Starszy sierżant
- Nick w ET: Mangek
Mentos źle mnie zrozumiałeś na ten pomysł wpadł Młyn3k około 2005-2006 roku kiedy powstał klan SK z serverem Fatalny młyn. Nie, nie chce być żadnym typu adminem czy kimś ważnym w klanie bo to wymaga czasu i poświęcenia którego ja za bardzo nie moge zaoferować (fakt faktem odwiedzam serv codziennie).
Mam mature i egzamin zawodowy w tym roku. Wyszłem tylko z propozycją zrobienia czegoś takiego skąd miałem wiedzieć że już było coś takiego jak rW$ czy coś gram na tym servie może 2 miesiące.
To była tylko propozycja nie spinaj sie ;p.
Mam mature i egzamin zawodowy w tym roku. Wyszłem tylko z propozycją zrobienia czegoś takiego skąd miałem wiedzieć że już było coś takiego jak rW$ czy coś gram na tym servie może 2 miesiące.
To była tylko propozycja nie spinaj sie ;p.
- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
tematy byl wałkowany przez klanowiczów zarwno o tej "akademi" jak i xp nie przyjelo sie
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
-
- Sierżant zbrojmistrz
- Kontakt:
Spidi ma rację. XP nabić nie jest zbyt wielkim problemem. Sam znam osobę o nicku "Zenobiusz" spotykam go o późnych porach typu 1-3 w nocy. Nabija sobie on wtedy XP na botach, które w zasadzie same są wtedy na mapkach, a jak wiadomo zabić ich wielki problemem nie jest. Ma on już około 150k xp więc zaniżanie ustalonego progu 60k nie jest zbyt rozsądne. Jestem nawet za tym, żeby ten próg podnieść do 85k. Zresztą sam XP nie jest warunkiem do dołączenia do elity serwera, trzeba mieć również dobry kontakt z graczami, nienaganną opinię i zachowanie, oraz być aktywnym zarówno w grze jak i na forum. Takie jest moje zdanie. Pzdr 

...

- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
Tak tylko Zenobiusz to czlowiek ktory ma juz troche na karku i nie gra zeby nabic xp, ja tam zawsze widuje go około godizny 23 do 1 anie tak jak Ty to piszesz o tej godzinie jescze jest z kim pograc, prawdopodbnie gra tak pozno bo za dna nie ma czasusiny pisze:Spidi ma rację. XP nabić nie jest zbyt wielkim problemem. Sam znam osobę o nicku "Zenobiusz" spotykam go o późnych porach typu 1-3 w nocy. Nabija sobie on wtedy XP na botach, które w zasadzie same są wtedy na mapkach, a jak wiadomo zabić ich wielki problemem nie jest. Ma on już około 150k xp więc zaniżanie ustalonego progu 60k nie jest zbyt rozsądne. Jestem nawet za tym, żeby ten próg podnieść do 85k. Zresztą sam XP nie jest warunkiem do dołączenia do elity serwera, trzeba mieć również dobry kontakt z graczami, nienaganną opinię i zachowanie, oraz być aktywnym zarówno w grze jak i na forum. Takie jest moje zdanie. Pzdr
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
- Volin
- Młodszy major
- Nick w ET: Vol'jin
- Kontakt:
Ja się nie zgodzę z tobą siny bo Zenobiusz gra w nocy, ale to w takich godzinach kiedy jeszcze są inni gracze. A co do podwyższenia progu xp do 85k to uważam, że to jest dobry pomysł.
YOLO SWAGGINS
http://www.youtube.com/watch?v=NE3px41cRqU
Grupa na FB "ET Maniacs"
https://www.facebook.com/groups/111694772324434/
Grupa na FB "ET Maniacs"
Próg xp to tylko jedno kryterium. I tak najczęściej oceniany jest pod kątem tego czy ktoś kogoś lubi bo wszyscy jesteśmy ludźmi. Zenobiusz to inna bajka bo jeżeli złożył by podanie pewnie nie było by w klanie osoby która by go nie poparła bo facet ma 60+ i szacunek dla niego że potrafi się odnaleźć w grze przy takim tempie rozgrywki grając z ludźmi którzy mogli by być jego wnukami a najstarsi dziećmi. I nie gra tylko o 23+ bo często go spotykam o 21 itp. A na NN gra bardzo długo, sam pamiętam go z moich początków.Volin pisze:Ja się nie zgodzę z tobą siny bo Zenobiusz gra w nocy, ale to w takich godzinach kiedy jeszcze są inni gracze. A co do podwyższenia progu xp do 85k to uważam, że to jest dobry pomysł.

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
- Volin
- Młodszy major
- Nick w ET: Vol'jin
- Kontakt:
60 + Wow szacunek. Ja lubię Zenobiusza za wysoki poziom kultury podczas gry i za szacunek wobec innych graczy niektóre osoby w tym ja mogą brać z niego przykład. Fakt faktem zwiększanie progu xp jest trochę bezsensu no bo może być taka sytuacja, że ktoś wbije te 85k xp, ale i tak będziemy wiedzieć o nim tyle, że gra na serwie i nic więcej. Dawniej był próg 25k (jak się pomyliłem to poprawcie) i osoby (nie wszystkie) przez ten czas wbijania xp dawały się poznać lepiej niż osoby, które teraz muszą wbić 60k to wszystko zależy od człowieka czy chce być bardziej anonimowy czy jest otwarty na ludzi. Przykładem tak mi się wydaję może być moja osoba ponieważ ja nie staram się być anonimowy, a staram się być otwarty tak to wygląda z mojego punktu widzenia nie wiem jak inni to widzą.
YOLO SWAGGINS
Grupa na FB "ET Maniacs"
Grupa na FB "ET Maniacs"
-
- Sierżant zbrojmistrz
- Kontakt:
Refresh....
Dobrze mówisz Volin, polać Ci
A co do Zenobiusza, nawet przez myśl mi nie przeszło, że ludzie w tym wieku mogą w ogóle grać w jakieś gry, tym bardziej w ET, gdzie potrzebny jest refleks i szybkość w palcach :D Znam kilka osób w wieku podobnym do Zenobiusza i większość z nich nawet nie wie jak wygląda mysz komputerowa, dlatego ten fakt tak mnie zdziwił. Pozdrowienia dla naszego seniora
PS. Skąd Kris wiesz, że Zenek ma ponad 60 lat? Bo zbyt rozmowny on w grze nie jest i nawet niema konta na
Dobrze mówisz Volin, polać Ci

A co do Zenobiusza, nawet przez myśl mi nie przeszło, że ludzie w tym wieku mogą w ogóle grać w jakieś gry, tym bardziej w ET, gdzie potrzebny jest refleks i szybkość w palcach :D Znam kilka osób w wieku podobnym do Zenobiusza i większość z nich nawet nie wie jak wygląda mysz komputerowa, dlatego ten fakt tak mnie zdziwił. Pozdrowienia dla naszego seniora

PS. Skąd Kris wiesz, że Zenek ma ponad 60 lat? Bo zbyt rozmowny on w grze nie jest i nawet niema konta na

...

Jak się z nim odpowiednio zagada to można się dowiedzieć paru rzeczy ;)SinY pisze:PS. Skąd Kris wiesz, że Zenek ma ponad 60 lat? Bo zbyt rozmowny on w grze nie jest i nawet niema konta na
Two beer or not two beer?
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.