Awanse
- Volin
- Młodszy major
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: Vol'jin
- Kontakt:
Re: Awanse
A ja się nie dołączę i będę walczył o swoje, a jak już wywalczę to się zastanowię poważnie nad moim członkostwem w W$. A ty się tak nie ciesz shimi bo ja jeszcze tu jestem i ty też nie jesteś święty.
YOLO SWAGGINS
http://www.youtube.com/watch?v=NE3px41cRqU
Grupa na FB "ET Maniacs"
https://www.facebook.com/groups/111694772324434/
Grupa na FB "ET Maniacs"
- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
taa pierwszy sprawiedliwy sie znalazłNoobuś pisze:Ten komentarz dość brutalnie odzwierciedla o co nam chodził.Shimi pisze:Witaj ładzie na serwerze. <3
za kłótnie z Shimim,
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
- Pablo
- Pierwszy sierżant
- Nick w ET: ETPlayer
Ogólnie nie lubię nq,jedynie co mnie do niego trzymało to ludzie,którzy tam grali.Takich dobrych znajomych bym nigdzie nie spotkał.Od ostatniego czasu wole etpro,na nim spędzam większość swojego czasu,dlatego nie chcę być obarczony odpowiedzialnością,bo jak widać na to się nie nadaje i nie mam na to chęci na no name i dlatego proszę,żebyście mi przyznali mi 10lvl,żeby mnie traktować jako Klanowicza,lecz z lvl przystosowanym do pkt expa(nabiłem z ok. 290tyś w końcu expa).A co do shimiego,jest dwulicowy,grozi Klanowiczom chamskimi i wrednymi tekstami w ordynarny sposób np. chętnie by wykupił ten serwer i wypierdolił osoby z klanu,które mu się nie podobają.A mamy być wspólnotą w końcu,jak to pisał Ultra takim małym zoo,które trzyma się razem.
- Volin
- Młodszy major
- Nick w ET: Vol'jin
- Kontakt:
Ja tam już nic nie będę robił dla serwa jak będę miał jakiś pomysł to zatrzymam to dla siebie bo i tak tego później nie bierze się pod uwagę i lepiej będzie dla mnie jak nie będę brał aktywnego udziału w życiu serwa może wtedy odzyskam lvl
nadeszła pora by zrobić coś dla forum.

YOLO SWAGGINS
Grupa na FB "ET Maniacs"
Grupa na FB "ET Maniacs"
- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
Właśnie tak mi sie jeszcze jedna rzecz nasuneła ciekawi mnie owa aktywnośc bmary i lvl w gore pewnie dostała go na "zachęte" ale mimo wszystko to troche kpina ta kobita na serwie byla ostatnio 2 razy tyle ja ją widziałem no cóż jak widac HQ spedza na NN znacznie wiecej czasu i udało im sie słusznie wychwycic aktywnosc klanowiczówVolin pisze: i lepiej będzie dla mnie jak nie będę brał aktywnego udziału w życiu serwa może wtedy odzyskam lvl
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
Noobuś pisze: I żeby nie było wątpliwości: każde kolejne zachowanie tego typu bedzie karane w podobny sposób. Dotyczy to każdego klanowicza, niezależnie od lvlu (no, może dupa ma taryfe ulgową za zajebistość)
Tak żem czuł :)
Ja nie rozumiem tej dyskusji wszyscy rozumiecie że były momenty w których przesadzaliście. Ale nikt do tej pory nawet za to oficjalnie nie przeprosił. Rozumiem że była ostanio znaczna poprawa. I może nie było by takiej sytłacji.

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
Zapomniałeś o dość istotnym "nie" w tym cytacie.|W$|MACIEK pisze:taa pierwszy sprawiedliwy sie znalazłNoobuś pisze: za kłótnie z Shimim,
lvl up był za aktywność, ale również za normalność. BMary dostała min. za "Sto Lat" - wyszło jak wyszło, ale chęci odmówić jej nie można.|W$|MACIEK pisze:Właśnie tak mi sie jeszcze jedna rzecz nasuneła ciekawi mnie owa aktywnośc bmary i lvl w gore pewnie dostała go na "zachęte" ale mimo wszystko to troche kpina ta kobita na serwie byla ostatnio 2 razy tyle ja ją widziałem no cóż jak widac HQ spedza na NN znacznie wiecej czasu i udało im sie słusznie wychwycic aktywnosc klanowiczów
High Five!le dupa pisze:Tak żem czuł :)
Ano właśnie.kris pl pisze:Ja nie rozumiem tej dyskusji wszyscy rozumiecie że były momenty w których przesadzaliście. Ale nikt do tej pory nawet za to oficjalnie nie przeprosił. Rozumiem że była ostanio znaczna poprawa. I może nie było by takiej sytłacji.
Jeśli chodzi Shimiego to dobrze wiemy jaki on jest. Kiedyś było z nim więcej problemów, teraz się uspokoił. I (o ile wiem) jego teksty i zachowania o których pisał Pablo są wynikiem waszego przeginania. Nie zauważyłem, żeby sam zaczynał. I żeby nie było wątpliwości - niezależnie od sytuacji takie coś też nie jest akceptowalne. Jeśli bedzie tak dalej też dostanie lvl w dół.
@Volin, Pablo, Uchiha, Maciek
Mówiąc brutalnie zabawa się skończyła. Próbowaliśmy być mili i załatwić to wszystko bezkonfliktowo - bez skutecznie, wiec trzeba wytoczyć większe działa. Jedno pytanie: naprawde uważacie, że zachowywaliście się w porządku i nic nie można wam zarzucić? Nasze zastrzeżenia są niesłuszne?
Two beer or not two beer?
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.
- Ultra...
- Podchorąży
Jak to zero zauważył w swoim poradniku jesteśmy już starymi dziadami i pewne zachowania nam się podobają, a pewne nie.
Klan powstał jako dodatek do NN i z założenia ma popularyzować serwer, ściągać graczy a przy okazji wspólnie się bawimy, poznajemy, miło spędzamy czas. Piedolenie bez sensu, spamowanie, zabawa komendami i kłótnie nie wiele miały z tym wspólnego.
Skoro na forum, serwerze i w pmkach od jakiegoś czasu gracze zwracają nam uwagę na Wasze zachowanie to coś jednak jest nie tak.
Volinie z takim podejściem jak piszesz lepiej daruj sobie już teraz W$, taki admin niewiele nam pomaga.
Rozumiem, że na obecną chwilę z klanu rezygnują Pablo i Uchiha.
Zanim zaktualizujemy skład i zmienimy hasło obrad jest jeszcze ktoś "chętny" do rezygnacji ?
Czekamy do jutra na określenie się i ewentualną zmianę decyzji rezygnującej już dwójki.
Nic na siłę, widocznie nie nadajemy na tych samych falach, nie to otoczenie, klimat, itd...
"Zanim do nas dołączysz poznaj nas i zastanów się 2 razy, by uniknąć późniejszych rozczarowań..."
Klan powstał jako dodatek do NN i z założenia ma popularyzować serwer, ściągać graczy a przy okazji wspólnie się bawimy, poznajemy, miło spędzamy czas. Piedolenie bez sensu, spamowanie, zabawa komendami i kłótnie nie wiele miały z tym wspólnego.
Skoro na forum, serwerze i w pmkach od jakiegoś czasu gracze zwracają nam uwagę na Wasze zachowanie to coś jednak jest nie tak.
Volinie z takim podejściem jak piszesz lepiej daruj sobie już teraz W$, taki admin niewiele nam pomaga.
Zanim zaktualizujemy skład i zmienimy hasło obrad jest jeszcze ktoś "chętny" do rezygnacji ?
Czekamy do jutra na określenie się i ewentualną zmianę decyzji rezygnującej już dwójki.
Nic na siłę, widocznie nie nadajemy na tych samych falach, nie to otoczenie, klimat, itd...
"Zanim do nas dołączysz poznaj nas i zastanów się 2 razy, by uniknąć późniejszych rozczarowań..."

Chciałbym jeszcze dodać pewne wyjaśnienie. Nie chcę, żeby zostało to potraktowane tak, że opuszczam klan, bo mam focha. Nie jest kwestia tego. Wręcz przeciwnie, rozumiem decyzję hq i bardzo prawdopodobne, że na ich miejscu zrobiłbym to samo. Chociaż do tej paczuszki dorzuciłbym shimiego, bo o ile my zgrzeszyliśmy notorycznym spamowaniem, tak on zgrzeszył robieniem bezinteresownych awantur i wyjątkowo chujowej atmosfery na serwerze w momencie gdy się pojawiał, co moim zdaniem jest gorszym wykroczeniem ^^
Odchodzę dlatego, że widać, iż po prostu, że tak to ujmę, "nie pasuję". Nie wpasowuję się w konwencję klanu, więc nie ma to po prostu sensu. Nic na siłę
Jeśli mam o coś pretensje, to o awanse, część z nich jest moim zdaniem mocno niezasłużona. Ale to może wynikać z moich przeoczeń, bądź niepełnego zrozumienia tego za co awanse są tu przyznawane.
Na serwerze planuję grać normalnie, ale jako że odchodzę, pragnę wszystkich serdecznie pożegnać, za wyjątkiem shimiego, którego żegnam nieco chłodniej
Odchodzę dlatego, że widać, iż po prostu, że tak to ujmę, "nie pasuję". Nie wpasowuję się w konwencję klanu, więc nie ma to po prostu sensu. Nic na siłę

Jeśli mam o coś pretensje, to o awanse, część z nich jest moim zdaniem mocno niezasłużona. Ale to może wynikać z moich przeoczeń, bądź niepełnego zrozumienia tego za co awanse są tu przyznawane.
Na serwerze planuję grać normalnie, ale jako że odchodzę, pragnę wszystkich serdecznie pożegnać, za wyjątkiem shimiego, którego żegnam nieco chłodniej

- Pablo
- Pierwszy sierżant
Ja nic nie wspomniałem o rezygnacji,ale widząc,że nie nadaje się na admina i utrudniam grę innym graczom,wole mieć 10lvl żeby już nie było takich problemów i to będzie najlepsze rozwiązanie niż ciągle dostawania awansów z lvl w dół.Najwidoczniej lvl admina nie jest dla mnie,chce dalej brać udział w życie klanu i odwiedzać serwer no name ale nie chcę nim panować z lvl 120lv+.Jakbym pisał o rezygnacji pisałbym otwarcie,podziękowałbym za wspólną grę,rozumiem jakbym rezygnował z poważnej rzeczy ale nie z takiego maleństwa jak 1 lvl w dół,no cóż zdarza się i tyle,co zrobić.Szanuje decyzje adminów i nic nie mam przeciwko,ale będę raczej częściej na etpro niż na nq,ale codziennie 1h postaram posiedzieć na serwerze.Ultra... pisze:Jak to zero zauważył w swoim poradniku jesteśmy już starymi dziadami i pewne zachowania nam się podobają, a pewne nie.
Ok, więc żeby wszystko było jasne. Uchicha rezygnuje z przynależności do W$ całkowicie, natomiast Pablo zostaje w klanie, ale nie chce pełnić funkcji admina. Mam nadzieję, że dobrze zrozumiałem.
Dla jednoznaczności, ja rezygnuję. Owszem, lvl w dół to maleństwo, ale pokazuje niekompatybilność Uchihy z klanem w$, i że jeśli uchiha nie dozna nagłej przemiany wewnętrznej(na co się nie zanosi), to niekompatybilny pozostanie.
A jak kiedyś doznam wielkiej przemiany, to się napisze jeszcze raz podanie :)
A jak kiedyś doznam wielkiej przemiany, to się napisze jeszcze raz podanie :)
Ostatnio zmieniony 2012-11-08, 15:35 przez Uchiha, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: błąd interpunkcyjny, nienawidzę błędów interpunkcyjnych :(
Powód: błąd interpunkcyjny, nienawidzę błędów interpunkcyjnych :(
Ja zaś żegnam Cię najcieplej ze wszystkich, których do tej pory żegnałem, bo tym postem udowodniłeś, że jesteś gościem, który ma dostatecznie wiele oleju w głowie, by wyjść z pewnych sytuacji z twarzą. Pytanie tylko - czemu nie mogłeś być taki, gdy na serwerze pojawiała się "spamująca elita"? Zrobiłbyś o wiele, WIELE lepsze wrażenie na wszystkich NORMALNYCH grających. Rękę bym Ci chętnie nawet podał, jeśli zechciałbyś ją uścisnąć. ;) Nie rozumiem tylko, dlaczego dorzuciłbyś mnie do ludzi, którym powinno się odjąć lvl - przecież ja dwa dni temu z klanu odszedłem i sam się zdegradowałem do 10, byłeś nawet wtedy na serwerze, więc ciut niedopatrzenie z Twojej strony. :>Uchiha pisze:Na serwerze planuję grać normalnie, ale jako że odchodzę, pragnę wszystkich serdecznie pożegnać, za wyjątkiem shimiego, którego żegnam nieco chłodniej
Jak już słusznie Noobek zauważył, moje zachowanie wynikało bezpośrednio z waszej postawy wobec mnie i innych. Zauważ, że wielokrotnie, kiedy ze spamujących byłeś tylko Ty i siedziałeś spokojnie (lub był to któryś z pozostałych spamerów), to kulturalnie rozmawialiśmy w szerszym gronie na jakieś tematy, graliśmy, nikt nikomu nie wadził, cud, miód, orzeszki w karmelu. Pojawiał się spam, to się wkurwiałem - całkiem logiczne, nie sądzisz? A co do zoo - cytując Marnypopisa z "Asterixa i Obelixa: Misja Kleopatra": "Lew nie sprzymierza się z kojotem". ;) Nie kumam tylko, gdzie widzisz moją dwulicowość, ale spoko, mów tam sobie co chcesz.Pablo pisze:A co do shimiego,jest dwulicowy,grozi Klanowiczom chamskimi i wrednymi tekstami w ordynarny sposób np. chętnie by wykupił ten serwer i wypierdolił osoby z klanu,które mu się nie podobają.A mamy być wspólnotą w końcu,jak to pisał Ultra takim małym zoo,które trzyma się razem.

|W$| - coś więcej niż coś więcej...
Nie wiem Macku, dlaczego chcesz miec we mnie wroga, niesprawiedliwie mnie oceniasz i to nie jest Twoja sprawa jak czesto jestem na serwerze. Wiem, ze ostatnio nie jestem zbyt aktywna, ale biorac pod uwage caloksztalt, gram na serwerze dosc czesto, od CALUTKICH dwoch lat, od poczatku, co prawda jako klanowicz od niedawna, ale to chyba nie ma wiekszego znaczenia.|W$|MACIEK pisze: Właśnie tak mi sie jeszcze jedna rzecz nasuneła ciekawi mnie owa aktywnośc bmary i lvl w gore pewnie dostała go na "zachęte" ale mimo wszystko to troche kpina ta kobita na serwie byla ostatnio 2 razy tyle ja ją widziałem no cóż jak widac HQ spedza na NN znacznie wiecej czasu i udało im sie słusznie wychwycic aktywnosc klanowiczówta
|W$|MACIEK pisze:ta kobita