Awans o lvl w górę otrzymują:
Miś
Luux
Kris
SpidivonMarder
Kondzio
bMary
"Awans" o lvl w dół otrzymują:
Pablo
Maciek
Uchiha
Volin
Dziękujemy również tym, którzy mają już najwyższy (666) lvl i nadal działają na rzecz klanu i serwera.

KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.
dupy mi nie zawracaj pierdołamile dupa pisze:Ja chce w góre :<
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.
Nie jęcz, tylko utrzymuj dobrą robotę, zua nie czyń i jazda Valiumek ;*Volin pisze:Ty chyba mówisz o spamie jeszcze przed tą kłótnią z shimi co go później przeprosiłem i poprawiłem się oczywiście no nie mówię, że przestałem spamować, ale na pewno nie spamuje tak jak wcześniej, a jak już to głównie głupoty pisze. Wkurzanie graczy to pewnie jakieś wyjątki, a po za tym to im chyba jest ciężko napisać do mnie pm tylko odrazu do Ultry albo do któregoś HA. Kłótnie to ja ich nie wywoływałem, ale dołączałem się w pewnym momencie. Najwyraźniej widzicie tylko minusynajlepiej jak przestanę się udzielać na forum i na serwie może wtedy dostanę lvl w górę i może dzięki temu będę miał 666 lvl
Nie jęcz, tylko utrzymuj dobrą robotę, zua nie czyń i jazda Valiumek ;*
P.S. Trochę mnie nie ma na serwie, bo mie boli, ale Peplu w dół?...
Ten komentarz dość brutalnie odzwierciedla o co nam chodził.Shimi pisze:Witaj ładzie na serwerze. <3