Marko dziś zaproponował rozegranie jakiegoś luźnego sparu z nami. Odesłałem go do zer0, bo to jego działka i ma funkcję Scrimleadera u nas-ustala i dobiera skład i taktykę.
W sumie możecie coś zagrać na Adiego pro ( 3 v 3 ?). Z powodu braku tzaca proponuję, by w razie jakiś zastrzeżeń każdy z uczestników kręcił demko (lolq i rataj przede wszystkim), które będzie do wglądu w razie jakichkolwiek niedomówień.
Zeróweczko działaj
Jakby co to ja też mogę grać :D. Kapitanie mów co mamy robić :D.
W$-klan założony 1 listopada z inicjatywy Sp33diego, Timka,Nooba,Czarka, Ultry, pierwotna nazwa Extreme Team tag: eT. Zmieniona na W$ po kilku godzinach i nawiązująca do dnia powstania 1 litopada (dzień Wszystkich $więtych )
gadałem z Marko, ciężko z nim coś ustalić, ale termin tak wejściowo- weekend za 2 tygodnie: 26-28 październik.
Pogramy kilka treningów w międzyczasie, zobaczymy kto w jakiej formie. Chętni na treningi w tygodniu (około godzinka- połtorej) ok godziny 22, pisać poniżej kto może i chce.
Najprawdopodobniej format 3v3, do 2 wygranych mapek. Sądzę, że my pogramy b4, nasza standardową mapę. Może to będzie okazja, dla której wrócę do formy i zagram, póki co widzę taki skład: Miś, Pablo, Kris, Spike, Adam, Shimi, Maciek. Kto zagra, zobaczymy później.
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…