Klan wT#

Archiwum tematów od 16.08.2008 do 31.05.2016 roku. (2845 dni!)
Kochamy Was za wspólnie spędzone chwile! Dziękujemy!

Misiu
Starszy sierżant
Starszy sierżant
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa

Klan wT#

Post autor: Misiu »

Wydaję mi się że marko robi rekrutacje do swojego klanu. Jest w nim juz loleq i rataj. Trzeba sprawdzić logi (to już prośba do TimOOna) czy rzeczywiście marko rekrutuje czy chcą sami do niego dochodzic.
Awatar użytkownika
Volin
Młodszy major
Młodszy major
Nick w ET: Vol'jin
Kontakt:

Re: Klan wT#

Post autor: Volin »

Właśnie to trzeba sprawdzić ponieważ to jest bardzo podejrzane i najlepsze jest to, że przyjmuje osoby, które składały podanie do W$ i które się nie dostały i być może namawia graczy na serwerze do wstąpienia do wT. I taka ciekawostka raz na czacie wspomniał o sparingu między wT a W$ ale to taka ciekawostka. Ciekawe co by było gdyby dostał się do W$ czy próbowałby rekrutować do wT klanowiczów z W$ to jest bardzo ciekawe.
Awatar użytkownika
KonDzio
Porucznik
Porucznik
Nick w ET: ETPlayer

Post autor: KonDzio »

Volin tez zauważyłem, że komu nie powiodło się z W$ kilka dni później znajdował się w wT. To troche podejrzane ale może to tylko nasza wyobraźnia :)
War, war never changes ...
Awatar użytkownika
Noobuś
Porucznik
Porucznik

Post autor: Noobuś »

KonDzio pisze:Volin tez zauważyłem, że komu nie powiodło się z W$ kilka dni później znajdował się w wT.
Czyli kto konkretnie? Bo nikt mi do głowy nie przychodzi.
Two beer or not two beer?
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.
Awatar użytkownika
Volin
Młodszy major
Młodszy major
Kontakt:

No np. R4T4J i Loleq
Awatar użytkownika
Noobuś
Porucznik
Porucznik

Ciężko ich zakwalifikować do "składali podanie i sie nie dostali to poszli do WT"
Rataj wyleciał z W$ z brakiem możliwości powrotu, a loleq zdaje sie nie dostał, ale to było w zeszłym roku.
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.
Awatar użytkownika
Volin
Młodszy major
Młodszy major
Kontakt:

No, ale można sprawdzić czy Marko wysyła pm z propozycją dołączenia do wT.
Awatar użytkownika
Shimi
Kapral
Kapral

Post autor: Shimi »

Bez sensu. To znaczy karanie za pm jest bez sensu. Prywatne wiadomości, jak sama nazwa wskazuje, winny być prywatną, indywidualną sferą graczy, choćby bluzgali tam na samego papieża i nie powinien im za to spadać włos z głowy. Tak przynajmniej sądzę.

Inna sprawa, jeżeli ktoś sobie faktycznie tego nie życzy czy coś w ten deseń - wstawia screena, sytuacja jest badana, rozstrzygana, okej. Jeżeli Rataj i Loleq dostali priwy z zapytaniem, czy chcą dojść do wT, ja nie widzę problemu. Równie dobrze mógł ich na pw zapytać o numer gg czy maila i tam złożyć im propozycję - czy faktycznie tak wiele by to zmieniło?
Obrazek
|W$| - coś więcej niż coś więcej...
Awatar użytkownika
Noobuś
Porucznik
Porucznik

Volin pisze:No, ale można sprawdzić czy Marko wysyła pm z propozycją dołączenia do wT.
Przejrzałem troche logów - nie znalazłem żadnej wiadomości w której Marko zaprasza kogokolwiek do wT. I Rataj i Loleq sami chcieli, a Marko jeszcze ich upomniał żeby nie rekrutowali ludzi na serwerze a sam wszystko załatwiał przez PMki.
Shimi pisze:Bez sensu. To znaczy karanie za pm jest bez sensu. Prywatne wiadomości, jak sama nazwa wskazuje, winny być prywatną, indywidualną sferą graczy, choćby bluzgali tam na samego papieża i nie powinien im za to spadać włos z głowy. Tak przynajmniej sądzę.

Inna sprawa, jeżeli ktoś sobie faktycznie tego nie życzy czy coś w ten deseń - wstawia screena, sytuacja jest badana, rozstrzygana, okej. Jeżeli Rataj i Loleq dostali priwy z zapytaniem, czy chcą dojść do wT, ja nie widzę problemu. Równie dobrze mógł ich na pw zapytać o numer gg czy maila i tam złożyć im propozycję - czy faktycznie tak wiele by to zmieniło?
podpisuje się pod tym. Nie uważam wT za żadną konkurencje a Marko nie robi żadnych ruchów aby to się zmieniło.
Awatar użytkownika
kris pl
Pułkownik
Pułkownik
Nick w ET: |W$|Kris
Kontakt:

Post autor: kris pl »

Teretycznie marko mi mówił że rataj sam pchał się do wT nawey założył tag bez wiedzy Marko bo mi mówił.
Obrazek
"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
Awatar użytkownika
|W$|MACIEK
Starszy sierżant sztabowy
Starszy sierżant sztabowy

Post autor: |W$|MACIEK »

kris pl pisze:Teretycznie marko mi mówił że rataj sam pchał się do wT nawey założył tag bez wiedzy Marko bo mi mówił.
marko to cygan
ale wiekszego problemu i tak nie ma bo cale wT gra na NN :P
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2

Za Motórem panny sznurem
Awatar użytkownika
kris pl
Pułkownik
Pułkownik
Nick w ET: |W$|Kris
Kontakt:

Post autor: kris pl »

Marko miał swój serwer ale ciężko jest wystartować z nowym serwerem gdy nikt z klanu nie gra :D
Obrazek
"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
Awatar użytkownika
Shimi
Kapral
Kapral

Po wypowiedzi Noobka temat nadaje się raczej do zamknięcia, chcę tylko jeszcze zwrócić uwagę na jedną rzecz. Mianowicie coś tam mi Marko wspominał, że ostatnio dość często jego logi są sprawdzane i nie bardzo mu to odpowiada, bo jest niewinny, a to jednak jest swego rodzaju naruszenie prywatności. Wypadałoby go zatem zostawić w spokoju. ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Noobuś
Porucznik
Porucznik

Shimi pisze:Po wypowiedzi Noobka temat nadaje się raczej do zamknięcia, chcę tylko jeszcze zwrócić uwagę na jedną rzecz. Mianowicie coś tam mi Marko wspominał, że ostatnio dość często jego logi są sprawdzane i nie bardzo mu to odpowiada, bo jest niewinny, a to jednak jest swego rodzaju naruszenie prywatności. Wypadałoby go zatem zostawić w spokoju. ;)
Akurat z tym to pieprzy wybitnie, bo logi sprawdzamy tylko jak musimy. Serio - to NIE jest nic przyjemnego. Ja mam pokaz slajdów...
Awatar użytkownika
Shimi
Kapral
Kapral

No wiesz, pojęcia względne... Chodzi pewnie o to, że przeciętny kowalski nie był sprawdzany ani razu, a u niego najpierw była ta pierwsza afera z rekrutacją, teraz następna, może było jeszcze coś między nimi i się typ po prostu czuje inwigilowany. Nie wiem, tak czy siak, skoro to sobie wyjaśniliśmy, można go chyba póki co zostawić w spokoju, zamiast siać ferment, że zrobił coś złego. ;>
Obrazek
Zablokowany