Zmiana zasad rekrutacji
-
- Starszy sierżant
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Re: Zmiana zasad rekrutacji
Hmm a może by tak jeszcze zrobić punkt 3? Mianowicie chodzi mi o udzielanie się na forum, żeby 1 post nie był od razu w dziale "Rekrutacja" ( np hassan ) Próg sensownych postów byłby z 40, sensownych czyli nie pisanie samych postów w dziala "Luzz". Niech największy sąd to rozpatrzy
pzdr Ms!u*

Raczej słaby pomysł, szczególnie z tą liczbą (ja mam zaledwie połowę tego). Wystarczyłby dopisek w wymaganiach, że mile widziana jest aktywność na forum. Jaka ona będzie to już my samy ocenimy :)
40 postów to ja nie mam, a strzelam spamem jak rozrzutnik do gnoju. Może być takie coś, ale nieoficjalnie, bo będzie spam.
EDIT: No dobra, może mam.
Powiedział dupa, mając 150 postów na koncie ;)le dupa pisze:40 postów to ja nie mam
Edit dałem, zanim pomyślałeś, żeby to napisać.3B!T pisze:Powiedział dupa, mając 150 postów na koncie ;)le dupa pisze:40 postów to ja nie mam
Pisałem za nim w ogóle zacząłeś myśleć o pomyśle na ten post!le dupa pisze:Edit dałem, zanim pomyślałeś, żeby to napisać.
Właściwie to masz troche racji (o tym nie pomyślałem). Ale ja się i tak ciesze że mogłem podsunąć jakiś pomysł. pzdrle dupa pisze:40 postów to ja nie mam, a strzelam spamem jak rozrzutnik do gnoju. Może być takie coś, ale nieoficjalnie, bo będzie spam.

Edytowałem, zanim powstał ten temat!3B!T pisze:Pisałem za nim w ogóle zacząłeś myśleć o pomyśle na ten post!le dupa pisze:Edit dałem, zanim pomyślałeś, żeby to napisać.