- Axis Lab
- Reactor
- Battery (choć już widzę te problemy z double jumpem czy spamem artylerii, to jednak dawno tej mapy nie widziałem)
- Fuel letni -> Fuel zimowy
- MLB Temple
- z filmiku, który dawał kiedyś Spike (http://www.youtube.com/watch?v=2m9KOyJEyOo&feature=plcp) mapa zaczynająca się od 2:40.
nareszcie znalazlem jedna z lepszych map na ktorej gralem dawno temu jest to US RADAR mapa jest ciekawa i kazda specjalizacja znajdzie sobie miejsce gorąco polecam i zachecam do wrzucenia na serwer jezli podjedzie pod NQ tutaj daje link do porbrania: http://www.enemyterritory-stuff.net/Maps_U-Z.html jest mniej wiecej na srodku
post przekopiowany bo we wlasciwym temacie z mapami brak odezwu :P
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Proponuję usunąć Panzer Room:
1) Zawsze kilka osób idzie na speca albo nawet idzie z serwera jak jest ta mapa
2) Jak ktoś wchodzi na No Name to zwykle z zamiarem pogrania w Et, a ta mapa ani trochę nie przypomina Et
3) Zwykle wybiera ją raczej ludzie którzy są nowi. Fajnie można w nią zagrać 1,2,3 ale później już się nudzi i męczy
Ja bym ją jednak zostawił. Rzadko wygrywa głosowanie, a raz na jakiś czas przyda się oderwać od obj i po prostu trochę się pobawić. Dopóki nie ma więcej tego typu map to moim zdaniem może zostać.
Chciałbym zaproponować mapkę Cluedo. Polega ona na zdobyciu i utrzymaniu flagi. Flagi są w różnych pomieszczeniach ( zawsze jest jedna flaga, po jej 'zdobyciu' pojawia się inna w innym pokoju)
wygrywa drużyna, która zdobędzie więcej flag.
Chciałbym też odnieść się do mapy Gold Rush. Wersja, która teraz jest na NN, jest denerwująca i co najmniej gorsza od tej 'standardowej'. Denerwuje mnie taka sytuacja: ktoś wchodzi na dach, do spawnu (u axis) i zrzuca granaty (czasami go poniesie i walnie z pf, albo z rifla,a zdarza się to często) na biednych graczy, którzy nie zdążyli wyjść ze spawna, bo akurat drapali się po nosie).
Miło byłoby zobaczyć słowa poparcia i wszystkie inne opinie w sprawie Golda. Nie wierze, że tylko Biedrasowi to przeszkadza....
Też uważam, że "zwykły" Gold Rush byłby lepszy. Chociaż z drugiej strony przyzwyczaiłem się do tej wersji ale jeżeli komuś to naprawdę to przeszkadza to nie mam nic przeciwko aby w miejsce tej wersji wprowadzic zwykłą.
Sam kilka razy doświadczyłem uderzenia granatem w głowę, który spadł z tej "platformy" w drugim spawnie axis.
Teraz jakoś nie zauważyłem aby takie coś się często zdarzało :)