Bohaterowie potrzebni od zaraz !
- KonDzio
- Porucznik
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
Bohaterowie potrzebni od zaraz !
Witam. Jak już może niektórzy z was wiedzą, postanowiłem napisac pewne opowiadanie o tematyce wojennej. Sprawa jest następująca . Szukam ludzi , którzy chcieliby wystąpic . Jeżeli macie chęc zgłaszajcie się . Nie zapomnijcie o napisaniu jako kto chcielibyście wystąpic. Będzie ono opowiadało o misji na której czele stoi Kapitan zer0 :)
War, war never changes ...
Re: Bohaterowie potrzebni od zaraz !
Ja bym chciał być snajperem, ze szlugiem w gębie i kowbojskim kapeluszu.
- DaRoO
- Starszy szeregowy
Ja sie zgłaszam.Ale tak jak mówie ..zdaje sie na Ciebie :) Wiec moge być czym kolwiek.
PS: Fajna inicjatywa.. miło napewno bedzie sie czytac opowiadanko w którym sami występujemy.Czekam czym autor mnie zaskoczy :)
PS: Fajna inicjatywa.. miło napewno bedzie sie czytac opowiadanko w którym sami występujemy.Czekam czym autor mnie zaskoczy :)
Weź Ultre i go zabij jakoś głupio. Nie wiem, niech sie potknie i strzeli sobie w jaja a potem sie wykrwawi czy coś.
Two beer or not two beer?
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.
- DaRoO
- Starszy szeregowy
Noobuś pisze:Weź Ultre i go zabij jakoś głupio. Nie wiem, niech sie potknie i strzeli sobie w jaja a potem sie wykrwawi czy coś.
hahahahahahahah leże na podłodze

Kondzio zobacz znalazłem jedną fajną ilustracje.. moze to cie nakieruje i da jakiś ciekawy wątek.A przy okazji wykorzystaj to jako ilustrację.Czy robisz opowiadanie bez obrazków ;>?

- KonDzio
- Porucznik
Dziękuje wszystkim tym , którzy się zgłosili. Jeżeli jeszcze ktoś ma ochotę wystąpic piszcie ale nie obiecuje , że te osoby będą na pewno "wykorzystane " :).
War, war never changes ...
To ja moge być ;D ale jak juz mnie weźmiesz pod uwage to weź coś normalnego mi daj 

- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Spidi ciut sie spóźniłeś ;)
Two beer or not two beer?
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.