[Podanie][Pawik]
[Podanie][Pawik]
1.Nik: Pawik <3
2.Wiek: Mam 14 lat
3.Kilka słów o sobie:Nazywam się Paweł , mam 14 lat i mieszkam w Warszawie , od kilku lat gram w pewną grę o nazwie Wolfestein Enemy Territory , bardzo ta gra mnie wciągnęła , bardzo lubię spędzać czas na serwerze No-Name , ponieważ bardzo mi jest na nim dobrze lecz czasami zdarzą się drobne kłótnie.Jestem już stałym graczem na serwerze więc składam podanie do klanu W$ , kiedyś składałem takie podanie jeszcze przed przerwą ale tamto podanie było bez pomocy ducha witalnego , w tamtych czasach jeszcze nie rozumiałem jak podejść do tego opcjonalnie więc walczę 2 raz o dojście do klanu w$ , ponieważ bardzo mi na nim zależy , uwielbiam członków tego klanu więc sam chciałbym do niego dołączyć.
4.Poprzednie klany:Należałem do klanu KB lecz nie zbyt on mi się spodobał , ponieważ na serwerze założyciela był harmider i nie można było się na nim opanować.
5.Staż gry w ET:w ET gram już około 3 lat , ponieważ to dosyć stara gra lecz na serwerze no-name gram 1/3 z 3 lat.
Liczę na pozytywne rozpatrzenie tematu , wiem że nie decyduje o przyjęciu jedna osoba lecz całe grono klanu więc przepraszam za to jeżeli zbyt się rozpisałem , z góry dziękuję.
2.Wiek: Mam 14 lat
3.Kilka słów o sobie:Nazywam się Paweł , mam 14 lat i mieszkam w Warszawie , od kilku lat gram w pewną grę o nazwie Wolfestein Enemy Territory , bardzo ta gra mnie wciągnęła , bardzo lubię spędzać czas na serwerze No-Name , ponieważ bardzo mi jest na nim dobrze lecz czasami zdarzą się drobne kłótnie.Jestem już stałym graczem na serwerze więc składam podanie do klanu W$ , kiedyś składałem takie podanie jeszcze przed przerwą ale tamto podanie było bez pomocy ducha witalnego , w tamtych czasach jeszcze nie rozumiałem jak podejść do tego opcjonalnie więc walczę 2 raz o dojście do klanu w$ , ponieważ bardzo mi na nim zależy , uwielbiam członków tego klanu więc sam chciałbym do niego dołączyć.
4.Poprzednie klany:Należałem do klanu KB lecz nie zbyt on mi się spodobał , ponieważ na serwerze założyciela był harmider i nie można było się na nim opanować.
5.Staż gry w ET:w ET gram już około 3 lat , ponieważ to dosyć stara gra lecz na serwerze no-name gram 1/3 z 3 lat.
Liczę na pozytywne rozpatrzenie tematu , wiem że nie decyduje o przyjęciu jedna osoba lecz całe grono klanu więc przepraszam za to jeżeli zbyt się rozpisałem , z góry dziękuję.

- Ultra...
- Podchorąży
- Nick w ET: ETPlayer
Re: [Podanie][Pawik]
Leci do obrad,lecz licz się z tym,że może to długo potrwać.Starsi klanowicze pamiętają Cię jednak z nie najlepszej strony,a nowsi muszą Cię poznać.
Mam nadzieję,że przekonasz nas do siebie,czekaj cierpliwie.
Mam nadzieję,że przekonasz nas do siebie,czekaj cierpliwie.

- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
chyba zawczesnie ja cie ostatnio tylko raz na serwie widzialem :P
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
ja tez go widzialem z 2 razy
On froce grał na tym serwerze wiele miesięcy wcześniej.

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
- DaRoO
- Starszy szeregowy
Przepraszam że się wtrące.Ale moim zdaniem prawo głosu mają tu tylko klanowicze.W koncu to ich klan prawda?
DaRo i tak tu nikt nie głosuję :D Głosowanie odbywa się za zamkniętymi drzwiami.

Ty Pawik swoją drogą podanie do KB złożyłeś 8 do nas 11 :D A oni piszą że grasz z WH :D Buahhhhahahaha :D

- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
skalzypyta :P
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
Konfident in action :D

Kurdekris pl pisze:Ty Pawik swoją drogą podanie do KB złożyłeś 8 do nas 11 :D A oni piszą że grasz z WH :D Buahhhhahahaha :D

Sieć szpiegowska działa bez zarzutu :D

- Ultra...
- Podchorąży
Wszyscy pamiętają Cię z dawnych akcji,być może z czasem się to zmieni.
Nie dostałeś się,zamykamy.
Nie dostałeś się,zamykamy.