Od jakiegoś czasu tryb multiplayer strasznie laguje. Ping co kilka sekund skacze do 1000 i ponad, dźwięk warpi. FPS też jakby trochę spadało, ale nie tak drastycznie. Grać praktycznie się nie da. Dodam że problem nie występował od zawsze.
Sprzęt: Proc. T4300 2.1, ATI 512 MB, 3 GB RAM
Wolf "zpatchowany" do wersji 1.2
Proszę o pomoc
Wolfenstein 2009 MP problem
- Haunebu
- Szeregowiec
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
Re: Wolfenstein 2009 MP problem
Głównym problemem są pingi tak? W związku z tym możemy możemy rozważać winę sprzętu lub dostawcy.
1 Po pierwsze menadzer zada>proces>i tam przy uruchomionym programie znajdź proces wolfa (prawdopodobnie wofl.exe) daj mu wyższy pryjorytet.
2. Sprawdź dobrym antywirem czy nie masz wirusa ( możemy mieć do czynienia z wirusem wysyłającym dane). I zainstaluj program do obserwacji wykorzystania ruchu sieciowego ( ja mam taka funkcje w fierwallu ), wyłącz programy które mogą wpływać na ruch sieciowy w trakcie gry.
3. Ściągnij program cfos (daje możliwość obniżenia pingów)
Są jeszcze inne sposoby z wyłączeniem usług systemowych. Ale pytanie czy chce ci się grzebać w systemie.
Może
Jeżeli problem leży u dostawcy skontaktuj się z infolinia wsparcia technicznego. Jedynie oni mogą ci pomóc.
1 Po pierwsze menadzer zada>proces>i tam przy uruchomionym programie znajdź proces wolfa (prawdopodobnie wofl.exe) daj mu wyższy pryjorytet.
2. Sprawdź dobrym antywirem czy nie masz wirusa ( możemy mieć do czynienia z wirusem wysyłającym dane). I zainstaluj program do obserwacji wykorzystania ruchu sieciowego ( ja mam taka funkcje w fierwallu ), wyłącz programy które mogą wpływać na ruch sieciowy w trakcie gry.
3. Ściągnij program cfos (daje możliwość obniżenia pingów)
Są jeszcze inne sposoby z wyłączeniem usług systemowych. Ale pytanie czy chce ci się grzebać w systemie.
Może
Jeżeli problem leży u dostawcy skontaktuj się z infolinia wsparcia technicznego. Jedynie oni mogą ci pomóc.

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
Nie ma za co. Poszukaj programu do monitoringu pingu.

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
Zdefragmentuj dysk twardy, i wyłącz ograniczenie maksymalnej rezerwowalnej przepustowość.