1.Nick - SPIDIvonMARDER
2.Wiek - 21
3.Kilka słów o sobie - proszę spojrzeć niżej
4.Poprzednie klany - The Victorian Team, Team aQua, Red Ravens, London Bridge (tego nie liczmy xD), The NaturalSS i jeszcze jeden, którego nazwy teraz nie pamiętam. Z tego żałosnego zestawu jedynie TVT cokolwiek sobą reprezentowało... podkreślam - cokolwiek.
5.Staż gry w ET - RTCW=10 lat, ET 6 lat
6. 20-25K XP - nie mam, ale dostałem zaproszenie do klanu. Jeśli jednak nie chcecie robić precedensów to spoko, dozbieram, sobie :)
Kilka słów o sobie: wyjdzie troszkę jak prezentacja na sympatia.pl, ale trudno. Studiuję archeologię, właśnie dostałem się na III rok i zacznę pisać licencjat. Osobiście interesuję się militariami, historią, II wojną (Panzerwaffe), ASG i modelarstwem. Jestem romantykiem i amatorsko piszę książki, tworzę poezję. Staram się coś wydać, ale ani to nie jest łatwe w tym kraju, ani moje "dzieła" nie są dość dobre. Słucham metalu, muz. klasycznej, ambientu, filmowej.
Od już sam nie wiem ilu lat, wraz z Adim i Vansem prowadzimy ten serwis starając się podtrzymywać w Polsce stare tradycje wolfensteinowe.
Mój skill oceniam nieźle... tj nie umiem strzelać, ale dobrze gram w zespole, lubię dowodzić i walczę do końca.
Dlaczego chcę dołączyć do klanu? Otóż po pierwsze, od bardzo dawna nie byłem w żadnym takim zespole i chciałbym ponownie poczuć tę... "więź". Po drugie, chciałbym pomóc w organizacji i zarządzaniu serwerem, a przystępując do klanu będzie to łatwiejsze. mam parę pomysłów na eventy, zasady, mapy i w ogóle.
No i zdążyłem polubić pewną część Waszego klanu xD
Podanie - SPIDIvonMARDER
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Re: Podanie - SPIDIvonMARDER
lubie nie tylko takich graczy, ale ludzi jak Ty. Myślę, że to jedynie formalność te podanie :)
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
Ipod jeszcze nie doszedł...
Przecież twój do mnie miał iść -.-'Czarek pisze:Ipod jeszcze nie doszedł...
@topic
za muzyke masz plusa od nooba
Two beer or not two beer?
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
- Ultra...
- Podchorąży
- Nick w ET: ETPlayer
Witaj wśród swoich ----> ...
Witaj w |W$| !
Witaj w |W$| !