Witam serdecznie...
- Ultra...
- Podchorąży
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
Witam serdecznie...
Skoro pojawiliśmy się na forum,wypadałoby się przywitać.
Witam !
Konto na forum mam od 2010 roku i być może część z forumowiczów mnie pamięta.
Z tej strony Ultra...?! ,jeden z założycieli W$ & NO NAME server.
Jestem tylko zwykłym,przeciętnym i wiekowym już (30+) graczem.Uwielbiam w wolnych chwilach grać w Enemy Tiritiri ,poznawać graczy i spędzać czas z naszymi klanowiczami z W$,którzy tworzą na serwie niepowtarzalną atmosferę (to nasz małe "ZOO").
Cieszę się,że pomimo wielu trudności udaje nam się nadal istnieć,dobrze bawić i jeśli kiedyś już przyjdzie koniec mych chwil z ET/uniinstal to napewno ostatnią mapkę zagram z tagiem |W$|.
Mam dość dobrą pamięć do ników i danych sytuacji z serwera.
Jestem podobno zbyt mało surowym adminem i naprawdę trzeba zajść mi mocno za skórę,by mnie wyprowadzić z równowagi i skończyć banem.
Nienawidzę na serwerze chamstwa,obrażania graczy,wyzywania od noobów,netowych napinaczy,itp,itd...
Prywatnie...mąż kochanej żony,tatuś wspaniałego synka i...motocyklista (aktualnie Suzuki Bandit).
Myślę,że tyle o mnie wystarczy,pozdrawiam ,W$ & NN !
Witam !
Konto na forum mam od 2010 roku i być może część z forumowiczów mnie pamięta.
Z tej strony Ultra...?! ,jeden z założycieli W$ & NO NAME server.
Jestem tylko zwykłym,przeciętnym i wiekowym już (30+) graczem.Uwielbiam w wolnych chwilach grać w Enemy Tiritiri ,poznawać graczy i spędzać czas z naszymi klanowiczami z W$,którzy tworzą na serwie niepowtarzalną atmosferę (to nasz małe "ZOO").
Cieszę się,że pomimo wielu trudności udaje nam się nadal istnieć,dobrze bawić i jeśli kiedyś już przyjdzie koniec mych chwil z ET/uniinstal to napewno ostatnią mapkę zagram z tagiem |W$|.
Mam dość dobrą pamięć do ników i danych sytuacji z serwera.
Jestem podobno zbyt mało surowym adminem i naprawdę trzeba zajść mi mocno za skórę,by mnie wyprowadzić z równowagi i skończyć banem.
Nienawidzę na serwerze chamstwa,obrażania graczy,wyzywania od noobów,netowych napinaczy,itp,itd...
Prywatnie...mąż kochanej żony,tatuś wspaniałego synka i...motocyklista (aktualnie Suzuki Bandit).

Re: Witam serdecznie...
słowo Papcio pasuje do Ciebie niesamowicie :D Witaj!
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
ważne, że jesteś tu…
Ale jak już Papcia zdenerwujesz jesteś skreślony na całej lini :)Ultra... pisze:Skoro pojawiliśmy się na forum,wypadałoby się przywitać.
[color=#FF4000

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
- Ultra...
- Podchorąży
...i tu mamy przykład gracza,który właśnie chce mnie wyprowadzić z równowagi,odwdzięczymy sięzer0 pisze:słowo Papcio...!

- Volin
- Młodszy major
- Nick w ET: Vol'jin
- Kontakt:
Witam cię serdecznie Ultra... :)
YOLO SWAGGINS
http://www.youtube.com/watch?v=NE3px41cRqU
Grupa na FB "ET Maniacs"
https://www.facebook.com/groups/111694772324434/
http://www.youtube.com/watch?v=NE3px41cRqU
Grupa na FB "ET Maniacs"
https://www.facebook.com/groups/111694772324434/
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
bierz to jako komplement, taki Papa Smerf był synonimem wiedzy, mądrości życiowej, dobroci i umiejętności radzenia sobie z problemami :) Dla mnie jesteś właśnie takim Papem Smerfem, który otacza "nasze zoo" aurą dobrotliwości i łagodności :D Nie wiem skąd masz złe emocje co do tego papcia :p
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważne, że jesteś tu…
ważne, że jesteś tu…
-
- Plutonowy
Zgadzam się z zer0 ;D. Jesteś naszym Papom Smerfem, a przede wszystkim Panem Bosmanem :D.zer0 pisze:bierz to jako komplement, taki Papa Smerf był synonimem wiedzy, mądrości życiowej, dobroci i umiejętności radzenia sobie z problemami :) Dla mnie jesteś właśnie takim Papem Smerfem, który otacza "nasze zoo" aurą dobrotliwości i łagodności :D Nie wiem skąd masz złe emocje co do tego papcia :p
W$-klan założony 1 listopada z inicjatywy Sp33diego, Timka,Nooba,Czarka, Ultry, pierwotna nazwa Extreme Team tag: eT. Zmieniona na W$ po kilku godzinach i nawiązująca do dnia powstania 1 litopada (dzień Wszystkich $więtych )
- Tucikdrucik
- Pierwszy sierżant
wielkie! v54 !! :D
Btw. + 30 No ładnie miło mi poznać Stary tut też ma trzydziestkę
Btw. + 30 No ładnie miło mi poznać Stary tut też ma trzydziestkę

- Ultra...
- Podchorąży
No u nas więcej takich w W$ po 30...
No i mamy na serwerze stałego gracza (bywalcy NN doskonale znają nik) - wiek 64 latka (jakiś rekordzik ?
).
To jest magia
No i mamy na serwerze stałego gracza (bywalcy NN doskonale znają nik) - wiek 64 latka (jakiś rekordzik ?

To jest magia

Kto ma 64?