zer0 wita
-
- Kapitan
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
zer0 wita
Dla osób z nowego forum, które mnie nie znają, umieszczam tu krótką notatke co do mojej osoby.
Wyzywają mnie od zwykłego zera
Który przeciwnikom ilość życia odbiera
Tysiące godzin, miliony pocisków,
widząc mnie, wyczekuj swojej krwi rozbryzgów
Chociaż czasem hity mam nieszczęsne
Hitboxom wrogów kulek nie szczędze
W realu na imie mi jednak Seba
I jestem grzeczny, gdy tego potrzeba :)
A tak na poważnie, zajmuję się głownie trzymaniem porządku i przestrzeganiem zasad na serverze NO NAME. Zapisałem dość bogato swój pamiętnik opatrzony nazwą ET, bo ponad 8 letnią przygodą z grą. Teraz jednak pozostaje w spoczynku, jedynie dla zabawy czasem wchodzę do walki. Stronie od konfliktów, i staram się być jak najbardziej pomocny i uprzejmy dla graczy. A tak bardziej osobiście, interesuję się rysowaniem ołówkiem (chętnych spojrzenia na amatorskie rysy zapraszam na www.lsm1991.deviantart.com) ćwiczę regularnie na siłowni i namiętnie czytuję pisarzy horrorów/scie-fiction/Political-scie-fiction.
Wyzywają mnie od zwykłego zera
Który przeciwnikom ilość życia odbiera
Tysiące godzin, miliony pocisków,
widząc mnie, wyczekuj swojej krwi rozbryzgów
Chociaż czasem hity mam nieszczęsne
Hitboxom wrogów kulek nie szczędze
W realu na imie mi jednak Seba
I jestem grzeczny, gdy tego potrzeba :)
A tak na poważnie, zajmuję się głownie trzymaniem porządku i przestrzeganiem zasad na serverze NO NAME. Zapisałem dość bogato swój pamiętnik opatrzony nazwą ET, bo ponad 8 letnią przygodą z grą. Teraz jednak pozostaje w spoczynku, jedynie dla zabawy czasem wchodzę do walki. Stronie od konfliktów, i staram się być jak najbardziej pomocny i uprzejmy dla graczy. A tak bardziej osobiście, interesuję się rysowaniem ołówkiem (chętnych spojrzenia na amatorskie rysy zapraszam na www.lsm1991.deviantart.com) ćwiczę regularnie na siłowni i namiętnie czytuję pisarzy horrorów/scie-fiction/Political-scie-fiction.
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
ważne, że jesteś tu…
- Tucikdrucik
- Pierwszy sierżant
Re: zer0 wita
Witamy, od razu widać że jesteś graczem ze starej gwardii :)
Cześć zer0! Miło mi Cie poznać! Mam nadzieje, że zostaniemy dobrymi kolegami! A skąd masz taki nick?
Pozdrawiam!!!!1
Pozdrawiam!!!!1
Two beer or not two beer?
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.
-
- Komandor dywizji
- Kontakt:
Witam nowego gracza.
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu...

http://www.zlotemysli.pl/blaskowitz,1/
http://blaskowitzz.wordpress.com/ zapraszam

KonDzio pisze:Odpowiedź to kupa
http://www.zlotemysli.pl/blaskowitz,1/
http://blaskowitzz.wordpress.com/ zapraszam
mój nick bierze się stąd, żebym nie odstraszał od razu takich nicków jak Twój drogi Nobku :D
ważne, że jesteś tu…
ważne, że jesteś tu…
To bardzo miło z Twojej strony, że myślisz o innych! Chwali się!zer0 pisze:mój nick bierze się stąd, żebym nie odstraszał od razu takich nicków jak Twój drogi Nobku :D
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Ty też uciekłeś z domu spokojnej starości dla emerytowanych graczy w ET? :P Ja nie napiszę "nowego gracza" bo taki nowy to nie jesteś :)bo ponad 8 letnią przygodą z grą
Juz widze Kula ft. zer0 w przyszlosci :)
lsm to tylko od świetnej płytki junior stressa tak też się nazywającej. Nie jestem z Lublina :p
ważne, że jesteś tu…
ważne, że jesteś tu…
-
- Plutonowy
Skądś Cię zer0 znam, ale nie mogę sobie przypomnieć skąd :P. No cóż mam nadzieję, że będę Cię jechał na serwie ;D.
W$-klan założony 1 listopada z inicjatywy Sp33diego, Timka,Nooba,Czarka, Ultry, pierwotna nazwa Extreme Team tag: eT. Zmieniona na W$ po kilku godzinach i nawiązująca do dnia powstania 1 litopada (dzień Wszystkich $więtych )
To akurat specjalnie trudne obecnie nie jest. Noob go bije z taką łatwością, że aż szkoda się biednego zer0 robi.Adamson pisze:No cóż mam nadzieję, że będę Cię jechał na serwie ;D.