Plyncek wita! :D
-
- Poborowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Plyncek wita! :D
Siemano.
Jestem Plyncek (Mateusz), mam dwanaście lat właśnie pójdę do gimnazjum. Uczę się języków obcych takich jak Angielski, Francuski i Niemiecki. Yahoo to jest mój kolega z klasy którego na ten serwer zaprosiłem. Słucham Rapu, Hip-Hopu i wszystkiego co wpadnie w ucho. Moje zainteresowania? Samochody (stare BMW <33), zwierzęta i matematyką.
Pozdrawiam! Cześć.
Jestem Plyncek (Mateusz), mam dwanaście lat właśnie pójdę do gimnazjum. Uczę się języków obcych takich jak Angielski, Francuski i Niemiecki. Yahoo to jest mój kolega z klasy którego na ten serwer zaprosiłem. Słucham Rapu, Hip-Hopu i wszystkiego co wpadnie w ucho. Moje zainteresowania? Samochody (stare BMW <33), zwierzęta i matematyką.
Pozdrawiam! Cześć.
Ostatnio zmieniony 2012-06-10, 12:23 przez PlynCek, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Plyncek wita! :D
Ja pierdole... usuń ten link to nawet śmieszne nie jest tylko żałosne,widać że dzieci...PlynCek pisze:PS dodaje rozmowe jak gadaliśmy z Yahem i robiliśmy jaja. Link: http://w200.wrzuta.pl/audio/43OGVLn93e9 ... 6_19-44-47
jednym słowem:RZAL
PS.Ten kozaczek co matki wyzywa to naprawde jakiś niechciany w rodzinie czy coś
Ostatnio zmieniony 2012-06-10, 09:51 przez Danse Macabre, łącznie zmieniany 1 raz.
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Witamy serdecznie i zapraszamy od aktywności :)
A link faktycznie, niestety nieśmieszny.
A link faktycznie, niestety nieśmieszny.
- KonDzio
- Porucznik
- Nick w ET: ETPlayer
witam.
miłej gry a link OMG RZAL
jesli mozna wiedziec to kim jest ten koles co ciagle wyzywa ?
miłej gry a link OMG RZAL

jesli mozna wiedziec to kim jest ten koles co ciagle wyzywa ?
War, war never changes ...
Sraka, a nie Niemiecki. A co do serwera, to ja CIEBIE zaprosiłem.
O a poza tym tego linka nie musiałeś publikować. Teraz wszyscy myślą że ja to ten Michał.
-.-
O a poza tym tego linka nie musiałeś publikować. Teraz wszyscy myślą że ja to ten Michał.
-.-
co do tej rozmowy to patologia powiewa ,pewnie nie fajna sytuacja w domu.....kozaki zza monitora ....
JCF MoFos TypeR