Chciałbym krótko zrecenzować każdą z dostępnych na stronie gierek. Po pierwsze, to wielkie dzięki dla Adiego, że chciało mu się wstawić te marnowacze czasu :PP
007 Everything or Nothing
Jeden z trzech aktualnie dostępnych celowniczków. Nie bardzo kumam punktację, gra jest prosta i chyba w miarę fajna... 3/5
1 in 24 (oba)
Świetny trening spostrzegawczości! Figury są ciekawe i gra motywuje do bicia rekordów, które są bardzo trudne :) 5/5
Bandit Ludo
Chińczyk na komputerze? Ok, nie lubię Chińczyka, ale oprawa mnie zachęciła. Jednak komputer strasznie oszukuje. Na 7 partii wygrałem 2. Moje rzuty są zazwyczaj lipne i dosłownie chyba dwa-trzy razy miałem wszystkie pionki na planszy, podczas gdy przeciwnik ma tak prawie zawsze. Skrypt odpowiedzialny za wynik na kostce musi być dość skomplikowany, bo na te 7 partii, aż 6 miało identyczny finał, tj dwóch lub więcej graczy miało 3 pionki na Fieście i był wyścig z czasem. Jak ja przejebywałem całą grę, to w ostatniej minucie nagle udawało mi się przejść całą mapę lekką ręką, jak na początku wprowadziłem trzy pionki na Fiestę, to potem przejebywałem, aż inni mnie nie dogonili. Zasady bicia dość dziwne. 2/5, gdyby nie ta dziwna losowość, byłoby 4.
Bullet Survival v32
Drugi celowniczek. Dość nudny i z dziwnymi tekstami... strzelamy do policji, a pojawia się napis "kill gangsters". 2/5
Galaxy Gunner
Kolejny klon Invaders wymieszany z paroma innymi antycznymi grami. Nawet fajny... 3/5
Mario Arcade
Mario każdy lubi, ten jest ciekawy i wciąga. 4/5
Missile Rush
Mam wrażenie, że nie ogarniam jak lecą te rakiety :P Jednak gierka ma potencjał. 3/5
Mushroom Farm Revolution
Z pozoru kretyńskie, ale wciąga! Wolno się rozkręca, ale potem jak już pozarabiamy nieco, to mamy spory wachlarz pakowania grzybków klejnotami, które w różnych kombinacjach dają ciekawe efekty. 5/5
Sniper3 Hard
Ostatni celowniczek, najciekawszy dzięki upgradom. 4/5
Super Pacman
Packman jaki jest każdy wie :o 4/5
Tetris
Tetris tak samo, a ten jest jeszcze jaki kolorowy! 5/5
Witty Kitty
Straszne gówno... nudne i brzydkie. Zapętlona muzyczka doprowadza do furii. 1/5
WolfenFlash 3D
Wolfowi dałbym 5, gdyby nie to, że się wiesza. Trochę pooszczędzano tutaj na dźwiękach. 3/5
Wyzau Circle TD
Podobne do muchomorków, ale brzydsze i mniej wymagające. Nie ma też fajnych kombinacji. 2/5
Gry - krótkie recenzje
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
Re: Gry - krótkie recenzje
Co do chińczyka mi się podoba. Jedyny kicz jest w momencie wysyłania wyników.
Kilka razy mi się zdarzyło to, że po zdobyciu pewnej liczby punktów, zapisywana jest inna, gorsza, jako wynik batalii.
Kilka razy mi się zdarzyło to, że po zdobyciu pewnej liczby punktów, zapisywana jest inna, gorsza, jako wynik batalii.
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt: