Server World of Warcraft

Archiwum tematów od 16.08.2008 do 31.05.2016 roku. (2845 dni!)
Kochamy Was za wspólnie spędzone chwile! Dziękujemy!

Platun
Kapral
Kapral
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Nick w ET: ETPlayer

Server World of Warcraft

Post autor: Platun »

Witam wszystkich . Zapraszam na server Illidari . Server jest nowy. Jest to server prowadzony przez Giorgio wielu może kojarzyć (darkivil) . Zna on wowa od środka . Dlatego mogę ręczyć ze server nie upadnie z jego braku wiedzy . A teraz trochę o serverze.

Rate obowiązujący na serwerze:

* Exp: 20x
* Quest: 25x
* Explore: 10x
* Honor: 10x
* Drop-Items: 17-20x
* Drop-Money: 10x
* Lojalnosc Petow: 4x
* Profki: 7x

0 DC 0 lagów.
pomocni GM'i bardzo mało bugów a jak już są to admin szybko naprawia. Częste eventy, bardzo polecam server :D Sam tam gram oczywiście w Hordzie;]

Strona głowna
Forum servera
[you] i na co się patrzysz :P
Gregory1323
Starszy kapitan
Starszy kapitan

Post autor: Gregory1323 »

Pare słów krytyki :-D

Nie na maskara :-o Exp 20?? kurde, 2h grania i już 70, ops małą zmyłka, wystarczy 1h grania i już max lvl. Drop 17 nice, lecimy na BT i mamy 17% na blades of azzinoth, to pewnie co 2 rogalik biega z zielonymi mieczykami i sie rajcuje na bg, że ma cie na hita.

Napisał byś czy moby są oskryptowane i czy nie ma bugów na rajdach i instancjach, aaa i czy talenty działają poprawnie ^^

GLOBAL ROX!
Platun
Kapral
Kapral
Nick w ET: ETPlayer

Post autor: Platun »

Ja wiem, że global rox ;p A po drugie nie przejdziesz BT ;p bo za mało ludzi gra ;] Moby oskryptowane, ogólnie bugów nie ma a jak są to szybko są naprawiane(na raidach nie wiem bo jeszcze nie byliśmy głębiej ;p a co do inst byłem na paru i było OK) i talenty działają poprawnie.

PS. I warkiem aby wbic 70lvl to jest co najmniej 6h grania ;p
[you] i na co się patrzysz :P
Zablokowany