Witam. Na imię mi Witek, lat 20. Wolfenstein 3d to była moja pierwsza gra typu strzelanka fps.W RTCW zagrałem pierwszy raz jakieś 2 lata temu z nudów. Wyszło tak, że katowałem kampanię przez noc do 6 rano.

Teraz odświeżyłem sobie kampanię i szukając ciekawostek dotyczących gry znalazłem to forum.

No i powiedzmy tak mi się spodobało, że postanowiłem zostać jego częścią. Pewnie niektórych rozczaruje, ale w ET nie grałem nigdy...głównie dlatego, że w mojej mieścinie, gdzie dwie, trzy ekipy ścierały się w miejscowej kafejce w csa, moha, coda, nikt o tym nie słyszał (ba były czasy gdy nikt z graczy miejscowych nie wiedział, że jest coś takiego jak oryginalne gry). Moje hobby to historia II wojny ( znajomi twierdzą, że jestem skrajnym maniakiem tego tematu...) Aktualnie, prócz katowania singla w RTCW gram z moją ekipą w Call of Duty Black Ops tryb Nazi Zombie, gdzie bawimy się w odkrywanie tajemnic tego trybu. Pozdrawiam

"(...) Czułem i wierzyłem, że w środku pustyni , gdzie nie można spotkać żywej duszy, gdzie nie było dróg, można było znaleźć ślady jakiejś starej cywilizacji."
Profesor Sven Anders Hedin po wyprawie Deutche Ahnenerbe do Tybetu. Rok 1939.