Problem
- kubazi
- Starszy szeregowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
Problem
Witam, problem tkwi w tym, że nie moge wejść na serwer. Kiedy próbuje pojawia się "awaiting connection" i odlicza w nieskończoność, a na inne serwery udaje mi się wejść. Co robić?
SPIDI: Dziś kumpel mi powiedział, że u niego zawsze jest to przeklęte "awaiting connection", które odlicza do... 28 i wtedy się serwer włącza się prawidłowo.
SPIDI: Dziś kumpel mi powiedział, że u niego zawsze jest to przeklęte "awaiting connection", które odlicza do... 28 i wtedy się serwer włącza się prawidłowo.
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Re: Problem
Eee... też ostatnio mieliśmy ten problem i zaraz... jak my go rozwiązaliśmy? Aha, od nowa ściągnęliśmy nitmoda.
- kubazi
- Starszy szeregowy
Nie moge znaleźć tego nitmoda 2.1 . 

- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
o0. Usuń cały folder 'nitmod' znajdujący się w katalogu gry.
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
Sciągnęliśmy nitmoda co jest w tutaj: http://wolfenstein.pl/viewtopic.php?f=27&t=200
a potem z serwera już dociągnęliśmy resztę.
Uwaga: aby działało, po zainstalowaniu nitmoda musisz go włączyć, a dopiero potem połączyć się z serwerem.
a potem z serwera już dociągnęliśmy resztę.
Uwaga: aby działało, po zainstalowaniu nitmoda musisz go włączyć, a dopiero potem połączyć się z serwerem.
- kubazi
- Starszy szeregowy
Nie wiem co jest grane, robie wszystko co było powiedziane i wychodzi z tego nic 

Witam
Mam ten sam problem co kubazi. Zrobiłem wszystko zgodnie z tym co napisał SPIDIvonMARDER .... No i niestety nic to nie dało. Macie może jakiś inny pomysł ?
Pozdrawiam
Kornel
Mam ten sam problem co kubazi. Zrobiłem wszystko zgodnie z tym co napisał SPIDIvonMARDER .... No i niestety nic to nie dało. Macie może jakiś inny pomysł ?
Pozdrawiam
Kornel
Moze na ostro:
Zainstalujcie od nowa et (oczywiscie skopiujcie etkey), wpiszce w konsoli cl_allowdownload "1" [domyslna wart. wynosi 0 stad mozliwy brak jakichs plikow] a pozniej zainstalujcie nitmoda wchodzac na serwer (powinien zainstalowac sie automatycznie, przynajmniej ja tak mam zawsze).
Aha, cos jeszcze
Teraz, doslownie w 10 min po napisaniu tego co wyzej okazuje sie ze mam ten sam problem. Zreszta nie tylko ja; Cotek z ktorym gralem tez co jakis czas mial Msg overflowed (a wczoraj paru innych graczy). Zauwazylem, ze problem pojawil sie (u mnie) po tym jak adi dodal mapke pirates lub/i zrobil !readconfig. Jak sie probuje polaczyc to mam tez "welcome to et player xxxxxxxxxxxxxxxx" a za chwile numerek sie zmienia.
Zainstalowalem wszystko od nowa, a pozniej moda z linku wyzej (dalem load mod najpierw). Nic to nie dalo (na inny serw moge wejsc, mam stare xp, wszystkie pliki i mody sie sciagaja same). U nas boty graja w najlepsze, czyli prawdopodobnie ostatnie zmiany na serwie byly niekorzystne. Moze tez problem byc czesciowo spowodowany tym:
"Evenbalance decided to stop all services for our loved game Wolfenstein Enemy Territory
This spoils new player to join PunkBuster enabled server"
Zainstalujcie od nowa et (oczywiscie skopiujcie etkey), wpiszce w konsoli cl_allowdownload "1" [domyslna wart. wynosi 0 stad mozliwy brak jakichs plikow] a pozniej zainstalujcie nitmoda wchodzac na serwer (powinien zainstalowac sie automatycznie, przynajmniej ja tak mam zawsze).
Aha, cos jeszcze

Teraz, doslownie w 10 min po napisaniu tego co wyzej okazuje sie ze mam ten sam problem. Zreszta nie tylko ja; Cotek z ktorym gralem tez co jakis czas mial Msg overflowed (a wczoraj paru innych graczy). Zauwazylem, ze problem pojawil sie (u mnie) po tym jak adi dodal mapke pirates lub/i zrobil !readconfig. Jak sie probuje polaczyc to mam tez "welcome to et player xxxxxxxxxxxxxxxx" a za chwile numerek sie zmienia.
Zainstalowalem wszystko od nowa, a pozniej moda z linku wyzej (dalem load mod najpierw). Nic to nie dalo (na inny serw moge wejsc, mam stare xp, wszystkie pliki i mody sie sciagaja same). U nas boty graja w najlepsze, czyli prawdopodobnie ostatnie zmiany na serwie byly niekorzystne. Moze tez problem byc czesciowo spowodowany tym:
"Evenbalance decided to stop all services for our loved game Wolfenstein Enemy Territory
This spoils new player to join PunkBuster enabled server"
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Kontakt:
Mapa nie ma nic z tym wspólnego. (!) Została wrzucona wieczorem, kiedy to inni gracze mieli już problem z połączeniem na serwer.
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
byłem teraz na serwie ... patrze a tu tylko 1 gracz co ma 1k expa w tych godzinach powinno siedziej o wiele wiecej ludzi
coś mi sie zdaje że nie tylko wy macie problem z wejsciem na serw
na szczescie ja nie mam tego problemu 

smiga, to co zrobilem:
- zainstalowalem ET od nowa (2.60c na maca osx, chyba najnowsza wersja)
- nie ma juz etguidauth (w konsoli /pb_cdkeyreg), wiec etkeya skopiowalem do etmain recznie (starego)
- upewnlem sie, ze jestem soba i wszystko smiga (wszedlem na inny serw)
- polaczylem sie z naszym i nie mialem juz awwaiting connection (moze to dzieki reinstalce, niestety nie jestem pewien)
- problem pojawil sie podczas sciagania nitmod_2.1-RC1.pk3 (bylo z 10% do konca i nagle force quit)
- do tej pory nie instalowalem niczego sam, pliki powinny sie sciagac same z serwa (cl_allowdownload "1" )
- zgooglowalem nitmod_2.1-RC1.pk3 i znalazlem stronke http://mbclan.info/redir/nitmod/
- sciagnalem nitmod_2.1-RC1.pk3 ze stronki wyzej i skopiowalem do utworzonego przez serwer folderu nitmod
- plik ktory bedzie tam to nitmod_2.1-RC1.pk3.tmp i jego nalezy usunac (ma byc samo .pk3 jak w pliku za strony) i wkleic wlasciwy
- wszedlem na serwer
- zainstalowalem ET od nowa (2.60c na maca osx, chyba najnowsza wersja)
- nie ma juz etguidauth (w konsoli /pb_cdkeyreg), wiec etkeya skopiowalem do etmain recznie (starego)
- upewnlem sie, ze jestem soba i wszystko smiga (wszedlem na inny serw)
- polaczylem sie z naszym i nie mialem juz awwaiting connection (moze to dzieki reinstalce, niestety nie jestem pewien)
- problem pojawil sie podczas sciagania nitmod_2.1-RC1.pk3 (bylo z 10% do konca i nagle force quit)
- do tej pory nie instalowalem niczego sam, pliki powinny sie sciagac same z serwa (cl_allowdownload "1" )
- zgooglowalem nitmod_2.1-RC1.pk3 i znalazlem stronke http://mbclan.info/redir/nitmod/
- sciagnalem nitmod_2.1-RC1.pk3 ze stronki wyzej i skopiowalem do utworzonego przez serwer folderu nitmod
- plik ktory bedzie tam to nitmod_2.1-RC1.pk3.tmp i jego nalezy usunac (ma byc samo .pk3 jak w pliku za strony) i wkleic wlasciwy
- wszedlem na serwer
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Kontakt:
Problem leży po stronie hostingu. To tyle na ten temat. Czekamy na rozwiązanie problemu.
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
Przywracam temat, ponieważ pojawiło się nowe rozwiązanie owego problemu, który o ile mi wiadomo, nadal się zdarza.
Wpisałem do pierwszego postu.
Wpisałem do pierwszego postu.