Optymalna ilość botów
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Optymalna ilość botów
Taka informacyjna ankieta. Ile chciałbyć botów na team? Przypomnę, że np. zadeklarowanie n oznacza, że boty działą w teamie do czasu, aż nie będzie w nim n żywych graczy.
Re: Optymalna ilość botów
Przy obecnych ustawieniach botow optymalna ich liczba to co najmniej tyle ile jest obecnie, jezeli skill botow by poszedl w gore to liczba botow w dol, tak ja to widze.
moim zdaniem jest dobrze tak jak teraz nie należy tego zmieniac ale z drugiej strony czasami znajda sie tacy którzy w grupie graja na boty
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Wolałbym 5 botów, gdyż wtedy załatwianie obj będących blisko spawnu wroga (przy naszych krótkich spawnach) jest łatwiejsze. Boty swoje nie potrafią osłaniać, a boty wroga wylewają się całą chmarą na cel, dając proporcję 8 do 1 :/ Gdyby było ich mniej, a u mnie graliby ludzie, miałoby to większy sens. Ponadto gra jest bardziej skillowa, kiedy mamy większy procent ludzkich graczy. No i finalnie... skończyłyby się 50x spree na botach i wtedy rekordy na mapach stałyby się wiarygodniejsze :)
- kaneno
- Starszy sierżant
- Nick w ET: ETPlayer
W pelni popieram to co napisal spidi, kiedys gralem na servie gdzie byly tylko 2 boty a mimo wszystko nikt nigdy nie narzekal ze jest ich za malo.
- kubazi
- Starszy szeregowy
- Nick w ET: ETPlayer
Ja również uwazam, że powinno ich byc około pięciu.