GanD / DanG! ??
- GanD
- Starszy szeregowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
GanD / DanG! ??
Skoro już "czasami" (rzadko?? :D ) wpadam na serwa, to postanowiłem w końcu zarejestrować się na forum(nie żeby ktoś mnie szantażował, Nieprawdaż insi ? ;p )
Noo więc jestem, i sądzę że przedstawiać się nie ma sensu bo wystarczy od czasu do czasu wpaść na serw żeby mnie poznać ;D
Nooo więc...
Do zobaczenia na serwerze :D
Noo więc jestem, i sądzę że przedstawiać się nie ma sensu bo wystarczy od czasu do czasu wpaść na serw żeby mnie poznać ;D
Nooo więc...
Do zobaczenia na serwerze :D
-
- Starszy kapitan
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Re: GanD / DanG! ??
Skoro tak wszyscy, to ja sobie odświerzę temacik ;p
Kto mnie zna, to mnie zna, a kto mnie nie zna, to się pozna jak serwer stanie na nogi ;p
Kto mnie zna, to mnie zna, a kto mnie nie zna, to się pozna jak serwer stanie na nogi ;p
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
To "niewątpliwie" odnosi się do której części mojej wypowiedzi ? Bo się ciut zgubiłem w meandrach twoich przemyśleń ;pSPIDIvonMARDER pisze:Niewątpliwie, niewątpliwie ^^
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
- Tucikdrucik
- Pierwszy sierżant
- Nick w ET: ETPlayer
tak poznałem tego osobnika Gang tu jeszcze nie byłem no to cześć zawsze mi robisz smaka na tanie wino;/ niewątpliwie stary temat:D a odnośnie do tego wina wspominam młode lata:D takie joke :)
Taak, ta wspominka o winie była związana z pewną sytuacją, kiedy to ze znajomymi jak za dawnych czasów wpadamy do sklepu a tam nie ma tanich pryt ;p Nawet sklepowa powiedziała że teraz to jakieś gów... produkują ;D
No ale cóż, teraz pewnie nawet byśmy tego nie wypili ;p Podniebienie już nie to samo :D
No ale cóż, teraz pewnie nawet byśmy tego nie wypili ;p Podniebienie już nie to samo :D
-
- Szeregowiec
Siema Siema Juz GanD w Wze ;DD