Jest ktoś na Facebooku?
-
- Starszy kapral
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
Jest ktoś na Facebooku?
Tak jak w temacie - jest ktoś na Facebooku? Piszcie, bo niestety na tym portalu mam mało znajomych(wszyscy wolą Naszą Klasę - jak dla mnie największy shit jaki może być), a potrzebuję ich, bo inaczej ulegnę załamaniu 

-
- Starszy kapitan
Największy shit jaki może być to wszelkiej maść portale społecznościowe, stworzone dla ludzi, którzy potrzebują się dowartościować w jakiś "łatwy" sposób. Wizerunek sprzedawać? To nie lepiej iść na ulicę z transparentem "Nic mi się nie udaje, potrzebuję przyjaciół, najlepiej w internecie aby wszyscy widzieli jaki super jestem".
Wybacz ale moim zdaniem "coś" takiego to zejście do podziemi. Nie obraź się gdyż to tylko moje, nie narzucane zdanie.
Wybacz ale moim zdaniem "coś" takiego to zejście do podziemi. Nie obraź się gdyż to tylko moje, nie narzucane zdanie.
-
- Starszy kapral
Dobra nie obrażam się. Wiem, istnieją tacy ludzie, którzy wysyłają pierwszym lepszym osobą zaproszenia, a później chwalą się jak to mają 500 znajomych, ale mi nie o to chodzi. Ja po prostu chcę nawiązywać znajomości, bo sądzę, że na tym forum jeszcze trochę pobędęGregory1323 pisze:Największy shit jaki może być to wszelkiej maść portale społecznościowe, stworzone dla ludzi, którzy potrzebują się dowartościować w jakiś "łatwy" sposób. Wizerunek sprzedawać? To nie lepiej iść na ulicę z transparentem "Nic mi się nie udaje, potrzebuję przyjaciół, najlepiej w internecie aby wszyscy widzieli jaki super jestem".

Ja posiadam tam konto, ale niestety nie przyjmuje zaproszeń od osób mi mało znanych.
Na NK tygodniowo 10-20 odrzucam, niektóre totalnie losowe są, niektóre od osób które raz w życiu mnie na oczy widziały, a ja nawet z nimi nie rozmawiałem.
Na FB też zaczyna się to, ale narazie odczuwam to w liczbie 1-2 tygodniowo.
Z drugiej strony trochę strzegę swoich personaliów, gdyż jakbym tego nie robił to z niektórych imprez e-sportowych bym miał jako "współorganizator" jakieś 100-200 zaproszeń z miejsca, a po co mi to? Ale na szczęście już dawno nie organizowałem żadnej takiej i innej imprezy otwartej więc mam spokój, a na zamkniętych ludzi znam, bo to jest z reguły jakieś zamknięte grono ludzi których warto znać. A jak już mnie namówią na wspólne granie to w zamkniętym gronie jakoś się fajnie gra niż z jakimiś gówniarzami, bo takich najwięcej miałem okazje trafiać.
Na NK tygodniowo 10-20 odrzucam, niektóre totalnie losowe są, niektóre od osób które raz w życiu mnie na oczy widziały, a ja nawet z nimi nie rozmawiałem.
Na FB też zaczyna się to, ale narazie odczuwam to w liczbie 1-2 tygodniowo.
Z drugiej strony trochę strzegę swoich personaliów, gdyż jakbym tego nie robił to z niektórych imprez e-sportowych bym miał jako "współorganizator" jakieś 100-200 zaproszeń z miejsca, a po co mi to? Ale na szczęście już dawno nie organizowałem żadnej takiej i innej imprezy otwartej więc mam spokój, a na zamkniętych ludzi znam, bo to jest z reguły jakieś zamknięte grono ludzi których warto znać. A jak już mnie namówią na wspólne granie to w zamkniętym gronie jakoś się fajnie gra niż z jakimiś gówniarzami, bo takich najwięcej miałem okazje trafiać.
Jestem Tylko Zwykłym Graczem z Pasją.
Emerytura!
Emerytura!
-
- Starszy szeregowy
Re: Jest ktoś na Facebooku?
Ja mam i NK i Facebooka....
Lubie w to się bawić poprostu
PS.Nie ma co mnie szukac na NK bo mam że tak powiem ksywke a nie imie i nazwisko ;)
Lubie w to się bawić poprostu

PS.Nie ma co mnie szukac na NK bo mam że tak powiem ksywke a nie imie i nazwisko ;)
-
- Szeregowiec
nie ma mnie i nie zrobie tam konta :):)
jak rycerze zakładali zbroje i brali miecze
tak my bierzemy barwy i chodzimy na mecze
tak my bierzemy barwy i chodzimy na mecze
ja jestem ale nie zapraszam do znajomych osób z którymi nie rozmawiam i których nie znam:P nie mam świra na punkcie fb, nigdy nie klikam "lubie to":D wg mnie to strata czasu siedziec i czytać głupoty jakie wypisuja znajomi:D
lueLOBUL & KaRi <3
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
Ale możesz kliknąć 'Lubię to!' naszej strony. Będziemy ogromnie wdzięczni!
http://www.facebook.com/pages/wolfenste ... 8861710831
http://www.facebook.com/pages/wolfenste ... 8861710831
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
I to nie chodzi o to, byśmy poczuli się dzięki temu zajebistsi (choć w sumie... :D ), ale o prestiż serwera.
Zaloze FB tylko ze wzgledu na Lubie to! :D oczywiscie konto bez zdjec :)
JCF MoFos TypeR
-
- Poborowy