Epizod 3: Fueldump vs Railgun
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Re: Bitwa o Mapy: e3: Fueldump vs Railgun
Witam wszystkich.
Ja i mój 4 tygodniowy syn :) jesteśmy stanowczo za FuelDump :) Jeśli chodzi o mnie to jest to moja ulubiona mapa. Natomiast jeśli chodzi o syna to on na dzień dzisiejszy nie potrafi jeszcze mówić i trzeba będzie poczekać na jego uzasadnienie :)
Pozdrawiam
Ja i mój 4 tygodniowy syn :) jesteśmy stanowczo za FuelDump :) Jeśli chodzi o mnie to jest to moja ulubiona mapa. Natomiast jeśli chodzi o syna to on na dzień dzisiejszy nie potrafi jeszcze mówić i trzeba będzie poczekać na jego uzasadnienie :)
Pozdrawiam
Witajcie, jest to mój pierwszy post na tym zacnym forum. Może niektórzy zwrócili uwagę na moją skromną osobę na równie zacnym Piekle. Żeby nie robić off topica, powiem krótko, że odie mapy są ok, ale FD mi się bardziej podoba.Wyjaśniam: Jest tam miejsce dla snajperów, czego brakuje Railgunowi. Poza tym Fuel wymaga od gracza więcej myślenia, co czyni go po prostu ciekawszym 

Nie zgodze sie z tym stwierdzeniem. Na FD pilnujesz aby Tank jechal (reperujesz) a na RG (co prawda nie trzeba reperowac) masz kolejke ktora mozna cofac + szlaban. Musisz pojechac po towar i jeszcze wrocic + przeladunek i uzbrojenie dziala. Do tego dochodzi ciagla walka o CF z ktorego mozna sie spawnowac. Nie mozna tego zrobic na skroty tak jak wysadzenie Fuela.Poza tym Fuel wymaga od gracza więcej myślenia...
Obstawiam, ze przy wylaczonej klasie CO malo kto by gral w Fuela Dumpa.
Jak dla mnie lipa jesli FD wygra - w takim wypadku pozostanie mi grac ta mape only obj. i bicie coraz to lepszych czasow wygrania :)
Honorowy Dawca Fragów
- kaneno
- Starszy sierżant
- Nick w ET: ETPlayer
r g pisze:Wyjaśniam: Jest tam miejsce dla snajperów, czego brakuje Railgunowi.
No z tym tez sie nie moge zgodzic, miejsce dla sniperow na railgunie jak najbardziej jest potrzeba tylko troche pomyslowosci w znajdowaniu go

Na szczescie nie jestem az tak zdesperowany jak twt i fuela tez lubie ^^
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
Ja mniej lubię raila, bo eng ma tam mniej do roboty... a engowanie to moja ulubiona sprawa :)
haha FD na przedzie 

-
- Szeregowiec
- Nick w ET: ETPlayer
ja tam wole jednak fuela :)
jak rycerze zakładali zbroje i brali miecze
tak my bierzemy barwy i chodzimy na mecze
tak my bierzemy barwy i chodzimy na mecze
Fuela mozna z samego TJ :) DJ nie jest wymagany :P
btw. widze co sie dzieje ostatnio na tej mapie i kazdy stara sie ja jak najszybciej przejsc. Ewentualnie prosby o next :) dlatego z tego miejsca zachecam do glosowania, na co ? na RAIL'a xD
btw. widze co sie dzieje ostatnio na tej mapie i kazdy stara sie ja jak najszybciej przejsc. Ewentualnie prosby o next :) dlatego z tego miejsca zachecam do glosowania, na co ? na RAIL'a xD
Honorowy Dawca Fragów
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.........twt pisze: btw. widze co sie dzieje ostatnio na tej mapie i kazdy stara sie ja jak najszybciej przejsc. Ewentualnie prosby o next :) dlatego z tego miejsca zachecam do glosowania, na co ? na RAIL'a xD
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
Zmieniłem swój głos na Raila, bo faktycznie, i u siebie zauważyłem przejedzenie Fuelem...