Epizod 3: Fueldump vs Railgun
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
Epizod 3: Fueldump vs Railgun
Witajcie. Jest to specjalny odcinek naszej bitwy o mapy. Dziś czeka was ciężkie starcie.
Na arenie bitwy stoczą bój dwie mapy: Fueldump i Railgun. Obie nielubiane i zarazem kochane przez innych.
Pomyślcie chwilę nad decyzją a wybór uzasadnijcie w komentarzu.
Vote on!
Re: Bitwa o Mapy: e3: Fueldump vs Railgun
Normalnie jak na zawolanie :) Ja za Fuel'em nie przepadalem, nie przepadam i pewnie nie bede przepadal :P natomiast jesli chodzi o Rail'a to dawno nie bylo tej mapki i zdolalem sie juz stesknic :)
Jestem jak najbardziej za RailGun.
ps. jesli allies mocniej przycisnie axis na jednym spawnie to juz zamiecione :P bedzie ostro.
Jestem jak najbardziej za RailGun.
ps. jesli allies mocniej przycisnie axis na jednym spawnie to juz zamiecione :P bedzie ostro.
Honorowy Dawca Fragów
-
- Szeregowiec
- Nick w ET: ETPlayer
Fueldump to jedna z moich ulubionych map a w railguna bardzo dawno nie grałem i chyba dlatego właśnie go wybrałem. Aż mnie serce boli
adasator
jestem za Fueldump gdyż to fajna mapka fajnie sie na niej gra a za railgun-em nie przepadam
- kaneno
- Starszy sierżant
Ehh Adi, ja cie zabije xD Wiedzialem ze jak zaproponuje railgun to tak wlasnie sie to skonczy...
Sa to moje 2 ulubione mapy i nie potrafie wybrac 1, niestety nie da sie zaglosowac na obie :(
Wiele czasu zajelo mi rozmyslanie nad ta sprawa i ostatecznie zadecydowalem, ze zaglosuje na railgun.
Czemu?
Railgun polubilem jako 1. Dawno nie bylo go w rotacji. Sam go zaproponowalem, wiec glupio byloby nie oddac na niego glosu. Mimo wszystko chcialbym aby zostaly obie.
Tyle odemnie.
Sa to moje 2 ulubione mapy i nie potrafie wybrac 1, niestety nie da sie zaglosowac na obie :(
Wiele czasu zajelo mi rozmyslanie nad ta sprawa i ostatecznie zadecydowalem, ze zaglosuje na railgun.
Czemu?
Railgun polubilem jako 1. Dawno nie bylo go w rotacji. Sam go zaproponowalem, wiec glupio byloby nie oddac na niego glosu. Mimo wszystko chcialbym aby zostaly obie.
Tyle odemnie.
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
A podobno oficjalne miały być nieusuwalne ;)
Fuel, nie będę wyjaśniał czemu, bo i tak nie chciałoby Wam się czytać tych 10 stron eseju ;)
Fuel, nie będę wyjaśniał czemu, bo i tak nie chciałoby Wam się czytać tych 10 stron eseju ;)
To jest starcie pt. 'granie zespołowe' vs 'kolekcjonowanie fragów ew. robienie SK'... ja zdecydowanie wybieram zespół dlatego głosuje na fuel dump.
Chwila, przeciez na Rail'u jest kolejka ktora trzeba eskortowac w obie strony - to bardzo zespolowe zadanie, do tego to jest jedna z nielicznych map na ktorych to Axis atakuje a Allies sie broni.To jest starcie pt. 'granie zespołowe' vs 'kolekcjonowanie fragów ew. robienie SK'... ja zdecydowanie wybieram zespół dlatego głosuje na fuel dump.
Na RailGun'ie jest mniej miejsca dla CO (dla kampienia) w porownaniu z FD. Kolejna sprawa, Fuel'a jak ktos wysadzi w 2 minuty to slychac "co tak szybko ?" a z RG nie bedzie tak latwo :P
Honorowy Dawca Fragów
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Bo jak na serwerze z DJ ktoś wysadza Fuela w 2 minuty... to to śmierdzi czymś bardzo brzydkim ;)
- kaneno
- Starszy sierżant
Moje zdanie takze jest takie, ze railgun jest mapa bardziej zespolowa, no i taktyczna, natomiast gdy twt jest na servie, to zawsze zepsuje fuela po 2 minutach xD
Co do coverow, to prawda, na railgun jest dla nich zdecydowanie gorsza sytuacja. Mimo wszystko tez mozna zrobic spora krzywde przeciwnikowi, tylko trzeba wiedziec jak
No i to by bylo na ten moment tyle odemnie, znowu sie rozpisalem -_-
Co do coverow, to prawda, na railgun jest dla nich zdecydowanie gorsza sytuacja. Mimo wszystko tez mozna zrobic spora krzywde przeciwnikowi, tylko trzeba wiedziec jak
No i to by bylo na ten moment tyle odemnie, znowu sie rozpisalem -_-
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
@ Spidi
Nic się nie zmieni, tak czy siak mapa podstawowa będzie obecna w kampanii. Mało głosów panowie. :D
Nic się nie zmieni, tak czy siak mapa podstawowa będzie obecna w kampanii. Mało głosów panowie. :D
-
- Starszy kapral
- Kontakt:
Jestem za Railgun, a co do Fuel to mapka zajebiaszcza :D
- kaneno
- Starszy sierżant
Skoro jest tak wyrownanie, proponuje aby obie mapy byly w rotacji xD
- kaneno
- Starszy sierżant
Skoro jest tak wyrownanie, proponuje aby obie mapy byly w rotacji xD
Edit:
Sory za spam, nie wiem dlaczego wyslalo 2 razy to samo, jak jakis admin forum tu zajrzy to moze wywalic ta wiadomosc zeby syfu nie bylo.
Edit:
Sory za spam, nie wiem dlaczego wyslalo 2 razy to samo, jak jakis admin forum tu zajrzy to moze wywalic ta wiadomosc zeby syfu nie bylo.
Ostatnio zmieniony 2011-08-10, 08:13 przez kaneno, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tucikdrucik
- Pierwszy sierżant
Lubie obie mapy choć fuelkiem się troszkę przejadłem + na Railguna