Ankieta dotycząca map.
- KonDzio
- Porucznik
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
Ankieta dotycząca map.
Witam serdecznie.
Wybierajcie jakie chcecie zobaczyc mapy na naszym serwerze. Jest tu parę najczęściej wybieranych przez was propozycji. Jeżeli czegoś zapomniałem, lub chcecie zobaczyc jeszcze jakieś inne mapy, piszcie.
Wybierajcie jakie chcecie zobaczyc mapy na naszym serwerze. Jest tu parę najczęściej wybieranych przez was propozycji. Jeżeli czegoś zapomniałem, lub chcecie zobaczyc jeszcze jakieś inne mapy, piszcie.
Ostatnio zmieniony 2013-05-05, 11:06 przez KonDzio, łącznie zmieniany 2 razy.
War, war never changes ...
Re: Ankieta dotycząca map.
Noo,w koncu pojawil sie Radar 

- Roux Spana
- Starszy szeregowy
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Przykro to móić, ale z aktualnego zestawu tylko Fuel zimowy się nadaje :/ Radar i Battery to ja znam życie, będzie wieczny sk (Battery) lub nawalanki przy trucku. Ktoś pobiegnie po skrzynki i dostanie opieprz, że "po co to obj robisz?".
Eagles: było, nie wyszło. Ludzie nawet nie próbowali ogarnąć obj.
Dubrovnik: dobra mapa, ale ile można? xD To jak z Caen i Venice.
Hindenburg. Nie znam, można zaryzykować.
El Kef - było na TP strasznie długo. Połowa graczy wychodziła z serwa widząc biedę tej głupiej mapy, druga połowa rozkosznie bawiła się w sk xD
Karsiah popieram!
Eagles: było, nie wyszło. Ludzie nawet nie próbowali ogarnąć obj.
Dubrovnik: dobra mapa, ale ile można? xD To jak z Caen i Venice.
Hindenburg. Nie znam, można zaryzykować.
El Kef - było na TP strasznie długo. Połowa graczy wychodziła z serwa widząc biedę tej głupiej mapy, druga połowa rozkosznie bawiła się w sk xD
Karsiah popieram!
ale z ciebie emo spidi
Battery to najgorsza mapa wlasnie ze wzgledu na ten sk :3
Ale Radar? Kazdy gra jak chce, jedni na fragi inni na obj, takze tutaj nie powinno byc z tym wiekszego problemu,jest kilka wyjsc wiec sk tez straszne nie jest.
Tak czy inaczej przydaloby sie kilka nowych map, przynajmniej 3-4; Dubrovnik jest o tyle dobre, ze wiekszosc graczy ja zna, mozna pobiegac po dachu co tez przyciaga graczy (niestety:P ).
Karsiah rowniez na plus.
W sumie to do kazdej mapy moznaby sie przyczepic, ze na tej SK ,na tej obj, na tamtej co innego :) Trzeba po prostu wybrac to mniejsze zlo.
A rotacja i tak powinna sie zmieniac dosyc czesto, aby gracze mieli jakies urozmaicenie.
Ale Radar? Kazdy gra jak chce, jedni na fragi inni na obj, takze tutaj nie powinno byc z tym wiekszego problemu,jest kilka wyjsc wiec sk tez straszne nie jest.
Tak czy inaczej przydaloby sie kilka nowych map, przynajmniej 3-4; Dubrovnik jest o tyle dobre, ze wiekszosc graczy ja zna, mozna pobiegac po dachu co tez przyciaga graczy (niestety:P ).
Karsiah rowniez na plus.
W sumie to do kazdej mapy moznaby sie przyczepic, ze na tej SK ,na tej obj, na tamtej co innego :) Trzeba po prostu wybrac to mniejsze zlo.
A rotacja i tak powinna sie zmieniac dosyc czesto, aby gracze mieli jakies urozmaicenie.
Myślę, że sk na battery dałoby się jakoś sprytnie zablokować, przynajmniej puchy i naloty.
True that, mozliwe:)
Kolega Fishy proponuje jeszcze mapki takie jak marketgarden oraz saberpeak
Kolega Fishy proponuje jeszcze mapki takie jak marketgarden oraz saberpeak
- Wym!atacz:]
- Starszy kapitan
- Nick w ET: wymiaczos
- KonDzio
- Porucznik
Mapki do ankiety będę dopisywał do niedzieli. Mówcie co byście chcieli zobaczyc, a w niedzielę o 20 top 3 mapki mam nadzieję, że pojawią się niedługo na serwie :). Może byc tak Tim ?
War, war never changes ...
Dlaczego wcześniej oddane głosy zniknęły? :)
Bo wyniki nie odpowiadały administracji. :DJustyna pisze:Dlaczego wcześniej oddane głosy zniknęły? :)
Myślałam, że daliście mi możliwość głosowania dwa razy ze względu na to jak ważne jest moje zdanie. 

chcę mapkę heisenberg. Let's cook.
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
Kondziu, coś ty zrobił, że znowu ankieta się zresetowała?