TJ na pro
- sickboy
- Poborowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
TJ na pro
No to tak.
Dostałem propozycje żeby postawić tj na naszym pro. Kiedyś już było, jeszcze za moich świetlanych czasów.
Tylko jest kwestia czy administratorzy pro się na to zgodzą.
A dwa czy będą jacyś chętni w ogóle, bo jeśli mamy tam grać tylko ja i qrwis to szkoda czasu na zmienianie moda.
Pozdrawiam zumi.
Dostałem propozycje żeby postawić tj na naszym pro. Kiedyś już było, jeszcze za moich świetlanych czasów.
Tylko jest kwestia czy administratorzy pro się na to zgodzą.
A dwa czy będą jacyś chętni w ogóle, bo jeśli mamy tam grać tylko ja i qrwis to szkoda czasu na zmienianie moda.
Pozdrawiam zumi.
Re: TJ na pro
Admin etpro jeszcze wczoraj postawił tam tjmoda.
Moim zdaniem to jest trochę bez sensu ponieważ bieda jest namówić do treningów i gry na pro a co dopiero uczyć kogoś skakania na tj modzie, co jak dla mnie jest dużą sztuką żeby to dobrze robić. Druga sprawa to serwer pro był stawiany w innym celu a tj mod był dodatkiem.
moda TJ wrzuciłem, możecie grać kiedy chcecie :) Skakać można zawsze też samemu, dla treningu czy frajdy, a zmiana moda czy to z pro na tj czy analogicznie- to 30 sekund ;) Jeśli chcecie zmiany moda na jakiś to podbijcie do Timona albo do mnie, to wam zmienimy.
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
Spoczko jest wszystko, było dziś nawet kolo 8-9 osób jak poszliśmy skakać. Jest tylko jeszcze jedna kwestia, potrzebujemy więcej mapek ;d
Podajcie np. tutaj jakie chcecie, to zostaną wrzucone.
- Wym!atacz:]
- Starszy kapitan
- Nick w ET: wymiaczos
airmaxjumps_final, chocojump1_3, circlejump_b2, cursed_temple, kotnascher, mj_b3 (mystic jumps), makemejump_b3, nejijump5_b5 (neji 4 też), piyo_funjumps_R2, randommap_b1, refinery_final, sarcasmjump, speedlimit_b1, xtremetricks... później dopisze.
- Wym!atacz:]
- Starszy kapitan
- Nick w ET: wymiaczos
Dobra, to teraz ja!
-abarth's-jumps- ; airwaves_b1 ; alesjumps ; area51_alpha ; beejumps ; bounce_b1 ; brokendreams_b1 ; bullitjump_b1 ; croc ; ctrljumps_2_final ; darkjumps1 ; dinijumps1 ; fearjumps_b2 ; flexzjumps_b2 ; funjumpsmap-b4 ; ghostjumps ; gravityjump_b4 ; [!]-b2 ; island ; lego_jumps ; magic_jumps ; sarcasmjump ; smurfjumps_b1 ; speedlimit_b1 ; still_b1 ; the_piramide ; wernerjump_final
I jeszcze jakieś ciężkie mapki ;)
gnou; neijjump4_hard; nicotine ; novicjump ; elite_jumps ; zero1 ; zerojumps-b1 ; zerojumps3_preview
Wydaje mi się, że narazie tyle z mojej strone ;)
-abarth's-jumps- ; airwaves_b1 ; alesjumps ; area51_alpha ; beejumps ; bounce_b1 ; brokendreams_b1 ; bullitjump_b1 ; croc ; ctrljumps_2_final ; darkjumps1 ; dinijumps1 ; fearjumps_b2 ; flexzjumps_b2 ; funjumpsmap-b4 ; ghostjumps ; gravityjump_b4 ; [!]-b2 ; island ; lego_jumps ; magic_jumps ; sarcasmjump ; smurfjumps_b1 ; speedlimit_b1 ; still_b1 ; the_piramide ; wernerjump_final
I jeszcze jakieś ciężkie mapki ;)
gnou; neijjump4_hard; nicotine ; novicjump ; elite_jumps ; zero1 ; zerojumps-b1 ; zerojumps3_preview
Wydaje mi się, że narazie tyle z mojej strone ;)