Volin

Prośby o unban i skargi na graczy
ksysu
Starszy kapral
Starszy kapral
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa

Volin

Post autor: ksysu »

Dziś, około godziny 17:30 Rataj, Czesnik i kilka innych osób prowadzili dyskusje na różne tematy. W wyniku ich konwersacji na serwerze zrobił się bałagan, przez co wiele "dojrzałych" osób opuściło serwer. Niedługo później Volin, zamiast zareagować, przyłączył się do nich i zrobił się okrutny burdel. Napisałem do kolegów, że zachowują się jak idioci i robią bałagan na serwerze. Dalszy przebieg akcji obrazują screeny:

http://postimage.org/gallery/azv553je/34cab9aa/

Uważam, że zachowanie Volina było stanowczo nie na miejscu. Podkreślam również, iż takie sytuacje w jego wykonaniu powtarzają się regularnie, a zatem proszę o wyciągnięcie konsekwencji.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Noobuś
Porucznik
Porucznik

Re: Volin

Post autor: Noobuś »

Po tym co zobaczyłem - Volin lepiej żebyś miał dobre wytłumaczenie.

Bede w domu po 21 to sprawdze logi i bedziemy działać.
Two beer or not two beer?
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.
Awatar użytkownika
Volin
Młodszy major
Młodszy major
Nick w ET: Vol'jin
Kontakt:

Post autor: Volin »

Ach :) nie mogłem się doczekać tego tematu so sweet. Ja tylko powiem tyle próbujesz upominać mnie gdzie sam się nie lepiej zachowywałeś i sam również się świetnie bawiłeś spamując jeszcze przed afk zer0. Pobawiliśmy się trochę bo akurat taki nastrój dzisiaj panował i nic się nie stało. Regularnie ?!! kpisz albo o drogę pytasz. Wiele osób opuściło z naszego powodu ?? być może 2 osoby. Jakie tłumaczenie ?! ja się nie będę tłumaczył bo tylko głupcy to robią zobaczycie logi wydacie werdykt.
ksysu
Starszy kapral
Starszy kapral

Spam był - jeśli spamu dopuszcza się zer0 i jest to bezkarne to uważam, że jako gracz też mam do tego prawo.
Awatar użytkownika
Volin
Młodszy major
Młodszy major
Kontakt:

czyli jak ktoś kogoś zabije to ty też masz do tego prawo albo jak ktoś kogoś okradnie to ty też masz do tego prawo ? pomyśl.
ksysu
Starszy kapral
Starszy kapral

Twoje porównanie jest zbyt radykalne. Nie porównuj mi proszę gierki do prawdziwego życia. Serwer ma swoje zasady, których należy przestrzegać. Admin jest przykładem, więc zakładając, że zna regulamin i go stosuje biorę z niego przykład. W twoim przypadku było zupełnie odwrotnie, widząc gracza robiącego bałagan na serwerze, udałeś się w jego ślady. Zastanów się, które z zachowań było nie na miejscu.
Awatar użytkownika
Volin
Młodszy major
Młodszy major
Kontakt:

Ja uważam, że nic złego nie zrobiliśmy. Daliśmy sobie luzu pobawiliśmy się. Każdy jest człowiekiem. Teraz się obudziłeś szkoda, że w klanie tak rozmowny nie byłeś :) sam byłeś adminem i uważasz że byłeś dobrym adminem tak więc przykładu nie potrzebujesz. Ludzie mają chyba na tyle oliwy w głowie i regulamin jest na tyle przejrzysty i zrozumiały, że nie potrzebują przykładu. Jak ktoś popełni przestępstwo i ty też popełnisz to samo przestępstwo to obaj będziecie ukarani i takie tłumaczenie, że ten ktoś dał Ci zły przykład nie złagodzi kary :) więc powinnieneś się liczyć również z karą dla siebie samego.
Ostatnio zmieniony 2013-03-27, 19:09 przez Volin, łącznie zmieniany 1 raz.
ksysu
Starszy kapral
Starszy kapral

Bawić się zawsze można, ale z umiarem. Ty nie potrafisz zachować umiaru i nie potrafisz się przywołać do porządku. Proponuję nie odbiegać od tematu, niech rada wyższa decyduje. Ja dyskusję z Tobą uważam za zakończoną.
Awatar użytkownika
kris pl
Pułkownik
Pułkownik
Nick w ET: |W$|Kris
Kontakt:

Post autor: kris pl »

Zamykam do podjęcia decyzji. Skarga jest, wyjaśnienie też, My zapoznamy się z logami i osądzimy. A milion niepotrzebnych postów jest tu zbędny.
Obrazek
"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
Awatar użytkownika
Volin
Młodszy major
Młodszy major
Kontakt:

Przepraszam "wielu" graczy, którzy wyszli za "bałagan", który miał miejsce dzisiaj na serwie. Biorę winy klanowiczów biorących również udział w tym "bałaganie" i przepraszam za to, że pozwoliliśmy sobie na odrobinę szaleństwa. Krzysiu chcesz żebym dawał przykład nie ma problemu ciebie tak samo obowiązuje regulamin jak i mnie.
ksysu
Starszy kapral
Starszy kapral

Chodzi mi o całokształt - sposób w jaki traktujesz graczy, jak odzywasz się do innych. W każdym razie, skoro przyjmujesz na siebie winę i przepraszasz za to co zrobiłeś sprawę można zamknąć. A jeśli nie będę przestrzegał regulaminu to wystarczy mi to wypomnieć. Tak samo, jak ja wypomniałem to dziś Tobie. I wystarczyło przyjąć tą uwagę i zastanowić się nad tym, co robisz, zamiast wymyślać farmazony. Mam również nadzieję, że skończysz patrzeć na mnie z perspektywy przeszłości. To, że się znamy, nie znaczy, że możemy sobą pomiatać. Można zamknąć sprawę.
Awatar użytkownika
Volin
Młodszy major
Młodszy major
Kontakt:

Czas pokaże czy coś dobrego wyniknie z tej sytuacji.
Awatar użytkownika
kris pl
Pułkownik
Pułkownik
Nick w ET: |W$|Kris
Kontakt:

Post autor: kris pl »

Sprawę uważam za wyjaśnioną. Administracja po przeanalizowaniu zajścia wymierzyć kary indywidualne.
Close
Obrazek
"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
Zablokowany