Witam wytrawnych graczy!

Nazywam się Darek, znany jestem pod nickiem "SinY", Osiągnę niedługo lat 17. Chodzę do technikum mechanicznego w Lubartowie, z którego stron pochodzę

Moją pasją jest straż oraz wszystko co z nią związane. Należę nawet do OSP w mojej miejscowości. Dzieje się wiele, wyjazdy do pożarów, wypadków, na akcje poszukiwawcze, kierowanie ruchem na imprezach i oczywiście zawody. ;p Staram się uczestniczyć w każdym z tych wydarzeń, ponieważ wiążę z tym zawodem swoje plany na przyszłość. Na miejscu drugim jest policja, do której szeregów namawia mnie mój chrzestny, komendant lubartowskiej policji. Posiadam również obórke świnek i krówek, oraz mój ukochany ciągnik, na którym zaorałem nie jedno pole :D... Chociaż interesują mnie służby mundurowe to lubię często zaszaleć z kumplami. Ściślej mówiąc zajarać, najebać sie i poruchać :D... Ogólnie mówiąc wariat ze mnie, co może potwierdzić każdy mój znajomy, a mam ich wielu xD... Uwielbiam gre na tym serwerze i zabijanie członków klanu, co może potwierdzić chociażby Uchiha

Nie pozbędziecie się mnie łatwo, ponieważ szybciutko wbijam 60k expa i chcę również zostać jednym z zacnych członków klanu W$

Chcecie mnie lepiej poznać? to wejdźcie na mój FCB!
http://www.facebook.com/darek.zarebski.315 POZDRÓWA!!!!!!!