Co klanowicze robią na serwerze - W$ Pablo

BoBaN
Poborowy
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa

Co klanowicze robią na serwerze - W$ Pablo

Post autor: BoBaN »

Sami zobaczcie załącznik - pozostawiam to bez komentarza :shock:

A uważałem ten serwer za czysty (sam dostałem tu bana pkt.6, zresztą niesłusznie) bo są tu ludzie którzy tego pilnują, żeby chlewu nie było, a tu masz - niespodzianka :-P

Chyba na żadnym szanowanym serwerze nie robi się takich rzeczy jak grają inni gracze ?!
Załączniki

[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]

Awatar użytkownika
kris pl
Pułkownik
Pułkownik
Nick w ET: |W$|Kris
Kontakt:

Re: Co klanowicze robią na serwerze - W$ Pablo

Post autor: kris pl »

Po pierwsze drogi Bobanie serwer o którym mówisz to zupełnie inny serwer. Więc nie wiem o jakim banie mówisz.
Po drugie była godzina prawie 2 w nocy. Więc śmiało mogę powiedzieć że to co widzimy było poprostu zabawą członków klanu. A sam Pablo nie mam levela admina z komendą give więc jak się domyślam dostał broń w ramach żartu od jednego ze starszych członków klanu, którzy na et zjedli zęby i byli adminami nie na jednym serwerze. Mam nadzieję że w związku z tym zrozumiesz że podchodzimy do grania z dozą humoru co każdemu adminowi się przydaje.
Zapewniam Cię że na serwerze nie ma chlewu. A żebyś się o tym przekonał zapraszam do odwiedzenia go o normalnej porze :)
Oczywiście warto poczekać aż do całego zdarzenia odniesie się któraś z osób która brała w tym udział.
Pozdrawiam
Kris PL
Obrazek
"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Osobiście uważam, że jak są na serwerze osoby trzecie to nie powinno się robić rzeczy odbiegających od ogólnie przyjętej normy.
Obrazek
Awatar użytkownika
Pablo
Pierwszy sierżant
Pierwszy sierżant
Nick w ET: ETPlayer

Post autor: Pablo »

No kris dobrze wszystko ujął,więc w 1/2 sprawie ktoś mnie wyręczył.No zaczęło się od tego,że był piątek godzina prawie 2 w nocy i próbowałem zabić spike,który mial 25khp z buta,lecz utrudnieniem było to,że byłem zatruty.Nagle gracz boban wbił,było oburzony,że nie mógł mnie zabić mimo iż we mnie strzelał.Po wysłuchaniu jego narzekań gibnąłem się i grałem normalnie,po czym go zabijałem bez problemu żeby mnie nie oskarżał,że jadę na cheatach z hp.Potem wyszedł i zostałem sam z spikiem.

I zapewniam cię,że o normalnej porze,kiedy jest dużo graczy żaden Klanowicz nawet tak nie robi.Pozdrawiam Pablo
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Przenoszę dyskusję na podforum klanu.
Obrazek
BoBaN
Poborowy

Post autor: BoBaN »

Nie podważam w żaden sposób umiejętności Pablo, ale taki dobry jak on to napisał to nie jest. Zawsze możemy się sprawdzić na neutralnym serwie i wtedy zobaczymy :-D . Każdy doskonale wie, że jeżeli poprzestawia się pakiety to przeciwnik zamiast trafiać w Ciebie, wali w powietrze. Dziwne jest jedno, że jak wszedłem na serwer to Pablo leżał kilka razy z mojej ręki, a dopiero później stał się "nieśmiertelny". Ustawił HP trochę czasu po tym jak już byłem na serwerze i grałem (nie siedziałem na specu).

Temat do przemyśleń pozostawiam głównemu adminowi.

P.S.
1. Spike też się chwalił swoim HP.
2. Zbanowany byłem na serwie Totalne Piekło - ban zdjęty oczywiście.
3. Sam byłem adminem serwera ET i takie rzeczy nie powinny mieć miejsca niezależnie od pory (wchodzą inni - koniec zabawy).

Pozdrawiam,

BoBaN
Awatar użytkownika
Pablo
Pierwszy sierżant
Pierwszy sierżant
Nick w ET: ETPlayer

Post autor: Pablo »

BoBaN pisze:Nie podważam w żaden sposób umiejętności Pablo, ale taki dobry jak on to napisał to nie jest. Zawsze możemy się sprawdzić na neutralnym serwie i wtedy zobaczymy :-D . Każdy doskonale wie, że jeżeli poprzestawia się pakiety to przeciwnik zamiast trafiać w Ciebie, wali w powietrze. Dziwne jest jedno, że jak wszedłem na serwer to Pablo leżał kilka razy z mojej ręki, a dopiero później stał się "nieśmiertelny". Ustawił HP trochę czasu po tym jak już byłem na serwerze i grałem (nie siedziałem na specu).

Temat do przemyśleń pozostawiam głównemu adminowi.

P.S.
1. Spike też się chwalił swoim HP.
2. Zbanowany byłem na serwie Totalne Piekło - ban zdjęty oczywiście.
3. Sam byłem adminem serwera ET i takie rzeczy nie powinny mieć miejsca niezależnie od pory (wchodzą inni - koniec zabawy).

Pozdrawiam,

BoBaN

Szkoda na to odpisywać,nie mowie,że jestem pro lecz wbiłeś na serwer kiedy miałem tą dużą ilość hp.I potem chciałem ci udowodnić,że normalnie też potrafię grać i tak zrobiłem(gibnąłem się i grałem normalnie) więc pomyliłeś sytuacje kiedy miałem 128 hp z 25k hp raczej.Tutaj jest serwer No Name nie Tp.Wiem,że może szczerze nie powinienem bawić się z spike,ale o taka drobnostkę już wysyłać skargę na forum.Szukasz zemsty,bo Jcf dał ci bana nie słusznego na Tp i chcesz się na mnie wyżyć,że ciągle o tym wspominasz.Ja tego nie rozumiem ;/
Awatar użytkownika
kris pl
Pułkownik
Pułkownik
Nick w ET: |W$|Kris
Kontakt:

Post autor: kris pl »

Zamykam.
To nie rozmowa a wymiana ciosów. Nie słuchasz mnie BoBan. Chcesz ewidentnie nami rządzić. I udowodnić że wiesz wszystko jak serwer ma wyglądać kolejny serwer nie różniący się od innych. Twój post nic nie wnosi. Nic nie odpowiedziałeś tylko strasz się zaognić to wszystko.
Pozdrawiam
Kris PL
Obrazek
"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
Zablokowany