Wolfenstein- rozdzielczość
-
- Poborowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Wolfenstein- rozdzielczość
Witam. Mam mały problem z rozdzielczością na laptopie. A dokładnie nie mogę jej zmienić poprzez "opcje". Czy może mi ktoś pomóc ? Jak ją zmienić? Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź.
Czytałem że coś trzeba wkleić do swojego cfg ale gdzie to jest? Mógłby mi to ktoś dokładnie wytłumaczyć?
Czytałem że coś trzeba wkleić do swojego cfg ale gdzie to jest? Mógłby mi to ktoś dokładnie wytłumaczyć?
- Szkarłatny***
- Plutonowy
- Nick w ET: SzkarwaT
- Kontakt:
Re: Wolfenstein- rozdzielczość
"Każdy dodatek do gazety, bateria do odtwarzacza, knedle – nic tam nie było, grzejniki i karmazyn, na wszystko ktoś rzucił zapytanie czemu dżemu nie ma."
No ok. Ale w którym folderze trzeba to wpisać?
- Ultra...
- Podchorąży
- Nick w ET: ETPlayer
wolfenstein/nq (lub inny mod na jakim grasz,nasz serwer folder nq),profiles/(Twój profil)/etconfig (tu wklej)

Kurcze... Nie działa... Pewnie coś źle robię. Mógłbyś mi to opisać krok po kroku co i gdzie? Trochę to głupie ale naprawdę.
DODANO:
Dobra wielkie dzięki za małą pomoc :) Zrobione trochę pogłówkowałem i nie jest źle :) Jeszcze raz dzięki :)
DODANO:
Zmieniłem rozdzielczość tak jak mi podpowiadali i było wszystko ok. Ale gdy wyłączę i włączę grę ona zmienia się do standardowej i znów nie mogę jej nie zmienić. Co jest grane?
DODANO:
Dobra wielkie dzięki za małą pomoc :) Zrobione trochę pogłówkowałem i nie jest źle :) Jeszcze raz dzięki :)
DODANO:
Zmieniłem rozdzielczość tak jak mi podpowiadali i było wszystko ok. Ale gdy wyłączę i włączę grę ona zmienia się do standardowej i znów nie mogę jej nie zmienić. Co jest grane?
Re: Kolejny problem
Ale ja właśnie z tego spisałem i ok. Tylko jak wejdę na jakiś serw, wyjdę z wolfa i włączę jeszcze raz to mi przeskakuje na ten nowy etc w folderze wolfa powstaje nowy folder z nowym profilem serwa. . Dlaczego tak jest?
Re: Kolejny problem
Bo tak jest zrobiona gra. Po wejściu na serwer x tworzy Ci się katalog danego moda z podkatalogiem profiles. W podkatalogu profiles/Twój nick znajduje się etconfig.cfg, który jest wczytywany jako Twój główny cfg. Jeżeli zrobiłeś swój własny cfg (z omawianymi komendami rozdzielczości) to ładuj go komendą exec z każdym wejściem na serwer. Jeżeli nie, zaktualizuj etconfig.cfg o komendy dot. rozdzielczości i zapisz zmiany.
Nie wiem. Nie działa nic. A jak tą komendę wpisać? - /exec i mój nick czy coś innego?
Nie, nie chcesz załadować swojego nicka tylko cfg.
\exec cfg.cfg
\exec cfg.cfg
-
- Pierwszy sierżant
- Nick w ET: ETPlayer
Ja mam w ET/main
/exec *
*nazwa cfg
Chyba, że masz coś skopany cfg :)
/exec *
*nazwa cfg