Pomocy XP SAVE

Serwis techniczny Enemy Territory.
lowday
Poborowy
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa

Pomocy XP SAVE

Post autor: lowday »

Witam chodzi mi konkretnie o to czy jak mój brat gra w wolfensteina i mu się xp zapisuje , i ja dochodzę na ten sam serwer i jak wbijam ponownie to już mam po 0 xp .Nie wiadomo ile xp wbije to jak wejdę ponownie to mam 0 xp . Próbowałem właczyć pb ale mnie wypierdziela z serwa . Nie wiem co mam dalej robić gram dopiero tydzień smiley
Awatar użytkownika
etheral
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Re: Pomocy

Post autor: etheral »

Witam nam chodzi konkretnie o to, by móc Cię zrozumieć i wtedy chętnie Ci pomożemy. Póki co piszesz, że gdy zmieni się gracz to ET przestaje działać poprawnie. Niemożliwe.
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Re: Pomocy

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Co Ty miałeś z polskiego? o_O

Informacja jest na głównej stronie forum.

Jeżeli jesteś nowym graczem ET, lub potrzebujesz nowego unikatowego klucza. Plik etkey jest potrzebny do gry na serwerach z aktywnym Punkbusterem bądź serwerach z zapisem punktów tzw. 'xpsave'. Ten plik jest dowodem, że Ty to Ty. Klucz trzeba umieścić w folderze gry - etmain. (win xp)
(Win 7) User->AppData->Local->Punkbuster->ET->etmain

http://etkey.org/

I jak zakładasz temat, to nazwij go tak, aby było widać jaki jest problem :/ Dziękuję!
Obrazek
lowday
Poborowy

Re: Pomocy XP SAVE

Post autor: lowday »

Chodzi mi o to że mam z bratem na 2komputery mu się xp zapisuje a mi nie . A jak właczam pb to dostaje kicka na 2 minuty nie wiem za co .
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Re: Pomocy XP SAVE

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Ja też nie wiem za co dostajesz kicka. Może jak podasz treść komunikatu, to się dowiem. Zrób to co napsiałem, na tym komputerze, co Xp się nie zapisuje.
Obrazek
ODPOWIEDZ