Akademia ET albo cokolwiek innego

Archiwum tematów od 16.08.2008 do 31.05.2016 roku. (2845 dni!)
Kochamy Was za wspólnie spędzone chwile! Dziękujemy!

Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Akademia ET albo cokolwiek innego

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Cdodzi mi to, że na szczęście na serwie powoli pojawiają sie ludzie. Problem jednak jest taki, że:
20% z nich nie wie którym końcem PFa się strzela
70% jest w miarę niezła, ale i tak da się ich pojechać z klamki
10% prezentuje dobry poziom.
Fajnie byłoby troche powiększyć ilość tych ostatnich. Zatem zróbmy burzę mózgów... jak Ty mógłbyś i chciałbys podwyższyć poziom skilla garczy z naszego serwa. Nie twierdzę, zę to jest w ogóle wykonalne... ale może ktoś ma coś twórczego w głowie...
Przydałoby się, bo im lepszy garzce, tym fajniej i ciekawiej się gra. Każdy kto mnie zna wie, czego spodziewać się po moim papierowym skillu. a jednak coraz częściej udaje mi się kogoś na serwie zownowac z noża *alc*
Obrazek
Heniek
Poborowy
Nick w ET: ETPlayer

Post autor: Heniek »

dobry pomysł, sam chętnie skorzystam z nauki strzelania :)
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Kontakt:

To napisz do mnie na gg, spotkamy się na serwie pro.
Obrazek
Sair
Szeregowiec
Szeregowiec

Post autor: Sair »

Ja mam pomysł, dobrą nauką strzelania są pojedynki 1v1 albo 2v2. Robić typowe turnieje ci lepsi mieli by niezłą frajdę, a nowi mogli by się sporo nauczyć od nich np. siedząc na specu. Sam chętnie bym sobie poparzył na taki pojedynek :)
Awatar użytkownika
twt
Pierwszy sierżant
Pierwszy sierżant

Post autor: twt »

Wlasnie o takich pojedynkach tu mowa (1v1) wiec to oczywiste, a jesli chodzi o nauke na specu to lepiej samemu grac - nawet jak sie przegrywa do 0. W necie powinny byc demka ze spotkan pro graczy wiec polecam poszukanie.
Honorowy Dawca Fragów
Awatar użytkownika
kaneno
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Post autor: kaneno »

twt pisze:Wlasnie o takich pojedynkach tu mowa (1v1) wiec to oczywiste, a jesli chodzi o nauke na specu to lepiej samemu grac - nawet jak sie przegrywa do 0. W necie powinny byc demka ze spotkan pro graczy wiec polecam poszukanie.
Prawda ze jak grasz samemu to wiecej sie nauczysz, ale na specu tez mozna sie sporo nauczyc. Sposobu poruszania sie pod ostrzalem np.

A jak juz o 1v1 mowa, to widzialem na forum ze kiedys cos takiego funkcjonowalo a teraz jakos cisza. Troche dueli jeszcze nikomu nie zaszkodzilo, moznaby do tego wrocic.
Obrazek
Awatar użytkownika
twt
Pierwszy sierżant
Pierwszy sierżant

To tak, jesli chodzi o same poruszanie sie to polecam pocwiczyc TJ a dokladniej mowiac strafe jump'y - po podstawowym opanowaniu ludek jest w stanie uciekac naprawde dobrze :)
Jak ja ogladalem demka czy tez zagrania innych to wylacznie dla relaksu choc faktycznie kilka rzeczy sie podpatrzylo :)
Z tego co pamietam to byl serwer 1v1 ale nie widzialem zeby sie cieszyl jakims duzym zainteresowaniem :/
Honorowy Dawca Fragów
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Kontakt:

Serwer stoi pusty... macie komunikatory... do roboty :) jak coś chcecie tam zmieniac, to piszcie do Adiego. Chyba ucieszy się, że ktoś w końcu zainteresował się serwerem pro.
Obrazek
Awatar użytkownika
twt
Pierwszy sierżant
Pierwszy sierżant

A tam nie trzeba passa ? wczoraj cos mi wolalo :/ Ja tam bym sobie poskakal TJ :P
Honorowy Dawca Fragów
Awatar użytkownika
kaneno
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Post autor: kaneno »

A no trzeba, tez wczoraj zauwazylem xD
TJ tez bym sobie moze troche poskakal, smiesznie jest xD
Obrazek
Zablokowany