Panzerfaust
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
Re: Panzerfaust
Nie wszyscy admini mogą tym zarządzać. Poza tym jest w tym jakiś sens, kiedy jeden włącza a drugi wyłącza.
Przynajmniej na chwilę jest coś innego. A hejtują w większości Ci, którym przeszkadza to, że taka rakieta zniszczy im killingspree,
tzw. zapaleni łowcy fragów. Sterowanie rakietą powinno być wyłączone ze względu na obecny wynik tej ankiety.
Przynajmniej na chwilę jest coś innego. A hejtują w większości Ci, którym przeszkadza to, że taka rakieta zniszczy im killingspree,
tzw. zapaleni łowcy fragów. Sterowanie rakietą powinno być wyłączone ze względu na obecny wynik tej ankiety.
- Crysis :]
- Poborowy
- Nick w ET: ETPlayer
Ja bym był za wyłączeniem sterowania rakiety bo to strasznie ułatwia grę znajdą się jakieś nooby co ciągle będą się farmić na panzie. Najlepiej jak by po prostu strzelał normalnie :d
- KonDzio
- Porucznik
- Nick w ET: ETPlayer
sterowanie panzem stanowczo ulatwai gre. jestem za nie wlaczniem sterowania
War, war never changes ...
Sterowanie panzem kompletnie bez sensu
Moja mała sugestia, można zrobić zwykłego PFa z pociskami kasetonowymi xD przynajmniej nikt nie ucieknie xD
Nie no żartuje zwykły PF styknie bez sterowania (bo nie moge sie normalnie tym bawic ;S)
Nie no żartuje zwykły PF styknie bez sterowania (bo nie moge sie normalnie tym bawic ;S)
Never look at Your beer as half empty. Look at it as You're halfway to next beer.
Gdy gracze chwytają za pf'a, gdy na servie jest 2-3 osoby to jednak trochę przesada. Głosuje na opcje nr. 1.
A ja jestem za opcją nr 3 lub 4. Całkiem przyjemnie się tym P'fem steruje i myślę, że powinno to zostać tak jak jest :)
Odgrzewanie kotleta JCF :P
btw. siema
Osobiscie to jestem zdania, iz jeden PF na team (opcja 2) z tym, ze aktywuje sie mozliwosc jego wziecia dopiero jak w obu zespolach jest po minimum 6-7 graczy.
btw. siema
Osobiscie to jestem zdania, iz jeden PF na team (opcja 2) z tym, ze aktywuje sie mozliwosc jego wziecia dopiero jak w obu zespolach jest po minimum 6-7 graczy.
Honorowy Dawca Fragów