Wiadomo, że lepiej by było, gdybyś jednak z nami pogadał, ale nie zrobimy wielkiej dramy, jeżeli nie będziesz mógł - najważniejsze, żebyś Ty nas słyszał, najwyżej opanuj szybkie pisanie. :Ddam radę zagrać bez mikrofonu? z moim ostatnio mam problemy, podobno straszny pogłos jest jak mówię. (zakładając oczywiście, że będę grał ;) )
Turniej,noc fragów!
- Shimi
- Kapral
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Re: Turniej,noc fragów!

|W$| - coś więcej niż coś więcej...
z tego co widzę, czerwoni i niebiescy ze stoickim spokojem do tego podchodzą, a geje i batmany już podnietka :p
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
ważne, że jesteś tu…
Wy siedzicie cicho, bo już znacie swoją pozycje :P hehe
mi się składy podobają jestem na rezerwie ale ok :)
Dalej podtrzymuje moje zdanie co do uczciwości podziału.
wolałbyś być w niebieskim zespole? :P
ważne, że jesteś tu…
ważne, że jesteś tu…
- DaRoO
- Starszy szeregowy
- Nick w ET: ETPlayer
To jak z tą moją rezerwą ;P? Bo nie wiem czy wgl jeszcze można :P
Wiesz, że z niebieskich maks 1 osoba wejdzie na ts. W czerwonych wejdą wszyscy. W czarnych połowa. A w tym turnieju liczy się zgranie yero. Nie pomalujesz po prostu bez ts.zer0 pisze:wolałbyś być w niebieskim zespole? :P
DaRoO pisze:To jak z tą moją rezerwą ;P? Bo nie wiem czy wgl jeszcze można :P
wejdź za mnie, chyba że różowy kolorek ci nie podpasuje, ja jak się okazało wyjeżdżam więc i tak nie będę w stanie zagrać. wybaczcie to lekkie zamieszanie
mam nadzieję że team czarnych ma mikrofony :)
Turniej będzie się odbywał na 2 mapach: sw_goldrush_te i Supply
Każda mapa będzie grana w trybie stopwatch ( tj. każda ze stron- allies, axis, będą grały tak atak, jak i obronę, o zwycięstwie przesądzi lepszy czas wykonania celu misji)
W każdej drużynie będzie 6 osób, względem ilości klas, każdą klasą w grze oprócz medyka i inżyniera będzie mogła grać 1 osoba (inżynierem i medykiem będą mogły grać 2 osoby, z uwzględnieniem faktu, że nie będzie mogło być 2 medyków i 2 engów w teamie jednocześnie, każda klasa będzie musiała być wybrana by skompletować zespół)
Gramy 2 fazy turnieju:
Faza początkowa- walczą ze sobą wylosowane pary zespołów. Grają w trybie stopwatch na mapie sw_goldrush_te (atak i obrona, lepszy czas wygrywa).
Faza Finałowa- zwycięskie zespoły pierwszej rundy grają ze sobą Suply w trybie stopwatch.
Trzecie miejsce będzie odpowiadało zespołowi, który przegrał pierwszą fazę mniejszą różnicą czasową.
Będzie na czas turnieju wyłączony double jump, więc trickjumpy w celu wykonania misji ( o ile ktoś umie) nie będą karane.
Spawnkill, o ile ktoś go da rade zrobić, też nie będzie zabroniony.
Spawntime i Map time będzie odpowiedni do zasad turniejowych.
6 min, 1 rifla na zespół
Friendly Fire będzie włączony, więc nie warto strzelać do swoich :)
Każda klasa będzie posiadała wyzerowane umiejętności do poziomu 1 i pasek energi będzie się dłużej ładować ( wg zasad turniejowych)
Spectatorzy (drużyny aktualnie nie grające i czekające) są proszeni o zachowanie spokoju i nie przeszkadzanie grającym zespołom, gadać na specu najlepiej poprzez "y", spowoduje to, że tylko spece będą widzieć co piszą do siebie. Jeśli ktoś będzie naruszał spokój i spamował bezmyślnie dostanie mute.
Liczy się cel misji i współdziałanie w drużynie, nie fragi, to drużyna zadecyduje o zwycięstwie, nie jednostka !
Każda mapa będzie grana w trybie stopwatch ( tj. każda ze stron- allies, axis, będą grały tak atak, jak i obronę, o zwycięstwie przesądzi lepszy czas wykonania celu misji)
W każdej drużynie będzie 6 osób, względem ilości klas, każdą klasą w grze oprócz medyka i inżyniera będzie mogła grać 1 osoba (inżynierem i medykiem będą mogły grać 2 osoby, z uwzględnieniem faktu, że nie będzie mogło być 2 medyków i 2 engów w teamie jednocześnie, każda klasa będzie musiała być wybrana by skompletować zespół)
Gramy 2 fazy turnieju:
Faza początkowa- walczą ze sobą wylosowane pary zespołów. Grają w trybie stopwatch na mapie sw_goldrush_te (atak i obrona, lepszy czas wygrywa).
Faza Finałowa- zwycięskie zespoły pierwszej rundy grają ze sobą Suply w trybie stopwatch.
Trzecie miejsce będzie odpowiadało zespołowi, który przegrał pierwszą fazę mniejszą różnicą czasową.
Będzie na czas turnieju wyłączony double jump, więc trickjumpy w celu wykonania misji ( o ile ktoś umie) nie będą karane.
Spawnkill, o ile ktoś go da rade zrobić, też nie będzie zabroniony.
Spawntime i Map time będzie odpowiedni do zasad turniejowych.
6 min, 1 rifla na zespół
Friendly Fire będzie włączony, więc nie warto strzelać do swoich :)
Każda klasa będzie posiadała wyzerowane umiejętności do poziomu 1 i pasek energi będzie się dłużej ładować ( wg zasad turniejowych)
Spectatorzy (drużyny aktualnie nie grające i czekające) są proszeni o zachowanie spokoju i nie przeszkadzanie grającym zespołom, gadać na specu najlepiej poprzez "y", spowoduje to, że tylko spece będą widzieć co piszą do siebie. Jeśli ktoś będzie naruszał spokój i spamował bezmyślnie dostanie mute.
Liczy się cel misji i współdziałanie w drużynie, nie fragi, to drużyna zadecyduje o zwycięstwie, nie jednostka !
Ostatnio zmieniony 2012-08-14, 22:36 przez zer0, łącznie zmieniany 2 razy.
ważne, że jesteś tu…
ważne, że jesteś tu…
Fajne mapki zapowiada się spoko turniej :)
Szkoda że jak się przegra pierwsze starcie o zajęciu 3 miejsca decyduje czasz :( mogłaby byc jeszcze jedna mapka gdzie rozgrywałaby się walka o 3 miejsce
Szkoda że jak się przegra pierwsze starcie o zajęciu 3 miejsca decyduje czasz :( mogłaby byc jeszcze jedna mapka gdzie rozgrywałaby się walka o 3 miejsce

Miało tak być, ale zrezygnowaliśmy, żeby turniej nie skończył się rano ;) Nie wszyscy mogą/chcą siedzieć całą noc.sewe12 pisze:Fajne mapki zapowiada się spoko turniej :)
Two beer or not two beer?
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.
no to tak. Czy mamy mieć stale ustalone kto kim gra?
tzn. czy można w środku gry zmienić np medyka na enga?(oczywiście zachowując proporcje 2:1)
I czy żeby była rifla w teamie musi być 2engów?czy można grać zestawieniem 2 medyków + rifla
tzn. czy można w środku gry zmienić np medyka na enga?(oczywiście zachowując proporcje 2:1)
I czy żeby była rifla w teamie musi być 2engów?czy można grać zestawieniem 2 medyków + rifla
można grać zestawieniem 2 medów+ rifla, każde ułożenie z ponizszych wchodzi w grę:
-medyk+medyk+eng smg
-medyk+medyk+eng rifla
-medyk+eng smg+ eng rifla
Można w międzyczasie się zmienić, byleby ta zmiana była w miarę płynna.
PS. Jeśli turniej szybko przebiegnie i po finale gracze zespołów z 3 i 4 miejscem chcieliby zagrać mapę o 3 miejsce to pewnie można by to zorganizować, o ile jak napisałem, nie będzie to 3-4 nad ranem :p
-medyk+medyk+eng smg
-medyk+medyk+eng rifla
-medyk+eng smg+ eng rifla
Można w międzyczasie się zmienić, byleby ta zmiana była w miarę płynna.
PS. Jeśli turniej szybko przebiegnie i po finale gracze zespołów z 3 i 4 miejscem chcieliby zagrać mapę o 3 miejsce to pewnie można by to zorganizować, o ile jak napisałem, nie będzie to 3-4 nad ranem :p
Ostatnio zmieniony 2012-08-14, 22:38 przez zer0, łącznie zmieniany 1 raz.
ważne, że jesteś tu…
ważne, że jesteś tu…