Event
- Pablo
- Pierwszy sierżant
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
Re: Event
Mi bardziej pasuje niedziela,godzina 22 jest ok.
- Wym!atacz:]
- Starszy kapitan
- Nick w ET: wymiaczos
Albo wprowadzić połówki punktów i problem rozwiązany.Miyana pisze:Temu, kto doniosl. Bedzie wieksze cisnienie ;) Tak bedzie najlatwiej to wszystko kontrolowac.
Termin. Najbliższe 3 weekendy u mnie raczej odpadają, ale może zdążę wrócić.
Two beer or not two beer?
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.
To oswiec mnie jakim cudem chcesz to wszystko kontrolowac przy zalozmy full serwie? :) Typu biegnie 3 allies z klockami a Ty musisz jeszcze patrzec czy ktos ich nie ubil,ktos mu nie ukradl klocka itp itd..
IMO fajnie bedzie jak liczyloby sie tylko i wylacznie doniesienie obj, bedzie jakas rywalizacja wtedy - bo nie dosc,ze liczy sie wygrana teamu to jeszcze jednostki :)
IMO fajnie bedzie jak liczyloby sie tylko i wylacznie doniesienie obj, bedzie jakas rywalizacja wtedy - bo nie dosc,ze liczy sie wygrana teamu to jeszcze jednostki :)
Oj tam, dasz rade.
A serio to ja bym w ogóle olał indywidualne "zawody" - turniej obj to teamwork, takie coś to przeciwieństwo teamworka. Włączyć jeszcze FF, bedą sobie w plecy strzelać xD. Nagrodziłbym cały team i luz.
A serio to ja bym w ogóle olał indywidualne "zawody" - turniej obj to teamwork, takie coś to przeciwieństwo teamworka. Włączyć jeszcze FF, bedą sobie w plecy strzelać xD. Nagrodziłbym cały team i luz.
Two beer or not two beer?
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.
Dobra, macie ankiete.
Dziś do 24 możecie sobie głosować kiedy Wam bardziej pasuje event, w sobote czy niedziele. Dałam opcje ew. zmiany głosu jeżeli komuś nagle się coś odwidzi :)
Musi być przynajmniej 5-6 głosów, inaczej event odbędzie się w niedziele.
Dziś do 24 możecie sobie głosować kiedy Wam bardziej pasuje event, w sobote czy niedziele. Dałam opcje ew. zmiany głosu jeżeli komuś nagle się coś odwidzi :)
Musi być przynajmniej 5-6 głosów, inaczej event odbędzie się w niedziele.
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Popieram.Noobuś pisze:Oj tam, dasz rade.
- Wym!atacz:]
- Starszy kapitan
- Nick w ET: wymiaczos
Ok, to w takim razie jedna rundka base - 2 nie maja sensu skoro caly team wygrywa, potem ewentualnie pfwar for fun.
Chociaz moim zdaniem i tak nie ma czegos takiego jak teamwork na baserace, tylko wlasnie kazdy indywidualnie pracuje na rzecz druzyny, stad byl taki pomysl z nagrodzeniem owej osoby procz calego teamu :)
Fakt jest to stricte obj, ale no base nie ma nic z teamworka.
Wrzuce dzis info, a Wy juz mozecie tam sobie spamowac ze w niedziele o 22 bedzie event.
Chociaz moim zdaniem i tak nie ma czegos takiego jak teamwork na baserace, tylko wlasnie kazdy indywidualnie pracuje na rzecz druzyny, stad byl taki pomysl z nagrodzeniem owej osoby procz calego teamu :)
Fakt jest to stricte obj, ale no base nie ma nic z teamworka.
Wrzuce dzis info, a Wy juz mozecie tam sobie spamowac ze w niedziele o 22 bedzie event.
- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
juz wiem czemu tak naciskałaś na niedziele :PP dzis jest ksw pudzian burdelka i inne koxy
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem