.H4ck3r - ban za wh

Prośby o unban i skargi na graczy
h4ck3r
Poborowy
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa

Re: .H4ck3r - ban za wh

Post autor: h4ck3r »

tak kris mówiłem ze miałem bana ale to było 6 lat temu i również mówiłem ze wtedy miałem 15 lat, a co do wykorzystywania bugów to nie wiem może Ty wykorzystujesz bugi bo ja jedynie co napisałem w 1 poście to powiedziałem ze był to visual bug w którym to spec widział inaczej niż ja, a nie wykorzystywanie bugów, więc nie rozumiem tutaj podejścia że jak się nie udało z wh(ten filmik) to piszmy ze to bym bug using(strzelanie przez ścianę).
zer0
Kapitan
Kapitan
Nick w ET: ETPlayer

Post autor: zer0 »

z mojej strony tyle, że bany dajemy nie tylko za cheaty, wspomagacze, bugi itd, ale też za niestosowne, chamskie i wulgarne zachowanie, tym bardziej względem adminów. Rozumiem, że hacker może czuć rozgoryczenie, ja sam jak długo gram ( co prawda nigdy nie skupiałem się na bugach ) nie widziałem nigdy podobnej sytuacji, stąd moje zdziwienie i pochopna decyzja. Mogłem przyjrzeć się bardziej uważnie i zreflektować się, sprawdzając wszelkie ewentualności. Admini także są omylni, lecz to nie sprawia, że należy od razu na nich wieszać psy i po niech jeździć, tylko wytłumaczyć grzecznie swój punkt widzenia i ewentualną pomyłkę admina. Tak, pomyliliśmy się ( w tym głownie ja, bo przeważnie zajmuję się wychwytywaniem hacków, bo sam z nimi długi czas grałem ), lecz twoje zahowanie hacker razi bardzo. Ja przepraszam za pomyłkę i następnym razem będę uważniej analizować demka z uwzględnieniem tego, co teraz mi umknęło.
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
h4ck3r
Poborowy

Post autor: h4ck3r »

zachowanie hmm, jedynie próbuje wyjaśnić sytuację za którą dostałem bana, a wyjeżdżanie z tekstem " odpowiedz mi na zajebiście ale to zajebiście ważne pytanie " nie odbieram tego pozytywnie wiec możesz czuć do mnie rozgoryczenie. Jeżeli chodzi o Maćka to szacunku do niego nie będę miał tak jak on nie ma do mnie jak i do innych graczy.
Awatar użytkownika
KonDzio
Porucznik
Porucznik
Nick w ET: ETPlayer

Post autor: KonDzio »

Hacker powiem ci tak. Możesz nie lubic, np. prezydenta, ale powinieneś miec do niego szacunek. Takie jest moje zdanie. Co do demka się nie wypowiem bo nie mogę looknąc.
Pozdrawiam KonDzio.
War, war never changes ...
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Przepraszam hacker za uwagę o bugach. Faktycznie, nie popatrzyłem dokładnie :)

Proponuję zakończyć temat i nie rogrzebywać brudów sprzed 666 lat, a także tego, że jedną albo drugą stronę poniosły nerwy, bo to zupełnie przecież nie ma wpływu na to, czy to był czit czy nie był.
A że nie był, to chyba koniec tematu...
Obrazek
Awatar użytkownika
Noobuś
Porucznik
Porucznik

Post autor: Noobuś »

Dobra, ban zdjęty.

Hacker ze swojej strony przepraszam, za pomyłke (oby ;)) i mam nadzieje, że nie zrazi Cie to do gry u nas. O visual bugu słysze pierwszy raz. Bywa. Następnym razem bede wiedział.
Two beer or not two beer?
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.
Zablokowany