Awaiting connection...
- sewe12
- Major
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
Re: Awaiting connection...
gracz NaaDoo mój sąsiad ma internet od tego samego dostawcy również nie może się połączyc 

- Tucikdrucik
- Pierwszy sierżant
W takim razie spytaj dostawcy konkretnie czy blokuje taki port: 27961 podałem ci inne IP z takim samym portem zobacz czy się uda jak wejdziesz to nie dostawca a inny problem :D
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
Czekajcie na odpowiedź hostingu, której oczywiście jak na razie nie ma. 

Ech, przydało by się żeby już zaczęło obsługiwać te numery ip, czy co tam nie działa, bo granie w lol'a i klanówek et raz na ruski rok jest już nudne ;p
-
- Poborowy
nie dziela connect 91.228.199.34:27961
mam problem od pewnwgo czasu niechce mi sie zaladowac totalne pieklo. stalo sie to chyba z dnia na dzien.
serwer sie laduje i laduje i sie zaladowac nie chce. tak sie dzieje tylko na tym serwerze.
lista serwerow mi wrocila a piekla nie ma na liscie w grze . pomozcie bo nie mam gzdzie grac
serwer sie laduje i laduje i sie zaladowac nie chce. tak sie dzieje tylko na tym serwerze.
lista serwerow mi wrocila a piekla nie ma na liscie w grze . pomozcie bo nie mam gzdzie grac
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
necro thread... się dołącze spidi ;p
Jak będzie działać już to dajcie mi znać na xfire ;]
Jak będzie działać już to dajcie mi znać na xfire ;]
- KonDzio
- Porucznik
siemka dziś grałem sobie na Piekle i nagle Awaiting Connection ... od tej pory nie mogę wejść na serwer ciągle ładuje się Awaiting Connection w nieskończoność
War, war never changes ...
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Przywracam temat, aby zameldować co się u mnie dzieje. Otóż zmieniłem dostawcę neta (czytajcie: jestem w innej miejscowości). Serwer mi działa, ale tnie koszmarnie (to już wona tutejszego internetu). Jednak wczoraj wieczorem znowu miałem nieskończone awaiting connection. Tylko, żę teraz może to wynikać z -> patrz wyżej.
Tak czy siak, potwierdziłem swoje wcześniejsze przypuszczenia: problemy z serwerem jakie podano w tym temacie, wynikają w 100% z winy serwera, czyli hostingu itd.
Tak czy siak, potwierdziłem swoje wcześniejsze przypuszczenia: problemy z serwerem jakie podano w tym temacie, wynikają w 100% z winy serwera, czyli hostingu itd.