Double jump
Re: Double jump
Potwierdzam twt :) poprawka na /reg * :D 3eba poprostu jeszcze bardziej pilnowac bo wkurza mnie jak ktos robi mapki poprez dj
Jak wpiszesz \reg to tez zadziala :P
ps. ale widze, ze ludzie zaczynaja juz kombinowac i np. na Oasis uzywaja DJ do przeskoczenia muru i plantuja od tylu i ze niby wszystko gra xD
ps. ale widze, ze ludzie zaczynaja juz kombinowac i np. na Oasis uzywaja DJ do przeskoczenia muru i plantuja od tylu i ze niby wszystko gra xD
Honorowy Dawca Fragów
- kaneno
- Starszy sierżant
- Nick w ET: ETPlayer
A oasis tez mozna przejsc jak fuela, przy uzyciu przebranego covera otwierajacego drzwi, nawet na 2 sposoby, dolem i gora, ale do tego potrzebny jest team bardziej zorganizowany niz na fuela ^^
- KonDzio
- Porucznik
Dj nie sluzy to robienia mapki albo zdobywania obj.
Ja DJ uzywam tylko do walki lub przeskoczenia duzej odleglosci
Ja DJ uzywam tylko do walki lub przeskoczenia duzej odleglosci

War, war never changes ...
- kubazi
- Starszy szeregowy
Z wyłączonym DJ napewno gra stala by się bardziej realistyczna i nie było by problemów z łamaniem regulaminu, jednak DJ znacznie ułatwia grę. Jestem za tym żeby DJ był włączony.
kazdy sie juz przyzwyczail do DJ a wiec jestem za tym aby bylo tak jak jest teraz :)
JCF MoFos TypeR
-
- Szeregowiec
JESTEM Za ! Moim zdaniem jest beka :)
______________________________________-
$UBARU FOREVER !!!
______________________________________-
$UBARU FOREVER !!!
Teraz jeszcze dochodzi problem trickjumpow; wykonywaniem za pomoca nich celow misji (posrednich lub bezp.). Dodatkowo, przy obecnosci skoku podwojnego trickjumpy zrobic jest piekielnie latwo, a dodatkowy skok w locie pomaga w rozwijaniu takich predkosci, ze np. zdobyc flage na bremen mozna w 15 sek. liczac od startu mapy. Zmiana profilu serwera (brak dj) to jedyna rzecz, ktora rzerczywiscie rozwiazalaby problem; wtedy tj wymagalyby sporych umiejetnosci.
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Dzięki za temat.
Moim zdaniem samo skakanie na dj by być szybszym nie jest grzechem, bo i tak da się to robić bez niego. Proponuję raczej po prostu zakazać określonych tj na określonych mapach, czyli np. Supply i Oasis. Przypadków, że tj jest bardzo łatwy i każdy byle n00b go umie jest niewiele.
Moim zdaniem samo skakanie na dj by być szybszym nie jest grzechem, bo i tak da się to robić bez niego. Proponuję raczej po prostu zakazać określonych tj na określonych mapach, czyli np. Supply i Oasis. Przypadków, że tj jest bardzo łatwy i każdy byle n00b go umie jest niewiele.
DJ aby wykonac cel misji tez jest zakazany od dluzszego czasu, a i tak niektorzy przeskakuja przez sciane na oazie (plantowanie dzial tez mozna zrobic dj, wystarczy sie rozpedzic). Przechodzenie przez supply tez jest nagminne; niby jak jest brama rozwalona i truck przejechal to nie ma roznicy, ale obrone powietrzna raczej malo kto przewiduje. Makaresz jest do przejscia w 80 procentach samymi dachami, brama przed laboratorium to zadna przeszkoda. Caen i zabieranie dokumentow skaczac przez okno w ktorejstam minucie to tez prawie ze standard.
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Akurat Caen to można przejść zwykłym skokiem, wystarczy stanąć na samiutkim końcu parapetu. Tak samo Makaresz, nie widzę tutaj problemu w przechodzeniu po dachach.
Fakt.
Na Caen nie trzeba DJ i Allies powinni być czujni na wszelkie ruchy Axis. To sprawia że mapa jest jeszcze bardziej nieobliczalna.
Na Caen nie trzeba DJ i Allies powinni być czujni na wszelkie ruchy Axis. To sprawia że mapa jest jeszcze bardziej nieobliczalna.