Friendly Fire?
- twt
- Pierwszy sierżant
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Re: Friendly Fire?
A ja sie ostatnio zastanawiam i obawiam nad wlaczeniem FF. Jak widze ustawione przeze mnie pole minowe i typa ktory po nim lata jak po lace (specjalnie rozwalajac, nawet jak stawiam druga partie) to czlowiek szalu dostanie na sama mysl o ponownym ustawianiu nie mowiac o complain'ach. Walisz arta i krzyczysz v15, spokojnie to nic nie da bo malo kto widzi marker zrzutu i czyta konsole - i tak wejdzie i tak, dajac przy tym soczystego complaina. Nie zapominajmy o wyzwiskach, od tych ktorzy daja complainy i od tych ktorzy je dostaja. Slowo v45 nic nie daje bo wiekszosc ma to w dupie.
Jesli ludzie zaczna grac glowa (do czego jestem przyzwyczajony) to jestem jak najbardziej za wlaczeniem FF, w chwili obecnej lepiej niech zostanie tak jak jest.
Jesli ludzie zaczna grac glowa (do czego jestem przyzwyczajony) to jestem jak najbardziej za wlaczeniem FF, w chwili obecnej lepiej niech zostanie tak jak jest.
Honorowy Dawca Fragów
- kaneno
- Starszy sierżant
- Nick w ET: ETPlayer
A ja mimo wszystko jestem nadal za wlaczeniem FF.
Co do complain'ow to bardzo dobrze znam ten temat (prwada twt? juz pewnie nie pamietasz jak cie denerwowalem tym ze wciskalem niezaleznie od okolicznosci na poczatku przygody z tym serverem ^^).
A to ze zaczalem zwracac uwage na to w jakich okolicznosciach gine to dowod na to, ze jednak mozna sie nawrocic. Wiec badzmy pelni nadziei no i dajmy szanse xP
Co do complain'ow to bardzo dobrze znam ten temat (prwada twt? juz pewnie nie pamietasz jak cie denerwowalem tym ze wciskalem niezaleznie od okolicznosci na poczatku przygody z tym serverem ^^).
A to ze zaczalem zwracac uwage na to w jakich okolicznosciach gine to dowod na to, ze jednak mozna sie nawrocic. Wiec badzmy pelni nadziei no i dajmy szanse xP
Święte słowa, towarzyszu twt. Większa część graczy ( mam na myśli początkujących, którzy zamiast wejść na beginners serwer wali na bardziej zaawansowane, w tym na Piekło ) po włączeniu FF będzie po prostu uprzykrzać normalnym ludziom życie. Początkujący, widząc kolegę z flamerem, myśli "ale za***iste! i też sobie bierze ). A potem cała drużyna musi cierpieć. Załużmy, że go wywalimy. Ale jest to tylko niepotrzebny stres, w grze, która ma być przecież rozrywką. Gdyby nie to wszystko, byłbym oczywiście za. Więc narazie lepiej niech pozostanie wyłączony.
Niestety nie mam zdania - doszedłby dodatkowy obowiązek dla wszystkich graczy, czyli uważanie aby nie zabić sojusznika, Ale jak to zwykle bywa wielu by na pewno nadal rzucało swoim granaty pod nogi co mnie bardzo wkurza, chociaż by ponieśli konsekwencje swoich głupich żartów. Dałem na NIE!
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Nie znam się na stronie technicznej, ale skoro wyniki ankiety wskazują na potrzebę właczenia FF to można by uaktywnić w/w np. w ciągu 1 lub 2 dni w tygodniu kiedy nie ma dużego zamieszania na serwie . Każdy mógłby wtedy spróbować i zweryfikować swoje zdanie... Jak już wspomniałem wcześniej jestem za FF on.
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
Przez ostatnie kilka dni, w momencie gdy serwer był pełen włączałem przyjacielski ostrzał,
Obserwacje są przerażające: gracze popełniają nagminnie team killing. Co gorsza
warny i kicki nic nie dawały u takich osób. Ta opcja rozgrywki nie nadaje się do gry na naszym serwerze.
warny i kicki nic nie dawały u takich osób. Ta opcja rozgrywki nie nadaje się do gry na naszym serwerze.
xD^|*?**/Adi*/-** pisze:Przez ostatnie kilka dni, w momencie gdy serwer był pełen włączałem przyjacielski ostrzał,
No to wszystko juz wiemy.
- kaneno
- Starszy sierżant
- Nick w ET: ETPlayer
No to w takim wypadku sadze, ze temat jest do zamkniecia, nie ma sensu dluzej dyskutowac.
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Skoro ciągle FF był wyłączony, to ciężko by nagle ludzie przyzwyczaili się do jego obecności, toteż nic dziwnego, że był burdel. Potem by się skończył.
v51!SPIDIvonMARDER pisze:Skoro ciągle FF był wyłączony, to ciężko by nagle ludzie przyzwyczaili się do jego obecności, toteż nic dziwnego, że był burdel. Potem by się skończył.
Tak na zdrowy rozsadek:
ludek gra ciagle na TP przy wylaczonym FF, az tu nagle slyszy haslo TK - widzi i sie zastanawia ocb. No nic, specjalnie oddaje dwa strzaly w kierunku swojego aby cos sprawdzic. W tym momencie utwierdza sie w swoim zalozeniu, ze moze zabijac swoich a tym samym robi TK - czyli na serwie wlaczyli FF.
Ja dokladnie tak zrobilem jak nie bylem pewny i mialem nadzieje, ze podobnie robili inni lecz sie mylilem :(
To co zaczelo sie dziac na serwie jednym slowem zwalilo mnie z nog - powiem tylko, ze bezmyslnosc nie zna granic. Jak mozna jechac swoich po 10 razy i myslec, ze jest wszystko ok ? Warn itp. rzeczy nie zdaja egzaminu, moze obciecie XP cos poradziloby xD
ludek gra ciagle na TP przy wylaczonym FF, az tu nagle slyszy haslo TK - widzi i sie zastanawia ocb. No nic, specjalnie oddaje dwa strzaly w kierunku swojego aby cos sprawdzic. W tym momencie utwierdza sie w swoim zalozeniu, ze moze zabijac swoich a tym samym robi TK - czyli na serwie wlaczyli FF.
Ja dokladnie tak zrobilem jak nie bylem pewny i mialem nadzieje, ze podobnie robili inni lecz sie mylilem :(
To co zaczelo sie dziac na serwie jednym slowem zwalilo mnie z nog - powiem tylko, ze bezmyslnosc nie zna granic. Jak mozna jechac swoich po 10 razy i myslec, ze jest wszystko ok ? Warn itp. rzeczy nie zdaja egzaminu, moze obciecie XP cos poradziloby xD
Honorowy Dawca Fragów
"Jesli chodzi o zdrowy rozsadek, mamy deficyt"

nie wiem co jest grane... ale jeśli FF jest włączone nie moge wejść na serwer.
Mam nadzieje, ze jeśli FF wejdzie w życie pomożecie mi rozwiazać mój problem :)
pozdrawiam !
Mam nadzieje, ze jeśli FF wejdzie w życie pomożecie mi rozwiazać mój problem :)
pozdrawiam !

HeadShots Hunter