Co powiecie na nowe mapki takie jak Base Race Desert i Egipt, pierwsza daje nieco adrenaliny bo każdy team chce jak najszybciej i jak najlepiej uzbroić swoja bazę, myślę ze wiele osób by polubiło tą mapkę. Egipt za to jest dosyć fajną obszerną mapką co da graczowi wybór klasy jaka che grać, mapka jest doża i można grac na niej zarówno Cower, Medem itp.
Deus,honor,patria→ Bóg, honor, ojczyzna. Walcz dzielnie i wracaj zawsze z tarczą!!
Różne wersje base race'ów były nieraz na serwerze. Pierwsze 3 dni wszyscy byli podnieceni, a potem dawali "next", bo mapka trwa pół godziny, z botami gra się beznadziejnie, a i ona sama nie daje możliwości specjalnie taktycznej gry.
Spidi jak zauważyłem na innych serverach to ta mapka cieszy sie na prawdę dużym uznaniem i osoby lubią na niej grać. tak samo byłoby na TP:) specjalnie się zarejestrowałem zęby o tych mapkach napisać a Ty krytykujesz!!:D
Deus,honor,patria→ Bóg, honor, ojczyzna. Walcz dzielnie i wracaj zawsze z tarczą!!
Kiedyś też ją lubiłem, ale mi przeszło. Po prostu zazwyczaj rozgrywka z botami ograniczała się do nieustannego kursowania podziemiami, a z ludźmi do była wojna pozycyjna ze śladowym wynikiem (obie strony często prawie nic nie budowały). Jak CTF w Q3 na mapie "Space". Z kolei jeśli na zwykłym "single-map-objective" są nierówne składy (normalka na naszym serwerze), to jeden team... no musi się starać. Ale jak tutaj są nierówne składy, to ten większy team po prostu rozwala słabszy.
X Dam 2- na tej mapie grałem pierwszy raz i muszę Wam powiedzieć,że bardzo mi się spodobała.
Baserace Desert- co do tej mapy to musiałbym trochę jescze na niej pograć, żeby zadecydować czy jest lepsza lub gorsza od normalnej wersji.
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu...