Nowe mapki
-
- Szeregowiec
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
Re: Nowe mapki
Beach 1944 to naprawdę fajna mapka. Grałem na niej już dobrych kilka lat temu, ale cieszyłbym się, gdyby pojawiła się na servie. Co do Wolken3 - pierwszy raz o niej słyszę.
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Kontakt:
Radar za Railgun
Karsiah za TC Base
Reactor z EL Kef
Lighthouse (pozostaje do zakończenia ankiety @ http://wolfenstein.pl/viewtopic.php?f=57&t=1632 )
Karsiah za TC Base
Reactor z EL Kef
Lighthouse (pozostaje do zakończenia ankiety @ http://wolfenstein.pl/viewtopic.php?f=57&t=1632 )
No widzisz Ty piszesz pusta a ja dynamiczna. W sumie fakt, jakby czolg jechal przez jakies opuszczone miasto, pozniej kanion....kanion wydaje mi sie tez ciekawy taktycznie, mozna sie chowac tylko za niektorymi skalkami. Venice wazy prawie 20 mb i jest w rotacji - nikt nie narzeka, ze jest za duza. Capuzzio wazy o 2 mb mniej.^|*?**/Adi*/-** pisze:Etheral, ta mapa wydaje się straszliwie pusta. Poza tym waży zbyt dużo jak dla przeciętnego gracza.
Nowe Mapki
Witam Wszystkich. Jak w temacie chciałbym zaproponować nową mapkę na nasz serwer. Ponieważ, że nie pamietam nazwy chcę trochę przedstawić Wam jej zarys. Na początku Axis respią się na lustrze i wpadają do wanny z wodą. Następnie wychodzi się z łazienki (bo mapka jest łazienką i obrębem wokół niej) i jest kolejka linowa którą się wyjeżdza do góry. Niestety więcej nie pamiętam. Natomiast druga mapka jest już nam znany z "Władcy Pierścieni" Mordor. Na tej mapce nie grałem, ale słuchając opinii innych graczy i kolegów stwierdzam, że z tymi mapkami nasza gra była by ciekawsza i bardziej urozmaicona. Proszę o odpowieź w spraiwe nazw tych map.
Pozdrawiam Grizzlee
Pozdrawiam Grizzlee

Re: Nowe Mapki
Jest już taki temat.Co do mapek to nie znam i nie mam o nich zdania puki nie zobaczę żadnych zdj. albo filmików
- kaneno
- Starszy sierżant
Re: Nowe Mapki
Temat juz istnieje, niepotrzebnie zalozony nowy, mysle ze Adiemu nie spodoba sie niepotrzebne robienie syfu xD
Co do mapek, to zadnej z nich nie znam, ale Mordor chetnie bym zobaczyl ^^
Co do mapek, to zadnej z nich nie znam, ale Mordor chetnie bym zobaczyl ^^
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
To ja poszukam tych mapek i dam Wam zmać.
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Kontakt:
- kubazi
- Starszy szeregowy
Czy dało by się zamienić radar lub jakąś inną mape na warbell? 

Ja był bym za Kubazim. Nie zabardzo mi się podoba Radar
jest strasznie mała i mało ciekawych miejsc. A co do tej łazienki niestety nie znalazłem
,ale jeżeli ktoś miał styczność z tą mapką proszę o napisanie.