Kącik Wierszy, wierszyków ;D

Archiwum tematów od 16.08.2008 do 31.05.2016 roku. (2845 dni!)
Kochamy Was za wspólnie spędzone chwile! Dziękujemy!

Awatar użytkownika
Wym!atacz:]
Starszy kapitan
Starszy kapitan
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Nick w ET: wymiaczos

Re: Kącik Wierszy, wierszyków ;D

Post autor: Wym!atacz:] »

Name pisze:Ja na nikogo nie donoszę.
Kolejne kłamstwa z twojej strony. Nie nudzi ci się to?
Awatar użytkownika
Vidmo [PL]
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
Nick w ET: Vidmo

Post autor: Vidmo [PL] »

@dark

słucham konfidentko, nie pisz mi bzdurnych, zakłamanych wierszyków, czy ty wyobrażasz sobie że wzbudzisz we mnie jakąś sympatie do ciebie? ty kompletnie nie wiesz co robisz i nadajesz się do psychiatryka, nikt cie nie lubi, czemu wciąż łudzisz się że będziesz grała na serwie i będziesz jakąś księżniczką? ty nie pasujesz na księżniczkę, wiesz czemu? bo kłamiesz, konfisz, jesteś chorym absurdem, ty we wszystkim kłamiesz, masz braci, nie masz potem braci (rzekomy Twój nick rzekomo Twojego brata ziomek196 wchodzący na nasz serwer) to byłaś ty. oczywiście się nie przyznasz, do żadnego kłamstwa się nie przyznajesz, masz kilka sióstr, później dowiaduję się że ich nie masz i później znowu że je masz, że ty to nie ty tak naprawdę, że kończysz z grą, później znowu wracasz, piszesz do nas wierszyki, pytasz o co nam chodzi, na ciebie tyle jest dowodów, ty dalej kłamiesz. kłamiesz. kłamiesz... i tak x10
idź się lecz, na wrodzoną kłamliwość psi wymazie. psychiatra cie czeka. tam się z kłamstwami wyżyjesz, nick chociaż jest szczery, pasuje do ciebie - dark - ciemna. zgadza się. tu masz 100% racji.
i jeszcze będziesz kłamała i jeszcze będziesz stękała z kiślem w gaciach o co nam chodzi...
Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla.
Name
Poborowy

Post autor: Name »

.
Ostatnio zmieniony 2014-07-31, 18:15 przez Name, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Vidmo [PL]
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

chore jest znowu to co piszesz, po co więc gadasz wcześniej że to twoj brat gra na nicku ziomek?
czemu mowisz ze przepraszasz wszystkich jak napisalas wiersz do mnie i podpisalas go DO MNIE z przeprosinami?
z fejsem kłamałaś, masz 15 sióstr, okazuje sie że nie masz brata... nic z tego nikt nie wie, mieszasz, bredzisz, bluzgasz.
fakt, włosy posiadasz, bo o ciemnym mózgu można zapomnieć skoro go nie masz.

swoją drogą...po cholerę kłamałaś że nie konfiłaś na nikogo? :D:D:D
sama siebie wkopujesz!! zacznij mówić prawdę!!
Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla.
Awatar użytkownika
Volin
Młodszy major
Młodszy major
Nick w ET: Vol'jin
Kontakt:

Post autor: Volin »

Name pisze:Że co proszę?! Ja na nikogo nie donoszę. A jak Pan Wymiatacz ma do mnie jakikolwiek problem, to niech go sobie wsadzi i mną nie gardzi. A Ty Volinie nigdy rapu nie słuchałeś, więc po co tym razem Pana Wymiatacza posłuchałeś? Wiem że Ciebie poprosił o udostępnienie, żeby on sam nie miał problemu, żadna nowość, widać że dalej Patryku zależy Ci na levelach, a nie ludziach. Także gratuluje!
Dziękuje, Dobranoc. ~Mrs.Dark
Widać, że nie znasz mnie i lubisz przypisywać mi rzeczy, które de facto są kłamstwem. Słucham rapu i to nawet nie wiesz jak często to po pierwsze i nie wypowiadaj się o moich gustach muzycznych skoro ich nie znasz XDD Twoje stwierdzenie, że ten link i mój udział wziął się bo wymiatacz mnie poprosił jest kolejnym kłamstwem w żywe oczy i czuję się urażony twoim zdaniem bo wychodzi z niego, że brak mi wolnej woli i samodzielnego myślenia. Wymiatacz pewnie też czuje się urażony stwierdzeniem, że jemu zależy na lvlu, a nie na ludziach i wysyłaniem kolegów na forum. Rozumiem, że próbujesz bawić się w człowieka światłego, wszechwiedzącego, umiejącego wyczytać myśli z zachowania, ale przykro mi ch**owo Ci to wychodzi XD nie ładnie jest rzucać oszczerstwami oj nie ładnie.
Name
Poborowy

Vidmo żeby było jasne, Ja nigdy nie wiem o co wam chodzi, bo jak wbijecie na serwa to od razu:
- Weź sie lecz, kłąmiesz. A ja się wtedy zastanawiam: - Co się kurde z nimi dzieje? I o co im ZNOWU chodzi? Wbijacie chrzanicie i nikt nie wie o co chodzi XD Więc Kto sie powinien leczyć?
Poza tym Wierszyki nie miały zdobyć czyjejś sympatii, tylko zwrócić wam uwagę co Odpier****cie i przeprosić osoby które są w porządku i idzie z nimi normalnie pogadać.
Jeżeli z kolei chodzi o ziomka, to wszystkim wczoraj napisałam że to byłam JA Dark, więc nie rozumie o co Ci chodzi? A chodziłam z takim nickiem bo znowu być pinkolił że kłamie, co mnie już całkowicie do śmiechu zmusza XD I powiem szczerze dalej nie wiem o co wam chodzi? Bo co miałam wyjaśnić wyjaśniłam. A z demkiem było inaczej, jak tylko Pan Wymiatacz na mnie zaczął "jechać" to zgodnie z instrukcjami (Ha admina) nagrałam demko które wysłałam tego samego dnia. Niestety główny admin nie miał wtedy czasu i obejrzał dopiero dzisiaj. Proszę macie coś jeszcze? bo nie wiem? ~Mrs.Dark

Poza tym Vidmo to nie JA jestem uciążliwa tylko TY.
Aha, Mam brata który miał nick Sacktreffer to CI nawet Qrwis potwierdzi.
A co do mojej osoby popadasz w paranoje, chyba serio się we mnie zabujałeś że takie rzeczy wymyślasz XD
Poza tym wszystko co robię mogę poprzeć wystarczającymi argumentami? i co łyso Ci? Nie będe się z Tobą wadzić i robić frajdy pajacą, żal mi tylko tych którzy to wszystko muszą widzieć i to jak się chłopie pogrążasz. Nie mieszaj do tego Wymiatacza i innych, bo problem widzę jest pomiędzy NAMI, a nie Nimi. Coś jeszcze? Aha siostre mam jedną nie piętnaście jak twierdzisz. ~Mrs.Dark
Ostatnio zmieniony 2014-07-31, 19:59 przez Name, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Vidmo [PL]
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

hahah ja się w tobie zabujałem xddd to dojebałaś :P
nigdy przenigdy nie widziałem w tobie żadnej miłości, wypraszam sobie.
w paranoje popadli wszyscy przez ciebie właśnie, nie mam czasu na wymyślanie jakichś stek bzdur których nie potrafiłbym potwierdzić, niczego nie wyssałem sobie z palca, co wiem to piszę, nie mieszam innych grajków bo oni wiedzą na czym stoją i sami się argumentują, zresztą widac to po wypowiedziach, nie próbuj się w taki sposób bronić, ja już ci mówiłem, kłam chociaż mniej. pieprzysz znowu kity że masz jedną siostrę, ja ci przypomnę że mi kiedyś na fejsie gadałaś że masz dwie ;/
po co to no po co! nie kłam no proszę cie.. nie kręć, nie widzę w tym żadnego sensu.. nikt nie widzi, myślisz że mi się nudzi? ja nie chcę marnować na ciebie klawiatury ale muszę.. bo kłamiesz.
nie jest mi łyso, bo nie ma z czego mi łyso być.
<pisze się "pajacom" a nie "pajacą", ale jak chcesz możesz napisać o sobie "jestę kłamczuchom"> choć za chwilę stwierdzisz że się czepiam więc mniejsza z tym
głównie chodzi mi o twój nick że po prostu nam chrzanisz że to twój brat, później że ty, jaki widzisz w tym sens że wchodzisz z innego nicka i dalej cie ludzie jadą i to jeszcze bardziej uciążliwie bo obawiasz się wejść ze swojego skoro na tamtym i tak później przyznajesz się że to ty.
nikt by się ciebie nie przyczepił gdybyś nie kręciła nam tyle, nie mam dzisiaj weny do gadania ale piszę jak mogę, formułuję wszystko w taki sposób abyś doszczętnie i dobitnie przyjęła do siebie moje zdania, może nawet nasze bo inne osoby mają też wiele ci do zarzucenia, naprawdę nie czepialby się nikt ciebie gdyby nikt się tobie nie przyjrzał. sama prowokujesz a później przychodzi ci zapytać "o co wam chodzi?" słuchaj... niektórzy faceci mają klapki na oczach, ale są też i tacy którym w oczach kobieta musi być przede wszystkim szczera. niektórzy są bardziej bystrzy i potrafią dostrzec najmniejsze kłamstwa.
nawet nie wiem jak uargumentujesz to że ludziom z serwa gadasz że na nich nie konfiłaś a teraz się do tego przyznajesz.. czemu.. po co to. mów serio że podkablowałaś wprost a nie jeszcze kłamiesz, to tak jak z pętlą kredytową - bierzesz drugi kredyt żeby spłacić pierwszy kredyt.
wkopujesz się. nie chciałbym tyle pisać i pierdolić ale muszę bronić siebie i innych od fałszywych oszczerstw zarzucanych przez twoją osobę.
zer0
Kapitan
Kapitan
Nick w ET: ETPlayer

Post autor: zer0 »

Czemu już wierszem nie piszecie? :< Toć to kącik wierszowy
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
Name
Poborowy

Donoszę bo demko dałam? sory jak coś się dzieje to admin powinien wiedzieć, czym bardziej że to jego obowiązek pilnować porządku. Volin a co do słuchania masz racje nie wiem co słuchasz i nie interesuje mnie to, zachowałeś się jak Pan wymiatacz i na to wyglądało żę Cie podpuścił. Nie miałam tutaj nikogo urazić tylko zwrócić uwagę jak to WSZYSTKO WYGLĄDA. Ogarnijcie sie ludzie. Ja mam czyste sumienie, jakby było inaczej dawno bym wzięła tyłek z tego miejsca. A odpisuje bo jestem obrażana z czym się nie zgadzam ~Mrs.Dark
Ostatnio zmieniony 2014-08-01, 10:02 przez Name, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Volin
Młodszy major
Młodszy major
Kontakt:

Name pisze:Donoszę bo demko dałam? sory jak coś się dzieje to admin powinien wiedzieć, czym bardziej że to jego obowiązek pilnować porządku. Volin a co do słuchania masz racje nie wiem co słuchasz i nie interesuje mnie to, zachowałeś się jak Pan wymiatacz i na to wyglądało żę Cie podpuścił. Nie miałam tutaj nikogo urazić tylko zwrócić uwagę jak to WSZYSTKO WYGLĄDA. Ogarnijcie sie ludzie. Ja mam czyste sumienie, jakby było inaczej dawno bym wzięła tyłek z tego miejsca. A odpisuje bo jestem obrażana z czym się nie zgadzam ~Mrs.Dark
A jak chcesz inaczej nazwać tą czynność jak nie DONIESIENIEM XD słucham propozycji każdy dostanie ode mnie 20 wolfików za propozycje :D Twoje pokazanie (sama tak napisałaś) jak to wszystko wygląda jest przedstawieniem sytuacji z twojej strony i to, że uważasz swoją wizję za prawdę jest tylko i wyłącznie prawdą subiektywną, która nie jest specjalnie związana z prawdą obiektywną. Nie miałaś nikogo urazić, ale to zrobiłaś przedstawiając to jako stwierdzenie. A co do obrażania de facto sama to robisz czyli mamy sytuacje jak w przedszkolu jedna strona ciśnie drugą, a druga ciśnie pierwszą pozdro xD
Awatar użytkownika
Volin
Młodszy major
Młodszy major
Kontakt:

zer0 pisze:Czemu już wierszem nie piszecie? :< Toć to kącik wierszowy
Dla ciebie zer0 wszystko

Polną ścieżką przez gerbery zapierdala huckleberry.
-Czego szukasz mój malutki ?
-Wódki szukam Wódki.
-Lepiej wypij pepsi cole.
-Pepsi cole !? Ja pierdole !! Wódkę wolę Wódkę.
Name
Poborowy

Co do twojego pytania Volin, wiesz co mi się przypomniało, z jednego filmu scena> 5 dni później ijkjhhiikljkl
Zrozumiałeś coś? Bo jak dla mnie teraz to nikt z sensem nie pisze nawet Ty ;/ ~Mrs.Dark
Name
Poborowy

Z jednej strony gadacie tak, znowu później coś innego. Serio ide po popcorn i czekam na dalsze losy.
Awatar użytkownika
Volin
Młodszy major
Młodszy major
Kontakt:

No cóż jak nie rozumiesz o co chodzi no to z porozumienia będzie nici xD jak ty piszesz te wiersze chyba, że na zasadzie jak ten typek od żeli papą. [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=N7L28RZyBu0[/youtube]

XD to jak sugerujesz osobom tutaj to, że piszą jedno potem drugie to wskaż fragment gdzie moglibyśmy to zobaczyć.
Name
Poborowy

No to jedziemy poklei.
1.Jeżeli uważacie że przekazanie demka Ha jest donosicielstwem to dobra niech wam jest.
2.Nie obchodzi mnie jaki masz gust muzyczny Volinie, ja chce mieć po prostu spokój na NN.
3.Tak jak mówiłam wiem co pisze i komu.
4.Jeżeli ktoś jest nie fer to głównie Wy, dlaczego? bo mnie obrażacie słowami których wogóle nie znacie konfidencie/konfidentko I kto panowie nie jest fer? <Pytanie retoryczne
5.Nie będę się wypowiadać na temat Wymiatacza, Vidmo itp. bo nie jestem od obgadywania.
6.Te forum jest o Wolfensteinie, a nie moim życiorysie i koniec rozmów o moją rodzinę.
7.Należę do osób szczerych dlatego taka jest BEKA mogłabym wam popuścić ale to i tak nic nie zmieni.
8.Usunęłam wcześniejsze posty i dałam kropki, żeby ułatwić wam sprawę o co się kłóciliśmy.
9.Ten temat jest głównie dla wierszy i nie chce słyszeć kolejnych słów bo ty, bo ona.
10.Teraz przeczytajcie swoje wypowiedzi ;) ~Mrs.Dark

Ps: Jak zasady to zasady.
Ostatnio zmieniony 2014-07-31, 18:41 przez Name, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany