CZY ODNIESIE SUKCES

Gra firm Raven Software, id Software, Pi Studios, oraz Endrant Studios.

Czy wolfenstein odniesie sukces ?

Tak ogromny
11
48%
Tak, ale nie aż tak wielki
8
35%
Nie odniesie sukcesu
4
17%

Liczba głosów: 23

Towarzysz Lenin
Sierżant
Sierżant
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Nick w ET: ETPlayer
Kontakt:

Post autor: Towarzysz Lenin »

Taa, E.T. na Atari to była porażka :mrgreen:
Tylko właśnie z powodu nazwy taki CoD utrzymuje się na powierzchni. Mimo, że krótki, łatwy i bezsensowny. Wystarczyła sława pierwszej części, to automatyczna reklama.
Podejrzewam, że podobnie jest z wieloma innymi grami, tak jak np. GSC odcina kupony od popularności Stalkera i po genialnym Cieniu Czarnobyla dostaliśmy crap zwany Czystym Niebem.
Ale Wolfenstein taki nie będzie ^^ , to wspaniały FPS z ciekawą fabułą i genialnym gameplayem (tak wygląda on na trailerach). Poza tym, grafika jest bardzo ładna jak na dzisiejsze czasy a większości graczy to wystarczy.
bielski
Szeregowiec
Szeregowiec

Post autor: bielski »

cod4 to najlepszy w tej chwili fps mp
Awatar użytkownika
^|*?**/Adi*/-**
Pułkownik
Pułkownik
Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
Kontakt:

Post autor: ^|*?**/Adi*/-** »

Zależy dla kogo.. dla mnie zawsze rozgrywka w MP coda była lipna.. a SP nudny i krótki..

Wolf.. pro *wolfensteinpl*
Awatar użytkownika
DrVaNs
Administrator Z Pasją
Administrator Z Pasją
Nick w ET: VaNs
Kontakt:

Post autor: DrVaNs »

Pożyjemy zobaczymy, aby było nam wszystkim dane zagrać w Full'a.

Co do CoD to jest jedna z Gier która jest celowana w dość wąską grupę graczy, może dlatego wszystkim się nie podoba. Pozatym sprzedaje się naprawde zajebiście.

A taki Half-Life? Multum luda w to gra, 1 część rozeszła się w 10 milionach egzemplarzy ale tylko pudełkowych, do tego dochodzi wersja na Steam(posiadam) i doliczcie drugie tyle piratów, bo podejrzewam że gra w 75% przypadków jest piracka.

A HL2? To już niestety dla wytrawnych graczy uniwersum HL, jeżeli ktoś nie lubi klimatu i tej zaciągłej fabuły, niezbyt pocieszy się grą.
Jestem Tylko Zwykłym Graczem z Pasją.

Emerytura!
Towarzysz Lenin
Sierżant
Sierżant
Kontakt:

Post autor: Towarzysz Lenin »

DrVaNs pisze: Co do CoD to jest jedna z Gier która jest celowana w dość wąską grupę graczy, może dlatego wszystkim się nie podoba. Pozatym sprzedaje się naprawde zajebiście.
CoD jest właśnie celowany w jak najszerszą grupę graczy. To masówka, a więc syf. W wąską grupę celowany jest np. OFP.

A taki Half-Life? Multum luda w to gra, 1 część rozeszła się w 10 milionach egzemplarzy ale tylko pudełkowych, do tego dochodzi wersja na Steam(posiadam) i doliczcie drugie tyle piratów, bo podejrzewam że gra w 75% przypadków jest piracka.

A HL2? To już niestety dla wytrawnych graczy uniwersum HL, jeżeli ktoś nie lubi klimatu i tej zaciągłej fabuły, niezbyt pocieszy się grą.
O HL też myślałem bo uwielbiam tę serię. HL i HL2 są grami wybitnymi, ale epizody to już właśnie odcinanie kuponów od popularności. Poza tym znam wileką ilość ludzi którym HL nie przypasował, ale HL2 już tak.
Awatar użytkownika
DrVaNs
Administrator Z Pasją
Administrator Z Pasją
Kontakt:

Towarzysz Lenin pisze:O HL też myślałem bo uwielbiam tę serię. HL i HL2 są grami wybitnymi, ale epizody to już właśnie odcinanie kuponów od popularności. Poza tym znam wileką ilość ludzi którym HL nie przypasował, ale HL2 już tak.
A ja znam Kupe zaś którzy twierdzą że HL2 to nie jest to samo.

Emerytura!
MiSzCzU
Sierżant zbrojmistrz
Sierżant zbrojmistrz
Kontakt:

Post autor: MiSzCzU »

DrVaNs pisze:A ja znam Kupe
Kto to jest ten/ta Kupa :-P.
DrVaNs pisze:którzy twierdzą że HL2 to nie jest to samo.
No nie może być to samo bo to druga część więc musi być inna (no chyba że byłby to remake 1 ).
Kobiety też chcą programować! Dlatego wymyślono dla nich pralki : -D...
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
DrVaNs
Administrator Z Pasją
Administrator Z Pasją
Kontakt:

Jak zwykle poprawiacie mi humor z wieczora przy robocie

Emerytura!
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Co masowe to niekoniecznie syf, może być bardzo dobre. Weźmy taki MoHAA... to była zabójcza gra, niestety się strasznie zestarzała (co ciekawe, wolf jest zdźiebko satrszy... a nie widac tego po nim!).
Obrazek
ODPOWIEDZ